Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia wlasnie o to chodzi ze nie pamiętam aby miała kiedyś na ustach, coś mi sie kiedys robiło wewnątrz nosa ale czy to opryszczka czy coś innego to tego tez nie wiem
Madzia rob wyprzedaż bodziaków:)
Nasza mała też tak robiła że jak tatuś rękę przykladal to ona raptem tala grzecznaale wczoraj poczuł co potrafi
Choć ja mam wrażenie ze ona jest naprawdę mega delikatna albo mam wysoki próg bólu no albo nie mam porównania:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:47
Magic lubi tę wiadomość
-
no to współczuje, bo ja jak miałam opryszczkę na ustach to bardzo cięzko jej się pozbywałam. Ale miałam jakis krem na nią i od tamtej pory juz nie mam
podobno w ciąży i przy karmieniu można takie plastry na opryszczkę, bo moja znajoma właśnie ma a karmi
kochana przydadzą mi sięale niektóre oddaje znajomej, bo mam takie typowe dla chłopców
KotMisia to jest cena za wózek,spacerówke i fotelik maxi-cositanio nie? sklep stacjonarny. Dla dziewczyn z Warszawy i okolic- to na Marywilskiej- to centrum handlowe chińsko-polskie. Mają tam fajne ceny
i mają nie tylko wózki, ale wszystkie akcesoria i mój mąz juz upatrzył wanienkę z wbudowanym termometrem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:49
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic byłam dzisiaj w diagnostyce pytać o ten układ krzepnięcia- powiedziała, że są dwa albo trzy (nie zapamiętałam:P) podstawowe badania i każde kosztuje po 9zł więc bez tragedii, dodatkowo d-dimery 41zł.
-
Ok. Zapytam ginekolog po wizycie czy mam coś robić w tym kierunku
dzięki za info
KotMisia to jest nasz typ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 16:21
gosia86, Puella, beti97, KotMisia, maribel, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziewczyny, które są w podobnym okresie ciąży co ja - jak z kopniaczkami Waszych pociech u Was?
U mnie od 18 tc je czuć, ale teraz już zdecydowanie dużo mocniej, zazwyczaj rano i późnym wieczorkiem bobas szaleje, a tatuś poczuł pierwszy raz tak naprawdę mocnego kopniaka 3 dni temu, ale był zachwycony
Uśmiech od ucha do ucha
W ciągu dnia też coś czasem poczuję, ale jednak słabo, jakieś lekkie pukania, wieczorem maluszek bryka najbardziej
-
uciekam kochane! trochę pogrzebię na allegro za paroma rzeczami, ale chyba nic nie kupię, bo mąż mnie udusi
Trzymajcie się cieplutko i pamiętajcie! TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJE :*
Buziaczki :*
jutro się odezwęLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jak przewidywałyście dostałam heviran
Kolejna dawkę mam dostać okolo 36tc ważne aby przed porodem
Magic śliczny wózek
Karolka cieszę się że dzielnie zniosłaś glukozę i że wyniki dobre:*
Ja wrócę do tematu kocyków jaki rozmiar kupujecie?
50*75
75*100? -
dzięki Karolka za namiary, pewnie skorzystamy
Dziewczyny a co kupujecie do pielęgnacji pępka? Bo są różne szkoły. To samo z oczkami- przegotowaną wodą czy sól fizjologiczna?
a co kupujecie do kąpieli? Oliatum czy jakiś inny zwykły płyn dla noworodków?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:13
-
Nejcik wrote:Dziewczyny, które są w podobnym okresie ciąży co ja - jak z kopniaczkami Waszych pociech u Was?
U mnie od 18 tc je czuć, ale teraz już zdecydowanie dużo mocniej, zazwyczaj rano i późnym wieczorkiem bobas szaleje, a tatuś poczuł pierwszy raz tak naprawdę mocnego kopniaka 3 dni temu, ale był zachwycony
Uśmiech od ucha do ucha
W ciągu dnia też coś czasem poczuję, ale jednak słabo, jakieś lekkie pukania, wieczorem maluszek bryka najbardziej
Nejcik...ja ruchy czuję...ale bardzo delkatne. Głównie wieczorem. Czasami są dni, że w ogóle nic mnie od środka nie "puka". Mała za to potrafi się tak ułożyć, że mi brzuchol wybrzusza.Nejcik lubi tę wiadomość
-
dołączam się i trzyma kciuki za wizytujące dziś dziewczyny i badania połówkowe
widzę Dziewczyny, że szalejecie z zakupami, my na razie mamy sporo ciuszków i kosz Mojżesza. Wczoraj się tak przestraszyłam, że aż boję się kupować coś jeszcze czy aby nie za szybko.
co do wózków to mi się marzy taki sportowy, Mąż sporo biega, to będzie mógł z Synem, ja w sumie tez czasami.taki wózek mi się marzy:
http://dino.sklep.pl/nowy/tfk-joggster-iii-16-wozek-2w1-do-biegania-2014-spacerowka-gondola-multi-x-gratis-kurier-p-14552.html
ale jest strasznie drogi, więc coś tańszego musimy znaleźć -
Gosia ja też kupuje 75x100
Karolcia ale trudne pytania zadajesz;Dheheh
do kapieli pewnie oliatum kupie i coś jeszcze do oczek nie mam pojecia a do pępka słyszałam że oscinasept czy jak to się tam pisze, zresztą jedni mówią że najlepiej niczym nie smarować tylko dokładnie osuszać.. -
Paulinqa a zapisałaś się do szkoły rodzenia? Bo mi lekarz mówił,że jeżeli będziemy wykupywać położną to mija się z celem chyba, że chłopa chcę wymęczyć
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:dzięki Karolka za namiary, pewnie skorzystamy
Dziewczyny a co kupujecie do pielęgnacji pępka? Bo są różne szkoły. To samo z oczkami- przegotowaną wodą czy sól fizjologiczna?
a co kupujecie do kąpieli? Oliatum czy jakiś inny zwykły płyn dla noworodków?
U mnie zalecenie przy wypisie ze szpitala wyglądały tak:
- pępuszek przemywać Octanieptem (u nas kiukut odpadł już w 2 dobie po wyjściu ze szpitala)
- oczy przemywać gazikiem nasączonym solą fizjologiczną
Ja tych zaleceń przestrzegałam.
Dą kapieli na początku używałam Oillanu Baby, później zaczęłam wprowadzać "normalne" kosmetyki.Karolcia88, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nie nie zapisuję się bo do krk nie chce mi się dojeżdzać a tu u nas to nawet nie chce chodzic bo podobno kiepskie są ;p a mojego chłopa nie ma więc nie mam kogo wymęczyć, wymeczy sie po porodzie bo zostaje na dłuzej to będzie miał hardcore przy małym