Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Caty, a o której godzinie masz wizytę? Życzę dużo dużo powodzenia i spokoju!!! :*
Ja się pocieszam, że wizytę mamy z samego rana na 9:40, ale musimy dojechać jeszcze do Katowic, więc około 9:00 wyjedziemy i nie będę musiała się zbyt długo stresować... -
Anioł wrote:Dorota ja upatrzyłam sobie też Tako\
http://baby-centrum.pl/baby-heaven-exclusive-leather-eco
Wydaje mi się, że jest to porządna firma. My decydujemy się na 3w1 i moje typy w kolejności jakie mi się najbardziej podobają to Omega Black, Jumper Light, Captiva Mohican. Oczywiście na żywo wszystko się zweryfikuje i jeszcze może być tak że wybierzemy zupełnie inny wózek, ale chyba jednak chcielibyśmy zmieścić się w cenie 1500zł. -
Karolcia88 wrote:Nejcik a mleko? W razie w mozesz wziac renie ale mi np w ogole nie pomaga
Bo podobno jak się ma zgagę, to bobasowi rosną włosy
-
Nejcik współczuję zgagi
Spróbuj jeszcze siemie lniane mi pomaga
Oczywiście trzymam kciuki za Twoje i Catyyy usg jutrzejsze:*
Ofeline trzeba było brać jak cos to bym odkupiła
Kurde mąż posprzątał umył podłogę a ja rozlałam mleko taki gamoń ze mnie:/Catyyy, Nejcik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż gdybam nad ceną wózka - kolezanka ma mi taniej załątwić (jakieś dojścia ma). Widziałam wczoraj piękne wózki ale za 4000 masakra. Ja tez bym wolała sie zmieścić w 1400-1600. Patrzę też codziennie na OLX czy przypadkiem czego ciekawego nie ma.
-
Ja mam dziś USG połówkowe, dopiero o 20:00, już nie mogę wysiedzieć w pracy
Mam nadzieję, że Dzidziuś zdrowy i że dowiemy się z Mężem w końcu, czy będziemy mieli Córkę, czy Syna!
ściskam WasBluberry, beti97, gosia86, Nejcik, alma, PIGULSKA, nadulek, Monika1357 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
ja też mam dzisiaj połówkowe o 16:00. Jestem dobrej myśli, jak zawsze kiedy idę lekarza. No i liczę na ostateczne potwierdzenie,że to córka
Bluberry, gosia86, Nejcik, alma, PIGULSKA, nadulek, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Catyyy, ja właśnie tą bluzę ze Smyka mam. Jest słodka i milusia w dotyku:) Pasuje i dla dziewczynki i dla chłopca:) Wczoraj byłam w centrum handlowym i dokupiłam też body ze Smyka, jakościowo naprawdę w porządku i na pewno posłużą.
Widzę, że z wózkiem macie już jakieś typy. U mnie kompletna pustka. Chciałabym kupić wózek, żeby posłużył na kolejne dzieciątka. Myślałam wstępnie o Mutsy, X Lander, Graco Symbio. Będzie ciężko wybrać.
Kciukam mocno za dzisiejsze wizyty!! -
Jagódka dobrze że z dzieckiem ok i ż nic się nie dzieje;)
Pigulska tak ja też wstawiłam takie zdj i pomału brzuch zasłania mi stopy;)
pisałyście o wieku a wiec ja mam 24 a mój 25 także młodzi jesteśmyale u nas tez chcielismy najpierw studia slub i dziecko i tak się udało;) no i dobra stabilna praca;)
a na plusie mam 4 kg a w brzuchu to nie wiem ale wystrzelił mi do przodu;p
Trzymam kciuki za wizytujące, dajcie jutro znać o płci
a ja byłam znowu na zakupach z mama i mama wnusiowi kupiła spiochy i kaftanik;)
ja szukałam fajnego szlafroka do szpitala ale u nas jest porażka chyba zamówie na allegro tak samo jak koszule..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:24
Jagódkaaa, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorota1987 wrote:Wydaje mi się, że jest to porządna firma. My decydujemy się na 3w1 i moje typy w kolejności jakie mi się najbardziej podobają to Omega Black, Jumper Light, Captiva Mohican. Oczywiście na żywo wszystko się zweryfikuje i jeszcze może być tak że wybierzemy zupełnie inny wózek, ale chyba jednak chcielibyśmy zmieścić się w cenie 1500zł.
ja też wybrałam takotako omega moonlight
za 1780zł 3w1 z fotelikiem maxi cosi 0-13kg
ale dopiero w marcu/kwietniu jedziemy zamówić
Witamy sie i my
Ledwo Was nadrobiłam. Jagoodka super, że z maluszkiem jest dobrzea mi na gorączkę położna powiedziała, że nie zbijać zimnymi napojami czy kąpielami ale gorącym mlekiem, czosnek i miód. Mi spadła w jedną noc
Widziałam, że macie znów temat wagi i cmja mam chyba najwięcej z Was bo 8 kg na plusie i 93cm na wysokości pępka
ale tej wagi nie widać po mnie, tzn tyłek to mi urósł i trochę poszło w nogi, ale chyba większość poszło w brzuch
i Mała tak szaleje, że wczoraj tatuś poczuł jej dzikie harce wieczorem. Powiedział, że chciałby by była już z nami
wzruszyłam się bardzo i cieszę, że może poczuć już Malutką, bo gdy przykładał rękę to przestawała
Ja muszę zapytać swojej gin jak mam liczyć tygodniei jak ona liczy.
Ja w marcu mam 27.urodziny a mój mąż w grudniu 27.także do 30tki wyrobimy się może z dwójką
ja chciałabym po nowym roku zacząć starania na nowo, ale co z tego wyjdzie? Zobaczymy.
Moja mama chyba zaczęła przeżywać naszą ciążę, bo dziś znów kupiła nam body na 68na krótki rękaw, ale bardzo ładne. Ja wczoraj zrobiłam spis rzeczy jakie mam i okazało się, że body na krótki rękaw mam około 25 szt
roz.56-68
szok, ale wiem już czego mi brakuje.
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018