Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc ciotki
witamy w 28 tygodniu i 3 trymestrze. Ciezko mi w to uwierzyc ze to juz koncowka. Nie wiem nawet kiedy zlecial ten 2 trymestr, jak w mgnieniu oka.
Dorotko zycze aby twoj maluch jak najdluzej wytrzymal w brzuszku. Zastanawiaja mnie slowa twojego dr o liczeniu ruchow po kazdym posilku. Przeciez nasze dzieci jeszcze duzo spia i jak sie nie obudza po posilku kazdym to mamy panikowac od razu i jechac na ip ?
Nana piekny maluszekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 08:17
Magic, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Hej dziewczyny padam na twarz
cały dzień od 6.30 na nogach bo pojechaliśmy z mężem, szwagierka i jej 2 letnim synkiem do lekarza gastroenterologa (nawet nie wiedziałam że taka specjalizacja istnieje
) najpierw się zarejestrować a potem czekać 3 godziny na wizytę porażka
ta nasza służba zdrowia jest beznadziejna
Ale jest jeden mega plus dzisiejszego dnia mianowicie zamówiliśmy wózek!
Padło na Jedo Fyn Memoogólnie słyszałam i czytałam same pozytywne opinie na temat wózka i mam nadzieję że się nie zawiedziemy
Bryka będzie do odbioru za2-3 tygodnie
Wybraliśmy model 2w1 ale na srebrnym stelażu i z fotelikiem Recaro Young Profi plus
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b7b90cefd15.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8cd9cfb68eb2.jpg
Pigulska to jeden z lepszych wózków na rynku podobno!
Prowadzi się rewelacyjnie, gondola jest duża, a spacerówka zabudowana.
Moja przyjaciółka która ma Tueotnie ze 4tys poleca bardziej Jedo za 2 tys zł.
My też myślimy o Jedo Fyn natomiast już w nowej wersji 2015, bo są nowe tapicerki i nowe/lepsze/większe koła
miłego dnia!PIGULSKA, Catyyy, Magic lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Witamy się i my
Cieszymy się z wieści z wizyt, Nana śliczne zdjęcie!
Dorotko, odpoczywaj i myśl pozytywnie dla dobra synkaNa pewno jest mu dobrze w brzuszku i jeszcze trochę tam posiedzi
My wczoraj wróciliśmy o 22 do domu, byliśmy u znajomych zaraz po pracy, którzy dali nam mnóstwo ubranek, także bodziaków na krótki rękaw mam teraz chyba 30 par na start plus ciuszki na później, kurteczkę kilka kombinezonów, rożki, kocyki i buciki.. no całe mnóstwoi ochraniacz na łóżeczko, więc odpada mi sprawa szycia
Mają dwóch cudownych chłopców i aż się chciało tam siedzieć, w każdym razie następnym razem też chcą jeszcze coś dorzucić, prześcieradełka i nawet o łóżeczku mówili, ale ja już mam swoje upatrzone i za 3tyg je kupię razem z wózkiem i fotelikiem
A dla chłopców kupimy jakiś wypasiony kulodrom chyba albo inne klocki
Nasza dziewczynka ma już swoją własną garderobę! Swoją drogą zdaje się, że większą niż ja
Magic, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Cześć
widzę, że temat sn czy cc krąży dalej
gratuluję super wieścizawsze się cieszę jak słyszę, że nasze maluchy mają się dobrze
nam zostały dwa dni do wizyty. Zaczynam odczuwać stres
Nana mi się śniło, że taką twarzyczkę widziałam na swoim brzuchuże niby taką cienką skórę bym miała
katalina moja też chyba ma więcej ubrań niż jaa jeszcze wczoraj dokupiłam
mam uzupełnioną listę potrzebnych rzeczy i teraz kupuję te , których nie mam
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gratuluję pozytywnych wieści z wczoraj
Nana piękne zdj chociaż buźke bokazał a nasz co ucho;p ja mam ubrań już sporo ale nadal wydaję mi się ze malo;p
body na 56 mam okolo 10 więc chyba wystarczy kilka pajaców półśpiochów i śpiochów;p + jakieś bluzeczki;) resztę kupuję już większe;D nawet za rozmiarem 74 się rozglądam;)
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paulinqa to ja właśnie wczoraj w Lidlu kupiłam body, spodenki i skarpetki na 74
bo małych rzeczy to ja mam
Anioł gratulacje
ja to jestem w szoku jak ten czas zasuwaniby daleko, ale zaraz tylko stuknie 3 z przodu i aby tylko do 38 tygodnia i można rodzić
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gratuluję udanych wizyt
Dorotko nie martw się Mały da radę, póki co daje radę z rozpychaniem się u mamusi. A moje dziecię nie koniecznie bryka po posiłkach tylko wtedy kiedy jej się podoba ale kilka razy dziennie. Dzisiaj na spacerze z psem czułam jak wypycha mi dupsko :p a ten mój pies huragan kiedyś mnie wykończy. Najpierw naszczekał na kobitke z ulotkami, a później miał ochotę zjeść psa na osiedlu którego nie lubi. W domu oczywiście do rany przyłóż .
