X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caty, a o której godzinie masz wizytę? Życzę dużo dużo powodzenia i spokoju!!! :*

Ja się pocieszam, że wizytę mamy z samego rana na 9:40, ale musimy dojechać jeszcze do Katowic, więc około 9:00 wyjedziemy i nie będę musiała się zbyt długo stresować...

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł wrote:
    Dorota ja upatrzyłam sobie też Tako\

http://baby-centrum.pl/baby-heaven-exclusive-leather-eco

Wydaje mi się, że jest to porządna firma. My decydujemy się na 3w1 i moje typy w kolejności jakie mi się najbardziej podobają to Omega Black, Jumper Light, Captiva Mohican. Oczywiście na żywo wszystko się zweryfikuje i jeszcze może być tak że wybierzemy zupełnie inny wózek, ale chyba jednak chcielibyśmy zmieścić się w cenie 1500zł.

dqprj44jymj31xvy.png
  • Nejcik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    Nejcik a mleko? W razie w mozesz wziac renie ale mi np w ogole nie pomaga :/
    Próbowałam mleka, mama mi też podsunęła ten sposób no ale jakoś bardzo nie łagodzi niestety... Chyba moje maleństwo się urodzi z burzą włosów na głowie :D Bo podobno jak się ma zgagę, to bobasowi rosną włosy :D :D

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • Catyyy Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nejcik ja dopiero na 15:00, więc najpierw ja trzymam kciuki za Ciebie, a później Ty za mnie :D

Nejcik lubi tę wiadomość

relgh371atn0vk9b.png
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Catyyy wrote:
    Nejcik ja dopiero na 15:00, więc najpierw ja trzymam kciuki za Ciebie, a później Ty za mnie :D
    Kciuki masz gwarantowane! :D

Catyyy lubi tę wiadomość

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach, dajcie znać co nowego.

Nejcik lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nejcik współczuję zgagi
    Spróbuj jeszcze siemie lniane mi pomaga
    Oczywiście trzymam kciuki za Twoje i Catyyy usg jutrzejsze:*

Ofeline trzeba było brać jak cos to bym odkupiła :)

Kurde mąż posprzątał umył podłogę a ja rozlałam mleko taki gamoń ze mnie:/

Catyyy, Nejcik lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Catyyy Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja będąc w ciąży zrobiłam się taka niezdarna, wszystko mi z rąk leci :) i mój luby stwierdził, że przejmie większość obowiązków, zanim cały dom zdemoluję :)

gosia86 lubi tę wiadomość

relgh371atn0vk9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 15:36

Catyyy, Nejcik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też gdybam nad ceną wózka - kolezanka ma mi taniej załątwić (jakieś dojścia ma). Widziałam wczoraj piękne wózki ale za 4000 masakra. Ja tez bym wolała sie zmieścić w 1400-1600. Patrzę też codziennie na OLX czy przypadkiem czego ciekawego nie ma.

• kic83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś USG połówkowe, dopiero o 20:00, już nie mogę wysiedzieć w pracy ;)

Mam nadzieję, że Dzidziuś zdrowy i że dowiemy się z Mężem w końcu, czy będziemy mieli Córkę, czy Syna! <3

ściskam Was

Bluberry, beti97, gosia86, Nejcik, alma, PIGULSKA, nadulek, Monika1357 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam dzisiaj połówkowe o 16:00. Jestem dobrej myśli, jak zawsze kiedy idę lekarza. No i liczę na ostateczne potwierdzenie,że to córka :)

Bluberry, gosia86, Nejcik, alma, PIGULSKA, nadulek, Monika1357 lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zacisniete dziewczyny :)

kic83 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .i.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 15:36

• Puella Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie znać Dziewczyny, kto u Was w brzuszkach mieszka.

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • maribel Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Catyyy, ja właśnie tą bluzę ze Smyka mam. Jest słodka i milusia w dotyku:) Pasuje i dla dziewczynki i dla chłopca:) Wczoraj byłam w centrum handlowym i dokupiłam też body ze Smyka, jakościowo naprawdę w porządku i na pewno posłużą.

