Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnaMaria89 wrote:giny i tak licza od miesiaczki - wiec pewnie jakos 5-6 tydzien masz zalezy kiedy mialas miesiaczke... u mnie bylo widac juz nawet serduszko jak poszlam w 6tygodniu i 2dniu liczac od ostatniej miesiaczki - ale wszystko zalezy kiedy tak naprawde miala owulacje
szansa jest ze bedzie cos widac - ja co do wieku plodu poszlam po 4 tyg plodu. no ale lepiej mi sie liczy od misiaczki.
szansa tak jak powiedzialam jest ale jesli nic nie zobaczysz to tez nie ma co sie przejmowac bo moze byc widac rownie dobrze pozniej:) wszystko zalezy od owu, sprzetu gina itd.
kiedy ostatnia miesiaczka byla u ciebie i kiedy ewentualnie podejrzewasz ze owu byla?
-
Agatka bardzo współczuję! Ściskam mocno!!!!! Jeszcze będzie dobrze! :*
A ja dziś do Was z bardzo dobrymi wieściami! Dostałam pracęNie jakąś byle jaką na czarno czy umowa śmieć tylko umowę o pracę, na cały etat!
I szef wie o błogosławionym stanieIle dam radę popracować tyle będę chodziła.
Jestem bardzo szczęśliwa.
A ja dziś miałam pierwsze mdłości, po ogórku konserwowym na pusty brzuszek. Bleeegosia86, Ewelcia, Rika, Emiliada, Magic, zgredka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChcialabym sie bardzo niesmiało przywitać i pogratulować Wam - Majowe Mamusie
Agatko strasznie mi przykro,przytulam
WItam sie nieśmiało bo do potwierdzenia ciazy jeszcze mam daleko a jeszcze po moich przejsciach z moimi chorobami to już wogóle.
Termin porodu wg belly mam na 22 maja mam cykle ostatnio 25-26 dniowe ale wczesne owulacje - teraz miałam albo w 9 lub w 10 dc
Jestem pod telefonem z ginekologiem,leki mi przepisał już na wizycie w lipcu " w razie jak sie pani uda" a wizyte mam miec dopiero na poczatku 8 tc czyli 08.10 - nie wiem jak doczekam sie ale wole ze spokojem czekac. Biore luteine i niestety zaczeły mnie meczyć delikatnie mdłosci nooo chwilami mocniej mnie meczą
Zycze Wam wszystkim spokojnej ciazygosia86, Ewelcia, beti97, Emiliada, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRiko witaj!
Na adopcje czekamy juz rok a zdecydowalismy sie, bo wiedzielismy,ze mamy problemy z utrzymaniem ciązy a w tym roku ja straciłam już nadzieje na dziecko spod serca chociaz od poczatku znajomosci z mezem mówilismy tez o adopcji dziecka.
Dlatego nie przerywany procedury adopcyjnej. -
Zgredka, odczuwam mniej więcej to samo. Gin dał receptę na czopki i mąż właśnie pojechał do apteki, bo dzisiaj jednak wcale nie jest lepiej, wręcz przeciwnie, jestem absolutnie niezdolna do funkcjonowania
Leżę jak zwłok i co chwilę ciągnę się do toalety, poudaję, że wymiotuję i wracam...
Inessa, super Cię gościć tu u nas, mam nadzieję, że tym razem już wszystkie zostaniemy do końca
Gosiu, jak tam??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 20:05
-
Zgredka ja mam prawie podobnie choć chyba znalazłam sposób
Jak coś zjem musze na chwilkę się położyć (trudniej w pracy ale tam jem na prawdę malo), podnoszę się delikatnie a jak dalej męczą mdłości to cola
- dzisiaj mi się udało nie zwymiotować chociaż uwierz było bardzo blisko :p
Gosia jak u Ciebie? -
Dopiero wyszlam z gabinetu czekalam od 15 ! I nawet mnie nie zbadal i nie zrobil usg!
ale mnie uspokoil że ten pęcherzyk może taki być że nie ważny jest kształt tylko proporcje pęcherzyka żółtkowego do pęcherzyka owodniowego
mam powtórzyć betę i przyjść na usg 26.09
i dupek 3*1
mam jeszcze umówioną wizytę u dr z ip w poniedziałek i pojadę jeszcze do niej sprawdzić co się tam dziejeEwelcia lubi tę wiadomość
-
no ja do pracy biorę mase przekąsek, jeszcze nikt nie wie, więc się z tym czaję, a to marchewki, ogórki, jabłko..
ja muszę jeść regularnie bo inaczej mi niedobrze..
no ale to chyba dobrze co? znaczy, że tam w środku coś jednak działa.. -
Witam nowe mamusie
Zgredka ja dziś już 2 razy wymiotowałam.
Beti mam do Ciebie pytanie z racji Twego fachu. Mam na wargach sromowych tylko po prawej stronie straszny świąd, już od dawna, był on jeszcze przed ciążą gin też to widział, nic nie stwierdził i przepsał hydrocortisonum, niewiele pomogło. Na początku myślałam, że to moje uczulenie na czekoladę tak mi wychodzi akurat w tym miejscu, ale teraz już wiem, że to musi być na coś innego i podejrzewam, że to na mleko. Jaką maść mogłabym stosować na to bezpieczną w ciąży? Bo już mi się odparzenia porobiły i nie wygląda to ciekawieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 20:29