Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kic wrote:Pigulska to jeden z lepszych wózków na rynku podobno!
Prowadzi się rewelacyjnie, gondola jest duża, a spacerówka zabudowana.
Moja przyjaciółka która ma Tueotnie ze 4tys poleca bardziej Jedo za 2 tys zł.
My też myślimy o Jedo Fyn natomiast już w nowej wersji 2015, bo są nowe tapicerki i nowe/lepsze/większe koła
miłego dnia!
Potwierdzam, wózek jest niezawodny! Mamy taki Jedo Fyn z 2010 roku. Bardzo dobrze się go prowadzi i jest wytrzymały! Polecam!
Nam został po córce więc teraz na pewno się przydaPIGULSKA, gosia86 lubią tę wiadomość
-
cześć mamusie,
pochwalę się pomponami tiulowymi do pokoju córki4 dzień w łóżku z przeziębieniem... już mi się nie chce leżeć, tym bardziej że cały czas pracuje i aktywnie przeżywam ciąże (dlatego rzadko się odzywam, ale czytam wiernie cały czas)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b2e882fa7bc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 13:04
WesołaMama, Catyyy, gosia86, Wonderwall, Nana86 lubią tę wiadomość
-
madziorek wrote:A jak z waga tego wózka? Bo tez rozważam jego zakup, ale szukam czegoś raczej lekkiego
Dane techniczne:
Waga wózka wersja głęboka (kg) – 14,4
Waga wózka wersja spacerowa (kg) – 12,7
Wymiary gondoli wewnętrzne (dł/wys/szer) – 80/20/35 cm
Wymiary siedziska wewnętrzne(dł/wys/szer) –90/17/34 cm
Wymiary podwozia po złożeniu bez kół w cm (dł/wys/szer) – 90/31/65 -
Powiem Wam Dziewczyny, że wybrałam się dzisiaj na "spacer"- poszłam do toysrus i entliczka, w tym pierwszym ceny kosmiczne! w entliczku bardziej przystępne, ale i tak chyba najbardziej się opłaca na allegro. Nawet jak dojdą koszty przesyłki to będzie taniej.
Przykład - pampersy premium care w toysrus paczka 78sz kosztowała 59zł, w almie kosztuje chyba 53. a tam (na tej stronie co podałam) za 3 paczki czyli 222szt kosz 119zł.
Poduszka z motherhood (taka długa 1,6m) za 160zł a na allegro nawet za 120zł można kupić.
Butelka aventu w toysrus 30zł za 125ml w entliczku dwie butelki za 40zł a tam gdzie te pampersy za 30zł dwie sztuki.
więc ja chyba będę stosować taktykę, że będę chodzić, oglądać i macać a jak się zdecyduje to będę zamawiać hurtem na allegro.WesołaMama lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
Nam pozostało jeszcze 85 dni, więc już nie tak długo.
Jestem już po dwóch zajęciach na szkole rodzenia, jest bardzo ciekawie. Wczoraj rysowaliśmy na brzuchach Nasze dzieci więc było bardzo śmiesznie. Dostaliśmy książeczki z rymowankami do czytania dzieciom w brzuszkach:)Uczymy się oddychać, prawidłowa technika oddychania może być bardzo przydatna podczas porodu, chociaż w bólu to pewnie nie będzie się myślało o oddychaniu tylko, żeby przestało bolec.gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
A ja wam posmece o remoncie. Ogólnie robi nam to teść. Jest masakra, bo już są 2 dni całkowitego braku pracy, znaczy od wczoraj robi, ale wcześniej zastój był. O wszystko się czepia i ma pretensje do nas, a ze nie schnie, bo zamknęliśmy drzwi ( no w końcu tam okno otwarte to zamknęłam żeby nie spać przy otwartym), a bo mąż zły wałek do farby kupił ( taki nam zaproponowali do tego rodzaju farby w sklepie to raczej się znają), a to za mało czegoś kupione... Zwariować można. Ja wiem, ze fajnie bo oszczędzamy na robotniku, ale to już ostatni raz. Mąż wnerwiony na maksa, czekam aż wybuchnie. A ja w ogóle się już nie odzywam (dlatego do Was marudzę), najchętniej bym gdzieś wyszła ale pogoda nawet nie sprzyja
-
Witamy się po wizycie:)
Cieszę się bo będę miała córeczke juz na 100%Waży 1kg z czymś. Duża niunia już
Odwrócona prawidłowo, ma dużo miejsca jeszcze. Sprawdzał lekarz mózg, serduszko itp wszystko dobrze:) Ale jestem szczęsliwa:) Mąż wybrał imię-Liliana czyli Lila. Także Magic będziemy miały obydwie Lile:)I mogę nareszcie kupować różowe ubranka:)
Bluberry wpisz mi termin na 7 maja bo mam przesuniety z usg, córeczka Liliana:)Nejcik, Bluberry, katalina, gosiunia, nojaniewiem, PIGULSKA, dorota1987, Puella, Magic, Eklerka, Agusia246, Ofelaine lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie pisałam nic chyba wieki, dziś wieczorem postaram się Was nadrobić, wczoraj byłam na badaniu glukozy, dałam radę, ale cholerstwo słodkie było...
Dziś wyniki, mam nadzieję, że będą ok..
Remont trwa na całego, jeszcze w powijakach jesteśmy, bo mąż robi wszystko po pracy, a ja pomagam tyle, ile dam radę.Ale efekty jakieś już widać..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fccd45cced02.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9425ac0588d.jpg
Catyyy, Karolcia88, gosia86, madziorek, Bluberry, MiM, katalina, gosiunia, nojaniewiem, PIGULSKA, Wonderwall, dorota1987, Puella, Eklerka, Agusia246, Jagódkaaa, beti97, jagoodka, Nana86 lubią tę wiadomość
-
Oj, przepraszam, nie przywitałam się
A zatem dzień dobry zacnemu gronu!!! Podczytuję Was namiętnie od jakiegoś czasu, ale się niezbyt udzielam
Mam termin 29.04 do 1.05, więc stoję trochę w rozkroku między Kwietniówkami a Majóweczkami. Czerpię pełnymi garściami z Waszych porad promocyjno-kulinarno-zakupowych
gosiunia, PIGULSKA, nojaniewiem, dorota1987, WesołaMama lubią tę wiadomość