X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 19:02

czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość

• nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja siedzę a fb na grupie "mamy z rzeszowa i okolic" i faktycznie można się dużo dowiedzieć :)

czarna panda lubi tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie w domu :) nie ma to jak u siebie :)
    Teściowa dała nam wałówę więc jutro tylko ziemniaczki do kotletów ugotować i obiadek z głowy
    Dała jeszcze ciacho na wynos:)
    Ale ogólnie zmęczona jestem jednak w domu można sobie poleżeć posiedzieć i ogólnie jest wygodniej
    Beti współczuję Ci podróży w pociągu ale najważniejsze że jakos dotarłaś i mam nadzieję że już lepiej się czujesz
    Bluberry Czarna budowa to fajna sprawa dla nas to był taki motor napędowy to nie wiarygodne ile człowiek był w stanie poświęcić i zrobić dla własnego kąta
    A najlepsze jest wykańczanie sprawia największą przyjemność
    Ale cieszę się że mamy już to za sobą bo z dzieckiem pewnie było by trudniej
    Ale dacie radę:)

Ja też lubię nasz wątek <3

Gosiu gratuluję studniówki

Moja mala w 22t3 d warzyła 530g

gosiunia lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem wrote:
    no ja siedzę a fb na grupie "mamy z rzeszowa i okolic" i faktycznie można się dużo dowiedzieć :)

No właśnie o to forum mi chodzi. A jakbyś chciała coś kupić to- Rzeczy dla dzieci i niemowląt-rzeszów.
    Bluberry nie wiem jeszcze ile nasza ekipa wezmie za robotę też od podstaw bo to znajomi męża. Pomagają sobie z mężem i oni stawiają domy a mąż z ekipą wykańcza także może po znajomości będzie dużo mniej. My mamy projekt domu bardzo prosty, parterówka, nie duży domek. Powiedzieli że postawią w miesiąc ściany no zobaczymy byle by to zrobili dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:11

nojaniewiem lubi tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

Wczoraj zaczął mi się 27 tydzień:)

Co do budowy to my już instalacje właśnie skończyliśmy, lada dzień wylewki i malowanie, płytki i panele. Liczę, że w kwietniu się wprowadzimy. Bo jak nie to już sama nie wiem co zrobię w takiej chorej relacji z fałszywą teściową. Coraz częściej się okazuje, że ludzie, którzy powinni być z Nami szczerzy i dla Nas życzliwi są zupełnie inni. Normalnie poprzestawiało się na tym świecie.

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szczerze to współczuję budów. Ja bym drugi raz się nie zdecydowała, a na pewno nie na warunkach mieszkania z kimś w ramach oszczędności, bo z tych oszczędności pozostanie tylko żal do końca życia, a ja jestem pamiętliwa.
    Co do budowy to się przekonacie ile jest problemów na każdym kroku, z robotnikami, materiałami.
    Życzę powodzenia i żebyście przeżyły budowę bez większych stresów:)

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Puella Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, trzymam kciuki za Wasze budowy....my remontowaliśmy sobie poddasze przed pierwszym porodem. Po wizytach na placu budowy nie raz myślałam, że ze stresu urodzę. Za to urządzanie....sama przyjemność :p Co prawda mieszkamy od połowy 2012 i nadal jeszcze nie jest zrobine na tip top. Mam wrażenie że to wykańczanie, to niekończąca się opowieść.

Bluberry, gosia86, czarna panda, Monika1357 lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna panda wrote:
    No właśnie o to forum mi chodzi. A jakbyś chciała coś kupić to- Rzeczy dla dzieci i niemowląt-rzeszów.
    Bluberry nie wiem jeszcze ile nasza ekipa wezmie za robotę też od podstaw bo to znajomi męża. Pomagają sobie z mężem i oni stawiają domy a mąż z ekipą wykańcza także może po znajomości będzie dużo mniej. My mamy projekt domu bardzo prosty, parterówka, nie duży domek. Powiedzieli że postawią w miesiąc ściany no zobaczymy byle by to zrobili dobrze.

