Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI ja już po wizycie.
Będzie syn zdrowy rośnie. Ma już 660gr i wreszcie się obrócił główką w dół.PIGULSKA, Rika, gosia86, nadulek, slash, Monika1357, Agusia246, Magic, Bluberry, madziorek, dorota1987, Karolcia88, gosiunia, katalina, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój najcenniejszy w życiu Kilogram
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eab738f163ea.jpggosia86, nadulek, beti97, AGA 30, pompon, Rika, Ofelaine, katalina, Monika1357, Agusia246, Magic, Bluberry, madziorek, kika79, dorota1987, Karolcia88, maribel, gosiunia, monilia84, czarna panda, Puella, Eklerka lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Aga - gratulacje.
Pigulska - sliczny. Wydaje mi się czy widać że ma niezłą czuprynę?ogólnie nie chciał dać się sfotografować i cały czas zasłaniał buzię rączkami
-
Pigulska śliczny
Aga tobie także gratulujemy synka
teź bym chętnie swoją niunię w 3 D zobaczyła. A z tymi robalami niezłe jaja. Chyba zrezygnuję z tego materacyka, a właśnie taki miałam kupić.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paulinqa - Katowice
Pieguska będzie OK - Musi być!!
Co do tego materaca - nie wiem. Gryka to w końcu roślina rosnąca także w Chinach - więc może coś w tym być. Np że producenci materaców oszczędzają i zmaiast naszej polskiej gryki kupują ją właśnie w Chinach.
Młoda miała materac Piankowo-kokosowy i był OK.PIGULSKA lubi tę wiadomość
03.02.2014