Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Ja tez wstaje czasami 2 lub 3 razy w nocy na siku.
Co do Waszych domków - fajnie że budujecie swoje włąsne to jest na pewno coś pięknego. A jeśli chodzi o stres czy problemy to zawsze się coś pojawi nawet jak się gotowe kupuje to nigdy się wszystkiego nie uniknie. A potem na spokojnie będziecie sobie urządzac. Mi tez zawsze marzył się domek ale raczej to nierealne. Moze kiedys uda się kupic jakąs działkę pod Wrocławiem i wybudowac. Hmmm marzenia........
Póki co cieszę się z Wami i trzymam kciuki za realizacje Waszych planów.
Zrobię zdjęcie sukieneczki jaką kupiłam w Tkmaxie - nie moglismy się z mężem oprzeć pokusie.
O wakacjach to jeszze w ogóle nie myślimy ale pewnie spędzimy je w domu tzn u rodziców. A na Mazurach jeszcze nigdy nie byłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:29
Magic, Bluberry, PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Bylismy na wyprawie nad morskie oko szlakiem przez zwarat... dochodzac do przeleczy cos.zaczelo dydniec ja odrazu ze burza ale.reszta to olala. Weszlimy po lanuchach i tam dorwala nas burza. Siedzislismy a po tylkach lecial nam strumien wody postanowilismy zejsc. Kiedy sxhodzilismy odsypaly sie na nas kamienie moja siostre uderzyl w.lokiec ami rozcial glowe. Dobrze ze przytomnosci nie stracilam bo.lezala bym 50m nizej w sniegu i kamienach. Zalana cala krwia ktorej cieplo czulam na calej twarzy jak mi splywala, Tata przylozyl mi snieg do glowy ale nie pomoglo. A jak sie zaraz okazalo ze z gornej czesci schodzil ratownik z dziewczyna i to oni poruszyli kamienie. Dal nam gaze i zaprowadzil do schroniska... cale szczescie szyc nie trzeba bylo ale strach wciaz jest we mnie...
Przepraszam.za blędy ale z tel bardzo kiepsko.mi sie piszetym bardziej jak mam dlugie paznokcie
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:40
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
No widzicie dlatego ja wystrzegam sie tego co mnie przeraza
moj maz sie smiene ze dla mnie niektore atrakcje na wesolym miasteczku sa juz grozne
na zadna karuzele juz ze mna nie pojdzie
)
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
No to witaj w klubie
) nie chce dostać zawału
choć chce kiedyś skoczyć na bangie
Powiedzcie mi jak mam poinformować teściową, bo moja mama widziała w jakim stylu ja kupowałam ubranka, jakie ubranka chcialabym dla Liliany? Czy w ogóle jej mówić? Bo ostatnio widziałam, że coś kupiła ale zupełniei się nie podobało. Ja wole delikatne rzeczy a nie takie, jak to.moja znajoma mówi , dla.biednych dzieci.... nie chce nikogo urazic. Ja po.prostu lubie skromne, stonowane ubrania i gustowne a nie takie pstrokate, zielonkawo-rozowo-zolte i do tego mechate.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
witam;) my w tym roku nigdzie nie pojedziemy na wakacje bo nad morze ponad 600 km;p z maluchem bedzie ciężko no chyba że do zakopca pospacerować po krupówkach
Magic mam ten sam problem z moją teściową, mówiła coś o ubrankach ale mamy zupełnie inny gust modle się tylko żeby nie kupiła czegoś przypałowego. a głupio mi tak powiedzieć wprost.... najwyżej malego w to nie ubiore i tyle...
muszę się pochwalić przyszedł mi kocyk dla małegojst piękny szaro miętowy
gosiunia lubi tę wiadomość
-
No właśnie. Ja chyba porozmawiam z nią albo z Elizą. Może zaprosze ją i pokaże co mam i poprosze by kupowała coś w tym stylu. A poza tym masz racje, najwyżej jej w to noe ubiore. Mogłam.jej powiedzieć żeby nie kupowała już ubranek.bo mam wszystko.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Mogłaś powiedzieć, że ubranka już masz skompletowane, że jak chce coś kupić to może np ... (i tu swoje propozycje). A jak już coś kupiła to najwyżej nie założysz;)
Magic lubi tę wiadomość
-
ja od mojej też zobacze dopiero pod koniec kwietnia jak wróci do Pl. nie chce miećjej za wroga więc nie będe zakładać najprostszy sposób;p
macie tez taki bol w pachwinach jak więcej chodzicie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:40
-
To chyba dobry pomysł. Dzięki
Aaa i widziałam w go sporcie śliczną torbe za 59zł i po prosze męża by mi kupiłjak tylko ją dostane to wrzuce zdjęcie
Widziałyście??? Są już mamy październikowe 2015)
paulinqa ja tak mamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:01
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
paulinqa wrote:witam;) my w tym roku nigdzie nie pojedziemy na wakacje bo nad morze ponad 600 km;p z maluchem bedzie ciężko no chyba że do zakopca pospacerować po krupówkach
Magic mam ten sam problem z moją teściową, mówiła coś o ubrankach ale mamy zupełnie inny gust modle się tylko żeby nie kupiła czegoś przypałowego. a głupio mi tak powiedzieć wprost.... najwyżej malego w to nie ubiore i tyle...
muszę się pochwalić przyszedł mi kocyk dla małegojst piękny szaro miętowy
Skąd jesteś?03.02.2014