Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie szukałam jeszcze konkretnie bo zamawiać to pewnie będę w połowie lutego, bo w następnym tygodniu mąż ma wolne i jednak zacznie już remontować pokój
ale po mebelki pojedziemy dopiero w marcu, wiec nie będę miała a bardzo gdzie trzymać i wstrzymuje się ze wszystkim ile mogę
ale już coraz gorzej się tak opierać tym słodkim rzeczom
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami wieczornie, po nadrobieniu wszystkich wpisów. Już zapomniałam co miałam napisać.
Ja też biorę Aspargin 3x2 zalecone przez ginekologa, a nawet się nie skarżyłam na żadne skurcze. Zlecił mi profilaktycznie.
Zachwycają mnie wszystkie Wasze zakupy, zwłaszcza te ciuszkowe. Ja się zastanawiam jakie potrzebne są ilości body, pajacyków, śpiochów, kaftaników z danego rozmiaru. Dostałam już trochę ciuszków w spadku i planuję to policzyć i zrobić listę czego mi brakuje, ale na prawdę nie wiem jakie przyjąć ilości.
Dziewczyny, dawajcie znać jak tam w Szkołach Rodzenia. Ja zaczynam od środy za tydzień (4 zajęcia), bez ćwiczeń, bo mam zakaz. Niestety ja mam płatne zajęcia, więc przynajmniej dobrze by było wiedzieć co mam wymagać, żeby powiedzieli na tych lekcjach.
Muszę Wam też powiedzieć, że wczorajszy dzień minął mi tak jak chciałam. Mąż wrócił z pracy z czerwoną różą, w sumie był w kwiaciarni po kwiaty na dzisiejszy pogrzeb, ale pamiętał o rocznicy:) Pogratulowałam mu podwyżki i podziękowałam za wspólne lata. (Może dlatego to taka ważna rocznica, bo w 3 rocznicę się zaręczyliśmy w dość bajeczny zresztą sposób.) Potem Mąż spytał co chcę na obiad i powiedziałam, że myślałam, żeby zjeść poza domem, że mam na myśli żeby zjeść w Tychach i spytał czy to dlatego, że chcę iść do kina. No i tak też zrobiliśmy. Jeszcze się ucieszyłam, bo w Multikinie są tańsze wtorki jak się ma Vouchery z Facebooka. Film też mi się nawet podobał, miło spędziłam czas.
A dzisiaj już padam, obudziłam się o 6:30, to dla mnie jeszcze noc. Ale opieka nad dziewczynkami przebiegła prawidłowo i jestem zadowolona, że mogłam pomóc, chyba zaraz idę spać.PIGULSKA, katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
-
W takim razie ja kupie teraz ten z 1 cm wypełnieniem i zastanawiam się nad dokupieniem poduszeczki - będzie do wózka.
Widzisz dorka - jak miło minął dzien. A tak się martwiłas. Super ze jestescie zadowoleni z spedzonego razem dnia - rocznicy.
Ja tez zaczynam spisywac na kartce co mam. W sumie, nie wiele, ale musze się ogarnac czego po ile. Ja mysle ze po 7 sztuk z kazdego wystarczy choc niektórzy mówią ze naet po 5 wystarczy. Ja np bodó z długim rekawem mam 8 sztuk - tak poprostu wyszło przez przypadek i juz nie będę takich kupowac.
Nastawiam się na rozmiar 62cm.
Czy kupic kilkan na 56? Nie wiem.
Myslicie ze po 7 sztuk wystarczy?dorota1987 lubi tę wiadomość
-
ja kupiłam 75x100 i jest fajny nie maly nie duzy taki akurat jak maluch podrosnie;) u mnie kocyk wybrał mężuś
chociaż w tym miał coś do powiedzenia;)
Dorotka to fajnie że mężus tak się spisałi że miły wieczór spędziliście;)
dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dorota cieszę się że ten Wasz dzień należał do udanych
Ja jeszcze nie policzyłam ile czego mam bo czekam na szafe i ogólnie wszystkie ubranka mam spakowane w kartonach, jak zacznę pranie i prasowanie to wtedy ogarnę ilość i będę wiedziała czego brakujemam kilka ciuszków na 56 i więcej nie kupię bo Mały prawdopodobnie będzie długi
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
ja po wizycie dostałam dwa żele do wklepywania w noge, w tym jeden z kasztanowca, a drugi zapomniałam nazwe.
co do rozmiarów ubranek to powiem wam, że nasza Nikolcia dziś ma 10 dni jak sie urodziła miała 58 cm, a ubranka nosi na 56 rozmiar i są nawet troche za duze -
Własnie obejrzałąm tą ulotkę z ciuszkami na maleństwa w lidlu. W gazetce wyglądają przesłodko, ciekawe jak w dotyku. Moja koleżanka mowila ze jej chyba siostra czesto kupuje ciuszki w lidlu nawet teraz jak dzieci mają po 3 czy 6 lat i z ciuszków jest zadowolona. Więc chyba można zaryzykowac.
-
Dziewczyny ja też nastawiałam się cały czas na rozmiar 62, ale ostatnio widziałam sie z koleżanką która ma 3 miesiecznego synka i ten dopiero teraz nosi 62, do tej pory spokojnie wchodził w 56, dlatego tez postanowiłam jednak zaopatrzyc sie w wieksza ilosc ciuszków na 56 w szczegolności jesli chodzi o body
-
a i poleciła mi płyn do kapieli hipp baby sanft - podobno ma bardzo dobry delikatny skład, z reszta odkąd któras z Was tu na forum poleciła bloga sroki to zaczełam na to zwracac uwagę, jak przeczytałam jej artykuł o chusteczkach nawilzajacych to sie lekko przeraziłam;(