Widzę, że z wózkiem macie już jakieś typy. U mnie kompletna pustka. Chciałabym kupić wózek, żeby posłużył na kolejne dzieciątka. Myślałam wstępnie o Mutsy, X Lander, Graco Symbio. Będzie ciężko wybrać.

Kciukam mocno za dzisiejsze wizyty!!:)

atdc9vvjg5na5b6o.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagódka dobrze że z dzieckiem ok i ż nic się nie dzieje;)

Pigulska tak ja też wstawiłam takie zdj i pomału brzuch zasłania mi stopy;)

pisałyście o wieku a wiec ja mam 24 a mój 25 także młodzi jesteśmy ;) ale u nas tez chcielismy najpierw studia slub i dziecko i tak się udało;) no i dobra stabilna praca;)
    a na plusie mam 4 kg a w brzuchu to nie wiem ale wystrzelił mi do przodu;p

Trzymam kciuki za wizytujące, dajcie jutro znać o płci <3

a ja byłam znowu na zakupach z mama i mama wnusiowi kupiła spiochy i kaftanik;)
    ja szukałam fajnego szlafroka do szpitala ale u nas jest porażka chyba zamówie na allegro tak samo jak koszule..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:24

Jagódkaaa, PIGULSKA lubią tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze a propo zgagi.

Od kilku dni mam masakryczną, a wczoraj na basenie (bo raz w tyg jeżdze z męzem o 22:00 popływać) to myślałam ze mi się uleje do wody. Ale po powrocie zassałam sobie tabletkę Bianacid i od razu lepiej. Polecam :)

• Magic Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorota1987 wrote:
    Wydaje mi się, że jest to porządna firma. My decydujemy się na 3w1 i moje typy w kolejności jakie mi się najbardziej podobają to Omega Black, Jumper Light, Captiva Mohican. Oczywiście na żywo wszystko się zweryfikuje i jeszcze może być tak że wybierzemy zupełnie inny wózek, ale chyba jednak chcielibyśmy zmieścić się w cenie 1500zł.

ja też wybrałam tako :) tako omega moonlight :) za 1780zł 3w1 z fotelikiem maxi cosi 0-13kg :) ale dopiero w marcu/kwietniu jedziemy zamówić :)

Witamy sie i my :)

Ledwo Was nadrobiłam. Jagoodka super, że z maluszkiem jest dobrze :) a mi na gorączkę położna powiedziała, że nie zbijać zimnymi napojami czy kąpielami ale gorącym mlekiem, czosnek i miód. Mi spadła w jedną noc :)

Widziałam, że macie znów temat wagi i cm :) ja mam chyba najwięcej z Was bo 8 kg na plusie i 93cm na wysokości pępka :) ale tej wagi nie widać po mnie, tzn tyłek to mi urósł i trochę poszło w nogi, ale chyba większość poszło w brzuch :) i Mała tak szaleje, że wczoraj tatuś poczuł jej dzikie harce wieczorem. Powiedział, że chciałby by była już z nami :) <3 wzruszyłam się bardzo i cieszę, że może poczuć już Malutką, bo gdy przykładał rękę to przestawała :)
    Ja muszę zapytać swojej gin jak mam liczyć tygodnie :) i jak ona liczy.

Ja w marcu mam 27.urodziny a mój mąż w grudniu 27. :) także do 30tki wyrobimy się może z dwójką :) ja chciałabym po nowym roku zacząć starania na nowo, ale co z tego wyjdzie? Zobaczymy.

Moja mama chyba zaczęła przeżywać naszą ciążę, bo dziś znów kupiła nam body na 68 :) na krótki rękaw, ale bardzo ładne. Ja wczoraj zrobiłam spis rzeczy jakie mam i okazało się, że body na krótki rękaw mam około 25 szt ;) roz.56-68 ;) szok, ale wiem już czego mi brakuje.

gosiunia lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kic Miscelle kciuki zaciśnięte:*

Rizmawialam z gin mam przyjechać po receptę

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 711 712 713 714 715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