Ooo, a dokładniej to czym Twój maz się zajmuje. My właśnie tynki mamy za sobą...
    Ale powiem wam ze ja juz nie mam siły na ta budowę, jak narazie mąż się tym zajmuje, ja się bardziej będę musiała zaangażować juz za chwile, bo przy wyborze, płytek, paneli farb.. A kurde nasza ostatnia wyprawa do marketów budowlanych skończyła się na tym, ze nawet jednego nie przeszliśmy bo mnie w brzuchu kłuło, także czarno to widzę :)

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Bluberry wlasnie u nas na wątku 86 też tak się porobiło że "świeże" staraczki nie tolerują dziewczyn w ciąży i nie rozumią tego że z innymi dziewczynami pisaliśmy sporo przed ciążą i razem wszystko przeżywałyśmy a teraz przyszły nowe i nagle im przeszkadzamy
    I wygląda to tak że jak w niedoli razem to jest fajnie a jak komuś się uda to tak jak piszesz wypad na fioletową stronę
    Brawo, dlatego nie zamierzam tam zagladac. Szkoda nerwow...

gosia86 lubi tę wiadomość

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda że wykończenie jest najdroższe
    My tez nie mamy jeszcze wykończone tak jak należy
    Ale kuchnia salon i łazienka są wykończone jak należy
    Brakuje nam szaf w wiatrołapie i sypialni,śpimy na materacu ale najważniejsze że u siebie:)
    Do zrobienia mamy jeszcze antresolę ale albo mąż nie ma czasu albo nie mamy kasy i tak się kółko zamyka
    I na zewnątrz jest do zrobienia elewacja, taras, podjazd i ogrodzenie
    W zeszłym roku zajęliśmy się ogrodem zrobiliśmy trawnik trochę drzewek się posądziło i mam własne truskawki które są moją dumą a zwłaszcza drzemiki zrobione z tych truskawek :)

Bluberry, Eklerka, Monika1357 lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eklerka wrote:
    Brawo, dlatego nie zamierzam tam zagladac. Szkoda nerwow...
    Tylko szkoda mi kontaktu z niektórymi osobami z którymi zdarzyłam się zżyć, ale na szczęście są jeszcze prywatne informacje :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Tylko szkoda mi kontaktu z niektórymi osobami z którymi zdarzyłam się zżyć, ale na szczęście są jeszcze prywatne informacje :)
    Niezle sie porobilo... Nigdy bym sie tego nie spodziewala :-( Pluja jadem bo im sie nie udaje? Przeciez zadna z nas nie wchodzila na watek z tekstem "jestem lepsza od Was, bo jestem w ciazy" :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:44

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eklerka wrote:
    Niezle sie porobilo... Nigdy bym sie tego nie spodziewala :-( Pluja jadem bo im sie nie udaje? Przeciez zadna z nas nie wchodzila na watek z tekstem "jestem lepsza od Was, bo jestem w ciazy" :-(
    Myślę że to zwykła zazdrość
    Ale przykre to

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Eklerka, czarna panda lubią tę wiadomość

• Puella Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu... niestety tak jest. Zazdrość i frustracja. Z drugiej strony nigdy nie byłam po drugiej stronie (nie miałam problemów z zajściem w ciążę), wiec tez nie mogę obiektywnie oceniać. Na pewno przykre jest, gdy koleżankom się udaje, a mi nadal nie.

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nojaniewiem jeśli chcesz to wyślę Ci jakoś stronę jego i tam wszystko jest co robi. On się bardzo dobrze zna na materiałach budowlanych, ogólnie ludzie są bardzo zadowoleni z jego pracy. Teraz będzie dużo robił w stronach -Jarosław i okolice-to nie przypadkiem Twoje strony? Bo cos mi sie kojarzy.

dxom6iye3mh7f98x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Poczytuje was dzisiaj ale nie było czasu popisać bo od obiadu mieliśmy gości a wieczorem tak mnie mąż wnerwił ze szok wrrrr mnie ostatnio jakoś nie trudno wkurzyć a on to chyba jeszcze robi celowo :/

Tak czy siak podniósł mi ciśnienie i to podziało na Małego bo wierci się teraz niemożliwie ;)

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
‹‹ 791 792 793 794 795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