Magic, gosia86, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Magic, ani się obejrzymy a już maj będzie
Ja za 4 tyg na początku marca będę miała bociankowe, modlę się żeby dotrwaćwszystko się już może zdarzyć
W każdym razie nawet się nie obejrzę kiedy będzie już ten weekend, bo luty mam tak zapchany pracą, wyjazdami i sprawami do załatwienia że ani się obejrzę! a potem to już wózik trzeba kupić, łóżeczko zmontować, uszykować wszystkie ciuszki i mamy kwiecień.. święta, potem zacznie się ktg i serio.. to już poródówka
Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nana gratuluję ślicznego i zdrowego synka
Dorotko i Twoje wieści są dobrenajważniejsze, że Jaś ma się dobrze i rośnie
nie martw się i odpoczywaj dalej już niewiele czasu zostało bądź dobrej myśli
Ja się na temat porodu nie wypowiadam, bo jestem zdania że to życie zweryfikuje jak urodzimy. Najważniejsze dla mnie jest aby rozpakować się szczęśliwie i bezpiecznie dla mojego synka. A jakieś zbędne komentarze co do sposobu porodu puszczam mimo uszu bo też i po co wdawać się w dyskusję...bez sensugosia86, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
kic wrote:Pigulska to jeden z lepszych wózków na rynku podobno!
Prowadzi się rewelacyjnie, gondola jest duża, a spacerówka zabudowana.
Moja przyjaciółka która ma Tueotnie ze 4tys poleca bardziej Jedo za 2 tys zł.
My też myślimy o Jedo Fyn natomiast już w nowej wersji 2015, bo są nowe tapicerki i nowe/lepsze/większe koła
miłego dnia!niektóre kolory się powtarzają i zdecydowaliśmy się na ten z fotki z tymże ten jasny pasek jest w nowej kolekcji jakby ciemniejszy wpadający w szarość
no i stelaż jest unowoczesniony, ma lepszy hamulec i zmodyfikowaną blokadę składania
a i wybraliśmy koła szprychowe, są zdaje sie porzadniejsze od plastikowych
kic83 lubi tę wiadomość
-
Eklerka wrote:Ja upatrzyłam sobie Tako Jumper GT, ale nie mogę się zdecydeować na kolor
http://img07.olx.pl/images_tablicapl/162741753_1_644x461_wozek-dzieciecy-3w1-tako-jumper-gt-slask-pawlowice-jastrzebie-zdroj.jpg
czy może
http://familydream.com.ua/products_pictures/1915-universalnaya-kolyaska-tako-jumper-x-gt-2v1-tsvet-sinii-s-chernym-B.jpgMagic, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuje porady
Wybraliśmy fotelik Recaro Young Profi plus bo szczerze mąż się uparł ( podobno produkują świetne fotele w samochodach rajdowych), ja od początku chciałam Maxi Cosi
no i mam teraz dylemat bo czytam opinie na necie ze RECARO są dość CIASNE
Czy któraś z was może to potwierdzić??
PROSZĘ O POMOC -
Eklerka jak dla mnie to ten zielony, bo będzie dla chłopca i dziewczynki
także taki uniwersalny
paulinqa widzisz! To zapisz sobie
katalina moja to tak się czasami rozpycha, że aż cięzko uwierzyć, że tak można!a dupkę to lubi wypychać
to racja, że kwiecień to już pachnie porodówką i noworodkami
jak dla mnie ona pachną....herbatnikami
oj PIGULSKA ja nie mam pojęcia ja mam Maxi-Cosi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:05
katalina lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
PIGULSKA wrote:Jumpery z Tako też testowałam wczoraj i są najlżejsze ze wszystkich modeli tego producenta. Mi chyba bardziej podoba się ten zielony żeby tylko owadów nie zwabiał
Najpierw w oko wpadł mi Tako Laret, z wyglądu boski, ale opinie mówią same za siebie
Nasz Maluch umiłował sobie wybitnie usadawianie się na moim pęcherzuPrzykład z wczoraj - zrobiłam siku, wracam do pokoju i siadam na łóżku i... znowu parcie na pęcherz
A potem czułam nóżkę wbijaną w pęcherz i to tak mocno, że aż jęknęłam
Co te dzieciaki wyprawiają...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:07
gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Gratuluje wieści z wizyt
Dorotka nc sie nie martw wszystko będzie dobrze:*
Nana śliczny pysio:*
Ja muszę dokupić bodziaki na 56 jakiegoś pajaca i pajaca z polarku ale na 62 chcę
Chcę mieć chociaż po 3 sztuki na 56
Anioł gratuluje 29 tygodnia
Eklerka ja juz nie wiem co mnie budzi w nocy sikanie czy wiercenie małej. Mąż mówi że jak już zasypiam to wtedy zaczyna się jeszcze bardziej wiercićwczoraj tak wypychała pupę że aż czułam parcie przez skórę odpuściła dopiero jak mąż przyłożył ucho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:12
-
PIGULSKA wrote:My właśnie zamówiliśmy juz z nowej kolekcji ale na necie nie umiałam znaleźć odpowiedniego zdjęcia
niektóre kolory się powtarzają i zdecydowaliśmy się na ten z fotki z tymże ten jasny pasek jest w nowej kolekcji jakby ciemniejszy wpadający w szarość
no i stelaż jest unowoczesniony, ma lepszy hamulec i zmodyfikowaną blokadę składania
a i wybraliśmy koła szprychowe, są zdaje sie porzadniejsze od plastikowych
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mój Mały też mi się w brzuchu rozpycha, głównie wieczorem
wierci się bardzo często i się zaczynam martwić czy się czasem pepowiną nie owinie jak jest taki ruchliwy...oczywiście opierdziel od chłopa juz dostałam za czarnowidztwo
trzeba być dobrej myśli