Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami przy śniadanku i zaraz zacznę już dla nawyku liczyć ruchy jeśli będą. Ofeline, ja nie mam w razie czego jechać na ip tylko dzwonić do doktora i może właśnie ja tak mam z tej racji, że ma ciasno, u mnie ostrożności nie zaszkodzi, a Wy nie panikujcie z powodu ruchów.
Ja się nastawiam, że będzie dobrze...chociaż ciągle krążą mi po głowie pytania, których nie zadałam...czy jak dalej będzie tak ciasno to co wtedy..Następna wizyta 23 lutego, więc na pewno dotrwam. Może za chwilę wstawię fotkę z usg, bo taką posiadam. -
Nie jestem drobnej budowy...do tego zawsze brzuszek odstający i pupcia też. W sumie nie wiem czemu tak mało miejsca, wiem tylko że macica się nie rozciąga we właściwym tempie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:30
gosia86, PIGULSKA, katalina, Bluberry, Ofelaine, gosiunia, WesołaMama, Catyyy, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Dokładnie. Trzeba mieć dobre nastawienie
i tak ma być dziewczyny, bo nasze dzieci będą zestresowane!
ja uciekam na zakupy na obiaddziś, naleśniki z pasztetem ala krokiety i ze szpinakiem
Miłego dnia kochane i może zajrzę jeszcze, ale jeśli nie to życzę samych pozytywnych myśli, dobrych wieści z wizyt oraz udanego weekendu!
Ściskamy!gosia86, PIGULSKA, dorota1987, WesołaMama lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Nigdy bym nie pomyślała że to może być wina macicy zawsze myślałam że to właśnie przez drobną budowę ciała pojawiają się takie problemy
Dorotko jak doktor każe się oszczędzać to się oszczędzaj i leż
Mnie wczoraj lekarka pochwaliła że ładnie leżałam i dzieki temu łożysko powędrowało na właściwe miejscegosiunia lubi tę wiadomość
-
My dziś wyruszamy z parą przyjaciół i ich dwójką dzieci (3 miesiące, 2 lata) na narty na weekend!
Śmiałam się że ja będę bawiła się śniegiem, i turlała się po nim, jak oni będą jeździć na nartach i deskach
Ale bardzo się cieszę, zawsze zmiana klimatu, otoczenia dobrze na mnie wpływa
Miłego weekendu dla Was i Waszych Szkrabów w brzuszkach!
ściskam
gosia86, PIGULSKA, dorota1987, Catyyy, WesołaMama lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic zazdroszczę
Udanego wypadu i uważajcie na siebie
Ja też jadę na jakieś zakupy, a dziś w planie na obiad racuszki z jabłkami
Dorota Jasiu nieśmiały zasłania się rączkami, słodki widokWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:39
-
gosia86 wrote:U nas placki ziemniaczane ale obiad będzie późno bo zaraz wyruszam do miasta
Eklerka to Twój brzuszek w awatarku?Mnie zaginął aparat podczas przeprowadzki a do telefonu nie mam kabelka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:45
-
No ja jestem trochę zaniepokojona, że mimo tego, że dużo odpoczywam, to zmiany nie ma. Może jednak dodatkowa luteina coś zdziała. A mój maluch znowu jest głową do dołu i zawsze wtedy się łapką zasłania. Ja leżę i liczę, już mam 4z10 ruchów i jeszcze 40 minut czasu:)
Pigulska, bo przed usg ze 3 godziny fikał i może chciał spać, a mu doktor przeszkadzał. A tak patrze, to usta ma faktycznie po tacie albo lepiej...po Angelinie Jolie. Ja mam górną wargę cienkąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 10:46
gosia86, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Dziewczyny potrzebuje porady
Wybraliśmy fotelik Recaro Young Profi plus bo szczerze mąż się uparł ( podobno produkują świetne fotele w samochodach rajdowych), ja od początku chciałam Maxi Cosi
no i mam teraz dylemat bo czytam opinie na necie ze RECARO są dość CIASNE
Czy któraś z was może to potwierdzić??
PROSZĘ O POMOCale chyba nie są ciasne, kuzyn męża używa dla córki a ona taka za chuda nie jest
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
madziorek wrote:Mój tez się uparł na recaro, ale jeszcze nie kupowaliśmy
ale chyba nie są ciasne, kuzyn męża używa dla córki a ona taka za chuda nie jest
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Gosiu u mnie dziś tez placki ziemniaczane z koperkiem i dla męża sos grzybowy bo ja grzybów nie lubię
Moje dziecię przed chwilą tez się wypychało takie dziwne to uczucie jakby chciało przez skórę wyjść
Ja jeszcze nie mam nakazu liczenia ruchów od gina to chyba od 28 tygodnia właśnie się zaczyna liczyć ale jak sobie przypomnę to liczę ze 2 razy w ciągu dnia i zawsze mam powyżej 10 ruchów ale nie po każdym posiłku. Zapytam gina na wizycie jak to jest dokładnie z tym liczeniem.
Co do fotelika to sie nie wypowiem bo nie wiem i sama sie zastanawiam jaki kupić, to samo z wózkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:40
gosia86 lubi tę wiadomość
-
my na 90% kupimy malej fotelik kiddy z adapterami do wozka. Wozek na pewno camarelo sevilla w kolorze szarym z lnu. Kiddy ma te opcje że po zlozeniu raczki fotelik się "prostuje" wiec mala bedzie wygodnie lezala wpieta do stelaza a my nie bedziemy musieli wozic wszedzie calego wozka - duzo i dlugo podrozujemy.
Moja Malenka dzisiaj się kreci od rana ale czuje ciagle te ruchy poprzecznie.. No coz, czas jeszcze ma. Wizyte 3 usg ustaliam na 33tydzien, nie za pozno? Moze powinnam przyspieszyc o tydzien-dwa? -
Witajcie Dziewczyny! Czytam Was ale jak zawsze ciężko nadrobić
Odprowadziłam córkę do przedszkola, zakupy spożywcze i robię właśnie barszcz zabielany z ziemniakami, na weekend - na życzenie córci
Z mężem będę dojadać wczorajsze żeberka z piekarnika.
A jutro planuję zrobić plastry schabu duszone z cebulką.
Nienawidzę gotować!!!!!!!!!!!!!!
To wczorajsze łupy z Lidla, jakość zdjęć kiepska bo z tel. robiłam:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4251a85e2295.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8dab59ebd91b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bf309ebfafb.jpg
Generalnie jestem zadowolona z jakości materiału.
dorota1987, PIGULSKA, Bluberry, MiM, Catyyy, gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość