Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja za to dzisiaj w ogóle nie spałam, a od 3:00 mniej więcej co godzinę musiałam witać się z kibelkiem. Ogólnie ciężka noc. Ale wszystko to wynagrodziła wizyta u ginekologa - na USG zobaczyłam bijące serduszko Obecnie jestem w 6t+3dRika, AnnaMaria89, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam problem z płynami a przez te wymioty mogę się szybko odwodnić. No i pat. Pić więcej i rzygać tym? Czy nie pić prawie nic? Wczoraj przez 2 godziny męczyłam pół szklanki wody...
Rika, super zdjęcia Najfajniejszy 30t, taki ładny, zgrabny brzusio, wielkość w 40t mnie przeraża... :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 13:25
-
nick nieaktualny
-
Agatka - nie mam słów. Tak bardzo mi przykro.
U nas... Jest serduszko!!! Pięknie stuka a maluszek ma już 9,4 mm!! kolejna wizyta dopiero 10.10. Jak ja wytrzymam??
No i nie mamy jeszcze założonej karty ciąży smutno trochę.
Witam nowe Mamy! To już faktycznie nam się powoli maj kończyRika, katalina, AnnaMaria89, gosia86, Magic, nojaniewiem, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Emi cierpliwość trzeba ćwiczyć
Ja z piciem wody nie mam problemu, pije około 2,5 l dziennie, mam strasznego kaca
Gosiu trzymaj się, nie zakładaj odrazu najgorszego, moja znajoma z córka jak była w ciązy to ją nastraszyli, że dziecko jest młodsze o miesiąc! a urodziła zdrową corkęLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja bylam już u Endo teraz czekam do gina
ft4 mam w normie więc jeśli z ciążą będzie wszystko ok to mam zwiększyć dawkę leku na weekend
Emiliada gratuluję
wiesz Magic już raz przerabialam ten scenariuszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 15:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a na pewno tez masz wg kalendarza Belly ktory tydzien itp:)
Dziewczyny dopisujcie sie do listy:)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yTkYEkM-Et-ody4jL87Bsdn2DP8AguW9W_V_YP8Fn_I/edit?usp=sharing
wystarczy wpisac i wyjsc - samo sie zapiszeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 15:46
-
nick nieaktualny
-
giny i tak licza od miesiaczki - wiec pewnie jakos 5-6 tydzien masz zalezy kiedy mialas miesiaczke... u mnie bylo widac juz nawet serduszko jak poszlam w 6tygodniu i 2dniu liczac od ostatniej miesiaczki - ale wszystko zalezy kiedy tak naprawde miala owulacje
szansa jest ze bedzie cos widac - ja co do wieku plodu poszlam po 4 tyg plodu. no ale lepiej mi sie liczy od misiaczki.
szansa tak jak powiedzialam jest ale jesli nic nie zobaczysz to tez nie ma co sie przejmowac bo moze byc widac rownie dobrze pozniej:) wszystko zalezy od owu, sprzetu gina itd.
kiedy ostatnia miesiaczka byla u ciebie i kiedy ewentualnie podejrzewasz ze owu byla?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 15:57