Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Caty, a o której godzinie masz wizytę? Życzę dużo dużo powodzenia i spokoju!!! :*
Ja się pocieszam, że wizytę mamy z samego rana na 9:40, ale musimy dojechać jeszcze do Katowic, więc około 9:00 wyjedziemy i nie będę musiała się zbyt długo stresować... -
Anioł wrote:Dorota ja upatrzyłam sobie też Tako\
http://baby-centrum.pl/baby-heaven-exclusive-leather-eco
Wydaje mi się, że jest to porządna firma. My decydujemy się na 3w1 i moje typy w kolejności jakie mi się najbardziej podobają to Omega Black, Jumper Light, Captiva Mohican. Oczywiście na żywo wszystko się zweryfikuje i jeszcze może być tak że wybierzemy zupełnie inny wózek, ale chyba jednak chcielibyśmy zmieścić się w cenie 1500zł. -
Próbowałam mleka, mama mi też podsunęła ten sposób no ale jakoś bardzo nie łagodzi niestety... Chyba moje maleństwo się urodzi z burzą włosów na głowieKarolcia88 wrote:Nejcik a mleko? W razie w mozesz wziac renie ale mi np w ogole nie pomaga

Bo podobno jak się ma zgagę, to bobasowi rosną włosy
-
Nejcik współczuję zgagi
Spróbuj jeszcze siemie lniane mi pomaga
Oczywiście trzymam kciuki za Twoje i Catyyy usg jutrzejsze:*
Ofeline trzeba było brać jak cos to bym odkupiła
Kurde mąż posprzątał umył podłogę a ja rozlałam mleko taki gamoń ze mnie:/
Catyyy, Nejcik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż gdybam nad ceną wózka - kolezanka ma mi taniej załątwić (jakieś dojścia ma). Widziałam wczoraj piękne wózki ale za 4000 masakra. Ja tez bym wolała sie zmieścić w 1400-1600. Patrzę też codziennie na OLX czy przypadkiem czego ciekawego nie ma.
-
Ja mam dziś USG połówkowe, dopiero o 20:00, już nie mogę wysiedzieć w pracy

Mam nadzieję, że Dzidziuś zdrowy i że dowiemy się z Mężem w końcu, czy będziemy mieli Córkę, czy Syna!
ściskam Was
Bluberry, beti97, gosia86, Nejcik, alma, PIGULSKA, nadulek, Monika1357 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
ja też mam dzisiaj połówkowe o 16:00. Jestem dobrej myśli, jak zawsze kiedy idę lekarza. No i liczę na ostateczne potwierdzenie,że to córka
Bluberry, gosia86, Nejcik, alma, PIGULSKA, nadulek, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Catyyy, ja właśnie tą bluzę ze Smyka mam. Jest słodka i milusia w dotyku:) Pasuje i dla dziewczynki i dla chłopca:) Wczoraj byłam w centrum handlowym i dokupiłam też body ze Smyka, jakościowo naprawdę w porządku i na pewno posłużą.
Widzę, że z wózkiem macie już jakieś typy. U mnie kompletna pustka. Chciałabym kupić wózek, żeby posłużył na kolejne dzieciątka. Myślałam wstępnie o Mutsy, X Lander, Graco Symbio. Będzie ciężko wybrać.
Kciukam mocno za dzisiejsze wizyty!!
-
Jagódka dobrze że z dzieckiem ok i ż nic się nie dzieje;)
Pigulska tak ja też wstawiłam takie zdj i pomału brzuch zasłania mi stopy;)
pisałyście o wieku a wiec ja mam 24 a mój 25 także młodzi jesteśmy
ale u nas tez chcielismy najpierw studia slub i dziecko i tak się udało;) no i dobra stabilna praca;)
a na plusie mam 4 kg a w brzuchu to nie wiem ale wystrzelił mi do przodu;p
Trzymam kciuki za wizytujące, dajcie jutro znać o płci
a ja byłam znowu na zakupach z mama i mama wnusiowi kupiła spiochy i kaftanik;)
ja szukałam fajnego szlafroka do szpitala ale u nas jest porażka chyba zamówie na allegro tak samo jak koszule..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:24
Jagódkaaa, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorota1987 wrote:Wydaje mi się, że jest to porządna firma. My decydujemy się na 3w1 i moje typy w kolejności jakie mi się najbardziej podobają to Omega Black, Jumper Light, Captiva Mohican. Oczywiście na żywo wszystko się zweryfikuje i jeszcze może być tak że wybierzemy zupełnie inny wózek, ale chyba jednak chcielibyśmy zmieścić się w cenie 1500zł.
ja też wybrałam tako
tako omega moonlight
za 1780zł 3w1 z fotelikiem maxi cosi 0-13kg
ale dopiero w marcu/kwietniu jedziemy zamówić 
Witamy sie i my
Ledwo Was nadrobiłam. Jagoodka super, że z maluszkiem jest dobrze
a mi na gorączkę położna powiedziała, że nie zbijać zimnymi napojami czy kąpielami ale gorącym mlekiem, czosnek i miód. Mi spadła w jedną noc 
Widziałam, że macie znów temat wagi i cm
ja mam chyba najwięcej z Was bo 8 kg na plusie i 93cm na wysokości pępka
ale tej wagi nie widać po mnie, tzn tyłek to mi urósł i trochę poszło w nogi, ale chyba większość poszło w brzuch
i Mała tak szaleje, że wczoraj tatuś poczuł jej dzikie harce wieczorem. Powiedział, że chciałby by była już z nami
wzruszyłam się bardzo i cieszę, że może poczuć już Malutką, bo gdy przykładał rękę to przestawała 
Ja muszę zapytać swojej gin jak mam liczyć tygodnie
i jak ona liczy.
Ja w marcu mam 27.urodziny a mój mąż w grudniu 27.
także do 30tki wyrobimy się może z dwójką
ja chciałabym po nowym roku zacząć starania na nowo, ale co z tego wyjdzie? Zobaczymy.
Moja mama chyba zaczęła przeżywać naszą ciążę, bo dziś znów kupiła nam body na 68
na krótki rękaw, ale bardzo ładne. Ja wczoraj zrobiłam spis rzeczy jakie mam i okazało się, że body na krótki rękaw mam około 25 szt
roz.56-68
szok, ale wiem już czego mi brakuje.
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018