X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 12 września 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rety :) - faktycznie trochę mnie nie było. 71 stron??!! :) przepraszam. ale chyba nie doczytam zaległości :P
    Ja miałam mieć wizytę we wtorek - wszystko w pracy poustawiałam na ten dzień, ale zadzwonili, że lekarz wziął urlop. No i po paru kłótniach ze szpitalem mam wizytę na dzisiaj ! :) MAM NADZIJĘ ZOBACZYĆ SERDUSZKO. ! :) Wizytę mam na 11:30 - proszę potrzymać trochę kciuków za nas ;)

katalina, nojaniewiem, AnnaMaria89, Magic, Ewelcia, KotMisia lubią tę wiadomość

f2w3s65gudn84bn0.png
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 12 września 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałam post o kliknęłam anuluj... a był taki ładny i długi!

ALE W SKRÓCIE :) - Ewelcia GRATKI!, Aguś -tak się cieszę, że usłyszałaś serduszko :) Wielkie mnie ogarnia szczęście po takich postach. I wiara, że i ja usłyszę :)

A do koleżanki, której nicka nie zapamiętałam, a która bała się o brak objawów. Ja też ich nie mam, a ciąża rozwija się prawidłowo! :) wiem stąd, iż moja niespokojna dusza zaprowadziła mnie na wizytę prywatną w czwartek 04.09 i tam nie widziałam jeszcze serduszka, bo ciąża jest młodsza od tydzień, niż wynika to z OM ( a to by się zgadzało z czasem owulacji) :) Ale co najważniejsze - rozwija się prawidłowo ! :)
    także nie wywołuj wilka z lasu ;) a ciesz się ciążą, bo z tego, co się zorientowałam, nie każda z nas tutaj w wątku ma tak dobrze :(

Ewelcia lubi tę wiadomość

f2w3s65gudn84bn0.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiliada pewnie to ostatnie to o mnie :) Dzięki za miłe słowa :) ale wiesz, miałam i minęło to tak jakby nie było dobrze. Na szczęście mam przy boku męża, który wybija mi głupie myśli z głowy :)

Wczoraj zaglądałam tu, ale sił nie miałam by pisać.. Baaardzo stresujący i pracowity dzień miałam, co przypłaciłam silnymi bólami.. Obiecałam sobie, że już dosyć tego, robię tylko tyle ile muszę bez przeciążania się.

A dziś kolejny dzień świętowania w moim domu :) Wczoraj mężuś obchodził imieniny, a dziś od rana szalejemy z urodzinkami :) NIestety usg dopiero w poniedziałek, a miał być to główny prezent dzisiejszego dnia :) Ale wstaliśmy z Maluszkiem dziś z samego rana by zrobić przyszłemu tacie naleśnikowy tort :D była świeczka i prezencik i "sto lat" a na koniec wzruszenie na twarzy męża, które najbardziej mnie ucieszyło. Później podziękował swojemu Maleństwu też :P

Bardzo ostatnio ckliwa jestem i wszystko mnie wzrusza.. i tak ryczę sobie, czasem nawet w pracy po parę chwil, a potem jakoś jaśniej jest :)

Pięknego dnia Dziewczyny :)
    Oby jeszcze więcej serduszek, czekam na relację Emiliada :)

• bilibili Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jeśli pozwolicie to i ja dołącze do Was z terminem na 6 maja 2015 :) Wczorajsza wizyta u gina zakończyła się pięknym serduchem i stwierdzeniem " tera łykac witaminy, jeść i tyć " :) tk więc jestem bardzo szczęśliwa.
    Czytalam troszkę Wasze wczesniejse wypowiedzi i ja równiez mogę dołączyć do bezobjawowych :) procz rosnących piersi i apetytu jest wszystko ok :)
    a9k86e8.png
    ytxtdr4.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 08:18

