Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A i wczoraj byłam w lidlu, bo słyszłam, że fajne torby za 30 zł sportowe takie średnie rozmiarowo są no i kupiłam szaro łososiową taką. Chociaż wątpię czy naszą dwójkę w to spakuję, wiem możliwe, że coś jeszcze bede musiała dokupić. W kazdym razie mi się taka i tak przyda,wiec polecam
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Gosiu tez mam dzis ksiedza, niestety.
dodatkowo czeka mnie sprztanie po zakonczonym malowaniu, kolorki wyszly piekne takie jak chcialam.
corka rano tak mnie skopala, ze az koldra podskakiwala do gorysmiac mi sie chcialo a ja bez przerwy chodze glodna, w tydzien przytylam chyba 1,5 kg. Ogolnie juz 5 na plusie.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Magic jak ulga
Ogólnie masażysta mi powiedział że masować się można do 30tc. A jak tylko przyłożył ręce do krzyży to wyczuł że jest obrzęk.
Gdyby nie to że mam starszaka w domu to bym przecierpiała, ale oczywistą oczywistością jest to że "mamy zwolnień nie biorą"
Stwierdził także że kobiety w ciąży mają idealną lordozę lędźwiową ale za nim kręgosłup się przyzwyczai to może nas "sieknąć"
Zaraz idę do pediatry po skierowanie do okulisty dla Młodej - bo albo ma tik nerwowy albo problemy z oczami bo ciągle mruga.
Moja bratowa znowu szaleje - poskarżyła się bratu że nikt nią sie nieinteresuje a oni przecież starają się o dzidziusia. Oczywiście mój brat zadzwonił do mnie żebym się z nią umówiła na kawę. Ręce mi opadły! Oczywiście "szczerze" ich do siebie zaprosiłam. Jezu jaki mój brat to kapeć!!!!!gosia86, madziorek, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Karolkaa wrote:
Karolka gdzie kupiłaś taką wanienkę? Bardzo fajna.Mi jeszcze podobają się takie wbudowane w przewijak nie wiem czy widziałyście, takie na nóżkach. Ciekawe jak się sprawdzają.
Mim masz świetną bratową -lubię o niej czytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 11:21
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Jak tak dalej bedzie to bede rekordzistka na majówkach w przybieraniu na wadze,a tak naprawdę to teraz waga będzie leciała do góry:(pewnie dobije do 20+ bo apetyt ostatnio ogromny mam.
Gosia ogólnie napój do przezycia,jak weźmiesz na jeden łykgosia86 lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
No bratowa to lubi byc pępkiem świata! oj znam jedna taka osobe, ale nie robi az tyle by się nią interesowano
spotkaj się i unikaj rozmowy na temat ciąży
ja jak się widze z koleżankami to nie lubie jak się skupiają na nas
kika ja jutro mam ważenie i boję się, bo ostatnio waga mi skoczyła w tydzień 1,5kgi mam 9 na plusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 11:24
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
MiM Twoja bratowa jest obłędna!
lubimy czytać o jej wyczynach
nie zapomnij zapytać podczas odwiedzin o ich starania
ja też mam coraz większy apetyt, mam nadzieję, że Młoda niedługo pójdzie trochę do góry, pouciska mi trochę żołądek i nie będę się tak objadać -
kika ale czy to są zawody, która mniej przytyje? ja już powiedziałam mężowi mojemu, że nie będę się głodzić, by otoczenie mi nie wytknęło, że za dużo przybieram...fakt...brzucho mam wielkie, ale co zrobię? Nic
przestań sie przejmować
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofeline pokaże kolorki
Moja wczoraj wieczorem dala pokaz a Tatuś był tym tak zafascynowany że kazał mi się nie ruszać i nie dotykać brzuchapatrzył jak zaczarowany
Ja na wyprawkę szpitalną chcę kupić taką walizkę na kółkach nie za dużą jak leżałam ostatnio w szpitalu to dziewczyna taka miła i sobie sama poradzila z powrotem do domu a ja musiałam czekać na odbiór bo nie mogłam dźwigać a miałam właśnie taka zwykłą torbę
No a przy odbiorze dziecka będzie łatwiej bo mąż może wziąć Np dzueciaka w nosidełku a ja taka walizkę
MiM "uwielbiamy" Twoją bratową
Laski mi jutro pewnie też wybuje plus 10kg ale trudno przeżyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 11:43
czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Magic oczywiście to nie są zawody ,może głupio to napisałam .jak trzeba będzie to i 30 kg przytyje martwi mnie inna rzecz w tej kwesti,boję się że jak dobije do 20 to mi kręgosłup nie wytrzyma:( i co wtedy kolejna operacja?
nie jem nie wiadomo jak, nie napycham się ,słodyczy jem bardzo malo i skąd te kilogramy?
Magic lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Moja bratowa to mistrzyni
Pamiętam jak przed ślubem szalała że jej różyczki z tortu nie pasują kolorystycznie do bukietu - oczywiście każdy na weselu o tym wiedział
Już wtedy jej powiedział że teraz to na pewno będą plotkować w rodzinie o tych różyczkach - i faktycznie przez rok nie umiała się z tego otrząsnąć i był to temat rodzinnych spotkań. Tragedia w Smoleńsku przy tym do był pikuś
Teraz na dniach powinna mieć okres - aż jestem ciekawa czy go dostanie.
Biedny będzie mój brat - dobrze że lubi dzieci bo coś czuję że to on będzie na macierzyńskim
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Kika ja też nie wiem skąd mam dodatkowe 7kg. Jem tyle ile normalnie ( fakt mniej się ruszam) a czuje się jak słonica. Dycham jak parowóz. a czuje że będzie coraz gorzej. Tylko ja zaczynałam z wagi 81 a teraz 88. Ciężko będzie mi zrzucić bo mam skórę rozciągniętą po pierwszej ciąży - wiec tylko plastyka brzucha wchodzi w grę (może TVN by mi ją sfinasował
)
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014