Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu ja też mam taki problem ze stopami
W paznokcia pomaga mi pan mąż, ale przed chwilą robiłam sobie bikini i zajęło mi to dobre pół godziny, po pracy i tak mąż obejrzy czy dobrze wyszło, żebym się nie spaliła przed ginem
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Katalina mój szanowny ma do mnie "pretensje" że przytył od ślubu 30kg.
Ale jego jęczenia mam gdzieś - On wiecznie jest jak Kobieta w ciąży wczoraj deser z bitą śmietaną zagryzł mięsną galaretką - NAWET JA NIE MOGŁAM NA TO PATRZEĆ!!!
A o 23:00 ubrał się i pojechał do nocnego Tesco po chipsy i orzeszki - i wiecie czyja to wina? MOJA oczywiście! a dlaczego "Bo jesteśmy razem w ciąży"
Ale oczywiście są to takie małżeńskie dogryzanie
gosia86, Bluberry, Magic, madziorek, Rika, dorota1987, czarna panda, katalina, Eklerka, kika79 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Eklerka dzięki za namiarywidocznie jest to wyprzedaż o której nie ma info na stronie a gazetki nie widziałam
chciałabym się wybrać ale u mnie na takich akcjach jest taki tłum ze nawet nie zblizysz się do kosza a ludziska sobie z rąk towar wyrywają masakra!!!
Madziorek Katalina powodzonka na wizytach
Każde małżeństwo się dociera...nie znam żadnego idealnego. Najważniejsze żeby iść na kompromisja z moim chłopem też często się nie mogę dogadać bo jest uparty jak osioł i nieraz doskonale sobie zdaje z tego sprawę ze mam rację ale się nie przyzna...ach to męskie ego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:10
katalina lubi tę wiadomość
-
MiM mój mąż też bez przerwy powtarza, że jesteśmy razem w ciąży dlatego on więcej je i przytył ostatnio 2 kg, a to jest zmęczony i chcę mu się szybciej spać bo też jest w ciąży itd. Szkoda tylko, że jak wódeczki trzeba się napić to już w ciąży nie jest
Łóżeczko zamówioneMiM, gosia86, madziorek, Rika lubią tę wiadomość
-
Ofe mój ostatnio prawie nie pije - kiedyś odbierałam go z imprezy i tak się biedak struł i dostał takiej biegunki że o mało co nie załatwiał się na środku skrzyżowania! Krzyczał wtedy na mnie że "Co ja za żona jak nie mam przy sobie papieru toaletowego"
I teraz jest prawie niepijący.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:13
Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Cześć
Witamy się z Wami po weekendzieuwielbiam te dwa dni kiedy mogę się wyłączyć
Wczoraj pojedliśmy bo mojego męża siostra rodzona miała 27. urodziny i było ciasto, tort i małe pączusiea potem pizza
Ofe ja łóżeczko chcę zamówić po 30 tcwózek dopiero w marcu, a pokoik jednak robimy luty/marzec, bo mój tata dopiero wtedy ma wolne
No my się dotarlismy jako parabyliśmy 6 lat razem
ale zgrzyty są, choc teraz widzę, że coraz mniej a raczej w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:15
czarna panda lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
witam cieplutko,
Na trochę umilkłam z powodu akcji remont...ale na szczęście u nas już po remoncie...było bardzo dużo sprzątania i muszę stwierdzić, że remont mnie wykończył fizycznie. teraz tylko mam ochotę odpoczywać, a to jeszcze nie koniec - teraz trzeba zorganizować wszystkie mebelki do pokoiku. mam nadzieję, że już niedługo się to skończy. czy tylko mi tak czas szybko leci??? już niedługo zaczynamy luty i maj zbliża się wielkimi krokami
-
Dokładnie nie ma małżeństw idealnych w końcu każdy jest inny
Mój Pan Mąż dzisiaj w kiepskim humorze i czuję że jak za chwilę się nie zmieni to i mi sie udzieli
Catyyy mój mąż twierdzi że rodzimy za pół roku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:20
-
Catyyy mi też tak czas leci...
U nas remont juz zakończony ale czekam na meble wiec porządek na tip top będzie dopiero w lutymna szczęście najgorszy syf za nami i mnie też to sprzątanie wykończyło
Dziewczyny mam pytanie kupujecie rajstopki dla maleństw??
Wiadomo ze to zależy od pogody ale się tak właśnie zastanawiam czy w maju wogole będą potrzebne
-
Ja z rajstopkami poczekam, aż dziecko się urodzi i zobaczę jaka będzie pogoda. Poród zaplanowany mam na 22 maja, więc myślę, że nie będą mi już potrzebne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:23
Magic, madziorek lubią tę wiadomość
-
Catyyy wrote:Ja z rajstopkami poczekam, aż dziecko się urodzi i zobaczę jaka będzie pogoda. Poród zaplanowany mam na 22 maja, więc myślę, że nie będą mi już potrzebne
no nie ma co wyjdzie w praniu kupić zawsze można
Catyyy lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA ja nie kupuje
mam legginsy, spodnie i skarpetki
poza tym dzieci i tak będą jeździć przykryte w wózkach
ja raczej na zimę będę kupować
madziorek no to faktycznie. Chciałabym już zacząć ten remont, no ale jak się nie da
Catyyy no mi teraz strzeliłoale mamy na co czekać, a to remont, a to kupno wózeczka a to rodzinne uroczystości i skupiamy się na rzeczach innych i tak leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:33
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Pigulska mi siostra kupiła jedna sztukę ale więcej chyba kupować nie będę
Dziewczyny a planujecie bociankowe?
Ja sie zastanawiam może na dzień kobiet bym zrobiła
Tylko ja nie mam za specjalnie koleżanek ale może bym zaprosiła dwie przyjaciólki, koleżankę z liceum, moje siostry i bratową? Hmmm no nie wiem co robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:49
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Majóweczki
u nas równo 100 dni na liczniku. Z tej okazji idę zrobić małe zakupy. Mała dzisiaj brykała i mnie trochę budziła plus fakt że chcę a nie mogę się wypróżnić. Od początku ciąży poszło 2,5 op lactulosum. Do tego mam jeszcze jakieś podrażnienie okolic intymnych no ale stwierdziłam że muszę się wydepilować o 5 rano i chyba sobie przejchałam ostrzem gdzie nie trzeba i teraz mnie szczypie
ot ja głupia baba. Kochane u Was problem że wasi mężczyźni rosną w szerz , a mój patyczak ni jak nie da się utłuc. Ma 185 cm i waży 62 kg. Nawet moja mama stwierdziła że trudno bo jest niejadek i nawet czasami objadu po pracy nie zje. Rozmawiałam dzisiaj wstępnie z tatą i jak będzie z Małą ok to w sierpniu zajął by się psem a ja bym z Małą poleciała do Monachium. No ale to jeszcze daleka droga.
gosia86, nadulek, Ofelaine, dorota1987, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Gosia u mnie za bardzo nie ma takiej tradycji a poza tym mnie samą siedzenie na imprezach juz męczy więc bociankowe odpada
dopiero po porodzie urządza się pępkowe ale to raczej w gestii męża będzie leżało
Generalnie to bociankowe to powinna zorganizować siostra bądź przyjaciółka. Jeśli miałabym przyjść na gotowe to czemu nieale żeby samemu coś przygotowywać to zwyczajnie mi się nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 11:00