Rika, nojaniewiem, AnnaMaria89, katalina, paulinqa, Magic, Ewelcia, Emiliada lubią tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • Azor Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Dziewczyny, ja dzisiaj idę do ginekologa mam wizytę na 14, 2 dni temu byłam i powiedział że nic nie ma w macicy, może dzisiaj się Kropeczka pojawi juz:)

katalina, Ewelcia lubią tę wiadomość

f2w3rjjgf9g4r1jh.png

km5scwa1mo0ovi5f.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz pierwszy zwrot sniadania mam dzis za soba:/ jakos w robocie musze dotrwac do konca dnia..
    Ale okazalo sie, ze moj chlop wraca na weekend z pracy i bedzie mogl isc ze mna na pierwsza wizyte ol yeah :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam gratuluję i pozwolę się dołączyć Ja i moja fasoleczka :)pozdrawiam wszystkie

Ewelcia, AnnaMaria89, Emiliada, KotMisia lubią tę wiadomość

• beti97 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia Gratulacje :) Same dobre wiadomości. Wczoraj padłam przed 20 i spałam do po 7. Dzisiaj musiałam trochę nadrobić, ale z przyjemnością czyta się takie nowiny. W ogóle to chyba stałam się " wegetarianką" bo nie tykam ani mięsa ani wędliny , sama nie wiem co mam jeść. Mój chłop się denerwuje że głodzę Maleństwo i że chude będzie :) Rano zjadłam banana i 2 serki kieszonki. Na razie musi wystarczyć.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti, mi też się włączył wegetarianizm :) i stwierdzam ze wegetarianie maja trudne życie z wymyślaniem potraw :D ja wcześniej prawie codziennie jadłam coś z miesa, a teraz po głowie mi chodzą różne sałatki, których nie chce mi się robić :).

Ja mam dzisiaj wizytę 18:15. Narazie staram się nie myśleć i nie denerwować. Pewnie mnie złapie telepawka przed gabinetem tak jak ostatnio..

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)
    witajcie nowe mamusie;)

ja największe mdłości mam wieczorem;p nie wiem czy to normalne;p haaha

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • strawberry marg Znajoma

Wysłany: 12 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do majóweczek :))) Ovu wyznaczył mi poród na mniej więcej 20 maja wiec ahoj przygodo z wozeczkiem w sloncu :D:D

Ewelcia, AnnaMaria89, Emiliada, KotMisia lubią tę wiadomość

• beti97 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kolejna Mamusiu :) Zbliżamy się powoli do końca maja. Tylko patrzeć jak pojawią się czerwcówki.

strawberry marg lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z nowymi mamami - gratulację, że możemy doświadczyć tego cudu jakim jest noszenie pod sercem maleństwa :)

Wielkie gratulację dla dziewczyn z wizyt i bardzo sie cieszę, że mogłyście usłyszeć serduszka :) ja trochę dużo pracy miałam i nie odzywałam się, bo trochę mi się dłuży do wizyty więc rzadziej zaglądam, żeby ciągle nie mysleć czy u mnie jest wszystko ok....

Staram się mysleć pozytywnie :) cierpliwości mam jeszcze mnóstwo więc dotrwam do 23 września :)

Miłego dnia! i powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Ewelelcia gratuluję serduch :* to niesamowite:)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:40

Magic lubi tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No inna inna :) moja jest zupełnie inna niż poprzednia :) co prawda wciąż nie toleruję słodyczy :) ale zupełnie inaczej się czuję.

Wiecie co, powiedziałam wczoraj jednej znajomej mojej klinetce ze jestem w ciązy...reszcie skłamałam, że mam problemy z kręgosłupem dlatego pedicuru nie robie...ale jej powiedziałam, bo już nie mogłam sama z tymi kłamstwami wytrzymać...chciałam, żeby ktoś mnie zrozumiał, bo każdej której odmawiałam zrobienia pedicuru była zawiedzona i ja też! no przecież mi kasa ucieka prawda? ale moje zdrowie i zdrowie maleństwa jest najważniejsze.... odrazu lepiej sie czuję jak wiem, że ktoś wie.... nawet rodzice nie wiedzą bo wiem jak przeżywali nasze nie powodzenia...

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika ja też tak robię :P

Rika lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Azor Przyjaciółka

Wysłany: 12 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj wsunęłam precla z serem, zapach czułam już z 1 pietra, a mdłości mam od samego rana, nie wymiotuję.
    Słyszałam gdzieś że cukierki imbirowe pomagają na mdłości i wymioty w ciąży.

f2w3rjjgf9g4r1jh.png

km5scwa1mo0ovi5f.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika to Twoja pierwsza wizyta? :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