Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:02

PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Ja się właśnie zastanawiam co z tymi pasami. I nie wiem czy zapinać czy nie - ale chyba wolę zapiąć pod brzuchem i tyle.

Do mnie za godzinę anorektyczna 12latka przyjeżdża. Ech...Wielkie wyzwanie żeby się chociaż wody napiła. :/

Któras z Was pisała ze od 26 tyg bedzie tylko gorzej, też to przeczytałam ostatnio hehe. Nie ma to jak pocieszenie :D

A tak wyglada brzuszek :) Jeszcze zrobię zdjecie "nago" ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/560881b3cf1c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 07:28

PIGULSKA, gosia86, nick nieaktualny, Catyyy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze pochwalę się co to jest Project Life, którym sie zajmuję. Lepsze niż pamietnik i album ze zdjeciami :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37001bd52aed.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8736b002d60.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f22480feb4c.jpg

katalina, PIGULSKA, WesołaMama, nick nieaktualny, gosia86, monilia84, Catyyy lubią tę wiadomość

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie tam trzymam wersji ze wiecej szkody wyrzadzi brak pasow niz wlasnie to zapiecie pasami. A jak juz zapinac to tak jak sie powinno a nie jakies polowiczne bo wtedy nie spelniaja swojej funkcji.

Mi jeszcze podlaczyli kroplowe wiec nie wiem co z tym moim wyjsciem dzisiejszym.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia trzymam kciuki za wyjście :)

• Puella Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł...pewnie sporo pracy, ale efekt świetny!

Jeżeli chodzi o pasy, to ja zapinam. Bez pasów czegoś mi brakuje...dużo spokojniej czuję się w pasach. W pierwszej ciąży facet wymusił pierwszeńswto i uderzył mocno w mój samochód. Oczywiście od razu pobiegłam na usg, lekarz obejrzał dziecko, wszystkie organy i stwierdził że ok - maluch jest naprawdę bezpieczny w brzuchu, więc żebym nie panikowała. Na pytanie, czy powinnam zapinać pasy, powiedział OCZYWIŚCIE TAK.

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • nadulek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w kolejnym tygodniu i zaczynamy 25 tc.
    Mocno trzymamy kciuki za wszystkie dziś wizytujące :-)

PIGULSKA, gosia86, nick nieaktualny, Monika1357 lubią tę wiadomość

20.09.2013[*] 24.12.2013 [*] 09.02.2017[*]
    11.05.2018 Hubert 23 tc [*]
    Nieprawidłowy kariotyp
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
    hchyrjjgepvdd2o1.png
    Nadia <3 Mia <3
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie po weekendzie :)
    Minal bardzo szybko ale to dobrze bo jutro wizyta, juz nie moge sie doczekac :)
    A wczoraj zakupilam z mezem farby do pokoju i ruszamy z malowaniem w koncu. A potem bede mogla zaczac urządzanie kacika dla malenstwa.
    Bylam tez w biedronce i wzielam sobie ten proszek lovela do bialego i do kolorow.

A tak poza tym trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace.
    Karolcia mam nadzieje ze wyniki beda super i dzis cie wypuszcza. :)

Aha co do pasów to ja zapinam bo bez jakos mi dziwnie. Bezpieczniej czuje sie jednak w zapietych pasach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 08:44

atdc8iikup31msj2.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zapinam pasy jako kierowca zawsze. Jako pasażer zdarza mi się nie zapiąć, ale jeżeli odcinek do pokonania jest względnie prosty i krótki i raczej u moich rodziców jak jestem. Jeżdżąc po Warszawie to i tak strach jadąc sobie prostym odcinkiem w sumie..
    wg OM dziś zaczyna się nasz 25 tydzień. Ojjj jak to zleci.. zaraz już będzie luty, potem cyk i marzec (będę na l4 to tu może mi się dłużyć :P) potem ledwo święta, podsumowanie pracy, ogarnięcie domu i jedziemy na porodówkę :D A potem już nie wypuszczę z ramion mojej tancereczki :)

Życzymy dziś powodzenia wszystkim wizytującym.
    Karolcia, nie łam się.. wiem, że leżenie w szpitalu jest dobijające, ale to dla dobra Niuni. Pytałaś lekarza ile jeszcze możesz tam "zabawić"?

