Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anioł wrote:Gosia ja się zapisałam na te warsztaty
A my nic nie kupiliśmy
Ale przynajmniej zawężona grupa wózków do wyboru nie chcę już maxi cosi wolę x landera
Zrobiłam sobie drzemkę i mi ręce podrętwiały i mam jak dwa kołki teraz
Paulinqa mnie boli krocze jak trochę pochodzę ale i bez chodzenia też się te bóle zdarzają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:30
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Gosia za linka, bo okazało się, że te warsztaty są w moim mieście i się zapisałam też
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-62,p1098904766,ubranka-dla-dzieci-p myślicie laski, ze ten pajac na wyjście ze szpitala będzie okej ??gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MiM wrote:Skąd jesteś?
Widziałam magic że są już;p masakra jak ten czas zasuwa;p tylko patrzec i my bedziemy rodzić
Slash fajna sukienka;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:57
slash lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle meldujemy się po wizycie!!
Są dobre i złe wieści
Z dobrych to oczywiście z Nikosiem wszystko w najlepszym porządkurośnie zdrowo i szyyyybko
Mój Klocek ma już przeszło 1 kg!!!
Ma długie nogi i rączki wiec pani dr juz mnie przygotowuje ze będzie bardzo długi i jak donoszę do maja to ubranka w rozmiarze 56 mi się nie przydadzą
A złe wieści...gorzej ze mnąokazało się ze mam zastój moczu w prawej nerce
muszę udać się na pilną konsultacje do uurologa. Lekarka trochę mnie przestraszyła tą wiadomością ale w miarę szybko to wykryła wiec może nie będzie powikłań zobaczymy... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:59
Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Pomopn myślę że jak najbardziej sie nada
Ja planuję mała ubrać w body i śpiochy lub pajaca a do tego kurteczka plus otulić kocykiem i chyba powinno być ok
Anioł zaakceptowane
Slash słodka sukienusia
Oj Pigulska przykro mi z powodu nerki, a czujesz jakieś objawy tego?
Rejestruj sie pilnie do urologaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:01
-
Także dziewczyny w miarę możliwości proście swoich ginekologów o zrobienie usg nerek!!
W ciąży podobno bardzo często zdarza się taki zastój bo przez rosnąca macice utrudniony jest odpływ moczu!
Najgorsze ze nie ma żadnych objawów więc lepiej to kontrolować!
Jutro rano muszę się rejestrować do rodzinnego żeby dopiero dostać skierowanie do urologaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:03
-
paulinqa wrote:Pigulska dobrze że z małym wporządku no i faktycznie mały klocuś
hehe
a Ty jak najszybciej marsz do lekarza i będzie wszystko dobrze;)jeśli sytuacja się nie poprawi to czeka mnie indukcja porodu albo przedwczesna cesarka i wtedy mały będzie wcześniakiem
Muszę być dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:15
-
Dzięki dziewuszki, zamówiłam własnie rozmiar 62, bo wiadomo pod spodem jeszcze warstwa ciuszków. I kilka rzeczy jeszcze z tej promocji smykowej domówłam, bo ogólnie nic prawie na 56 nie mam. Jak odbiorę to będę się chwalić.
Pigulska trzymamy kciuki, żeby wszystko dobrze było i gratuluję już kilograma szczęściaPIGULSKA lubi tę wiadomość