Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczytałam, muzyki się nasłuchałam teraz czas na zupkę bo żołądek do kręgosłupa z głodu mi się przyklei. Mała sobie fika umiarkowanie więc mamusia happy
W środę nas troszkę wizytuje, my idziemy na 16 20.gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witam;) a najlepsza polityke prorodzinną mają w norwegi, mój brat tam pracuje i tylko pozazdrościć to co dostają na dziecko.
a za urodzenie tam dziecka można by sobie prawie nowe auto kupić;p
mój jest w niemczech i też lepsze pieniądze się dostaje niż tu..
ja wizytuje w poniedziałek i już sie doczekać nie mogę bo stęskniłąm się za dzidziąa zaraz ide piec murzynka
Karolcia88, gosiunia, beti97, PIGULSKA, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Ja co do wypowiedzi MIM:
W Polsce jest rzeczywiscie tragedia.
W moim przypadku kiedy pracowałam legalnie od 19 roku życia czyli 10 lat, płaciłam składki, byłam wzorem wszystkich cnót, w momencie kiedy w ciazy pracodawca zwalnia mnie dyscyplinarnie - nie mam nic. Nawet jakby mi maz chcial placic skladki to się nie da.
W tym momencie siedze na L4 po skonczeniu stosunku pracy - chwała ginekologowi - i tylk odlatego mam kasę.
A potem się dziwią że mały przyrost naturalny, że kobiety kombinują.
A ze czepnęli sie Eklerki to już jest takie sk....stwo ze brak mi slow.
Ja tez cały czas boję się kontroli zusu ech....
No a dziś 28 tydzień zaczełam. Mała kopie i chyba ma się dobrze. Wizytacja 9 lutegogosiunia lubi tę wiadomość
-
Karolcia to wizytujemy razem, ja tez mam 18 lutego, z tymże zabieram pierwszy raz ze sobą swoją mamę
Gosia, Nadulek gratuluję studniówki
Czarna Panda szczerze- to wydaje mi się, ze to raczej z nerwów, niż zatrucie... Puchną Ci nogi? Czy kiedykolwiek w moczu wyszło Ci białko? Ciśnienie mierz sobie najlepiej 2 razy dziennie w stanie spoczynku. Nie denerwuj się na zapas, bo to nic pewnego. Będzie dobrze kochana, głowa do góry
Gosiunia gratuluję dobrych wieści z wizyty, a Twój maluszek na pewno jeszcze podrośnie, bo teraz zaczyna się okres szybkiego obrastania w tłuszczykzresztą i tak jest spory, więc się nie martw, nie każde dziecko musi być wielkoludem, a takie 3 kg łatwiej urodzić niż np. 4 kg.
Pigulska powodzenia u lekarza, trzymam kciuki.
A co do muzyki to ja właśnie swojemu chłopczykowi puściłam Snoop DoggaA co niech się pobuja trochę. Mój mąż nie trawi hip-hopu, ale ja lubię i chyba synuś też, bo się odzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 13:42
gosia86, gosiunia, Karolcia88, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
W iimieniu chłopaków dzuekuje za życzenia
później wrzuce zdjęcie tortu
Czarna panda ja mam w domu cisnieniomierz i mierze sobue dość często. Zawsze mam nisko. 90/60 czasem 112/70a u lekarza 130/70
także to syndrom białego fartucha. A ta co szukała tetna to pipa. Ja na ostatniej wizycie nie posłuchałam tetna, malutka nie dała
tylko kopala w detektor
za to zawsze słychać szum z pepowiny, a skoro pepowina pracuje to i serduszko
gosiunia lubi tę wiadomość
-
KotMisia wrote:W iimieniu chłopaków dzuekuje za życzenia
później wrzuce zdjęcie tortu
Czarna panda ja mam w domu cisnieniomierz i mierze sobue dość często. Zawsze mam nisko. 90/60 czasem 112/70a u lekarza 130/70
także to syndrom białego fartucha. A ta co szukała tetna to pipa. Ja na ostatniej wizycie nie posłuchałam tetna, malutka nie dała
tylko kopala w detektor
za to zawsze słychać szum z pepowiny, a skoro pepowina pracuje to i serduszko
Raczej syndrom teściowej;) Wczoraj rano wstałam idąc do łazienki zobaczyłam teściową w kuchni. Przyjechała z niespodziewaną wizytąNo własnie u mnie tez był taki szmer może to też szum z pępowiny tak jak piszesz. Dzięki za słowa otuchy dziewczyny. Słowa lekarza faktycznie chyba są troszkę przesadzone.
Alma ostatnio w moczu mi wyszło bakterii, jakis szczawin i innych rzeczy ale w bezpiecznej ilości -białka chyba nie było. Nogi też mi nie puchną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 14:25
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Zawsze zdrowsze i mniej cukru się dodaje
bycie łasuchem niestety nie idzie w parze z pięknymi szczupłymi nogami a zwłaszcza udami. Nie wiem jak to zrobić po ciąży żeby nie odmawiać sobie totalnie słodkiego i schudnąć. Chyba się nie da.
-
Paulinqa jak Ty to robisz że wychodzi Ci murzynek?
U mnie ostatnio zakalec
Ale kusi mnie to
http://www.malacukierenka.pl/proste-ciasto-czekoladowe.html
Tylko muszę być f mamy jogurt wyżebrać;)ale na razie "niechcemisie" jest silniejsze ode mnie
A na razie zjadłam te kotlety z soczewicą mężowi bardzo smakowały i poprawiłam czekoladkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 15:23
-
http://www.malacukierenka.pl/latwe-ciasto-jogurtowe-z-marchewka.html
Na tej samej stronie co Gosia znalazłam sobie zdrowszy odpowiednik ciasta marchewkowegogosia86, Wonderwall, czarna panda lubią tę wiadomość