W ogóle to mąż mi się na cacy pochorował :( ma zapalenie zatok i zawalone wszystko co możliwe.. :( żeby mu tylko na płuca jeszcze nie siadło.. ech. W domu choruszka mam do końca tygodnia, a jeszcze dygać do pracy.. No nic, mam przedsmak tego co czeka mnie od maja :D Chory facet jak dziecko, zmęczenie permanentne i brak czasu dla siebie, a milion rzeczy do zrobienia na raz (bo za dwoje..).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 08:52

PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro wychodze. Maz mi w piatek wykrakal, ze nastaw sie na wtorek..
    No i przepowiedzial ;)

PIGULSKA, kika79, gosia86, Monika1357, nadulek lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam :)

Ja się wyspałam dopiero jak mąż poszedł do pracy ;)

Katalina dużo zdrówka dla Twojego męża niech szybko wraca do sił :)

Karolcia za Ciebie też trzymam kciuki żeby Cię wypuścili :) może jakiś lekarz na obchodzie w końcu Cie poinformuje na czym stoisz i kiedy wypis ;)
    edit: cieszę się że już jutro będziesz u siebie ;)

Anioł całkiem fajne to projekty :)

Ofelaine ja juz prawie po malowaniu niestety trochę się przyciągnęło bo mamy zimę i nie chce gładź i farba schnąć :/ ja niestety nie jestem póki co zadowolona z efektu :( farba wyszła ciemniejsza niż na wzorniku albo muszę się przyzwyczaić nie wiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:14

katalina lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska moze jak zawiesisz firanki to zrobi sie jasniej? A moze farba jeszcze do konca nie wyschla?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 09:18

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    Pigulska moze jak zawiesisz firanki to zrobi sie jasniej? A moze farba jeszcze do konca nie wyschla?
    Zobaczymy...jeszcze trzeba meble ustawić a mam jasne wiec powinno być troszkę lepiej... oby ;)

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was na wolnym - od dziś L4 ;)
    Odprowadziłam córkę do przedszkola i "pobiegłam" do Biedry! Udało mi się załapać na promocję Lovela! Wzięłam i proszek i mleczko do rania - każdy produkt Lovela po 14,89 zł. Na prawdę dobra cena ;)

Przytachałam to do mieszkanka ale zadowolona że będę miała w czym prać ciuszki ;)

Karolcia - no to Cię przetrzymali w szpitalu. Pewnie mają sporo wolnych łóżek ;)

Anioł - podobają mi się takie pamiątki! Ja w ogóle zbieraczka pamiątek jestem ;)

Nie wiem co mam ze sobą począć heheh ;) Muszę się przestawić że mam wolne!

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze inaczej juz wyglada jak sa puste sciany a inaczej jak juz jest umeblowany i ze wszystkimi dodatkami

PIGULSKA lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poniedziałkowi. Ja kupiłam płyny do prania Lovela wlasnie w biedronce i udało mi sie za 12 zł dostać ;) tylko nie wiem czy do płukania tez sie powinno dodawać.

Zazdroszczę malowania pokoików, bo u mnie remont ruszy dopiero na koniec lutego jak mąż bedzie na urlopie. Dostał sie do nowej pracy i akurat wtedy bedzie wykorzystywał zaległy urlop.
    Pigulska mam tez problem z szafa ale do dziecięcego ;) chciałabym, zeby zdobiła pokój dziecka i była funkcjonalna a nie zagracala pokój. Chce wyskoczyć popyta po sklepach jak to na wymiar wyglada ale nie wiem czy zdążę, bo dzis nie spałam w nocy i pozno sie teraz obudziłam.
    Miłego dnia ;)

PIGULSKA lubi tę wiadomość

201505111762.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesola przez weekend nie bylo nawet pola lozka wolnego. A dzisiaj dwie panie z mojej sali wychodza wiec kto wie czy zaraz nie bede miec jakiejs towarzyszki niedoli ;)

WesołaMama lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co te patologie takie zapchane są? Koleżanka jak przetrzymała te 18 dni to leżała na patologii i po porodzie też bo nie było miejsca na salach po porodowych. Także chyba rocznik 2015 będzie obfity w dzieciaki ;)

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak mnie przyjeli w czwartek to bylam sama, o 1 w nocy juz przyjeli dziewczyne a w piatek juz dwie kolejne. W sobote jedna wyszla a w niedziele juz na jej miejsce byla nastepna.
    Jak mnie przyjmowali to na patologii lezaly i czekaly az sie zrobi miejsce na porodowce ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia najważniejsze że już wiesz kiedy wychodzisz i że wszystko ok ;)

Karolcia88 lubi tę wiadomość

‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