Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Katalina a jak z ręką jest poprawa?
Ale zimnica się zrobiła dobrze że wzięłam czapkę bo by mi uszy odpadły;)
Alma kciuki zaciśnięte. Pomodlę się też. Uśmiechnij się dla Maleństwa, żeby się nie bało..gosiunia, gosia86, alma lubią tę wiadomość
-
madziorek wrote:Nejcik mój mąż stwierdził, ze tez da radę, choć wcześniej marudził
masz podobny układ pokoju do naszego
jak długa jest ta ściana ze wzorkiem?
Nasza ściana z zygzakiem ma prawie 5m, to trzymam kciuki, u nas pokój był początkowo ciemno szary, mężuś przemalował go na jasny szary, a tą jedną w zygzak, nie jest łatwoRobiliśmy to 2 dni
Ale efekt boski, trzymam kciuki i powodzenia
madziorek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nejcik wrote:Nasza ściana z zygzakiem ma prawie 5m, to trzymam kciuki, u nas pokój był początkowo ciemno szary, mężuś przemalował go na jasny szary, a tą jedną w zygzak, nie jest łatwo
Robiliśmy to 2 dni
Ale efekt boski, trzymam kciuki i powodzenia
teraz mąż wylicza ile chevronow się zmieści. Ale go wzięło
w szoku jestem
-
Nejcik piękny pokój;) mi się taki marzy ale mój mnie ochrzania bo ma tylko tydzien wolnego i nie zdazy chyba z zygzakami;p
Alma trzymam kciuki daj znać ale musi być dobrze
czarna panda gratuluję córeczki
gosia ja byłam na zakupach i też z czapką, bo bez chyba nie dałabym radyale policzki mam czerwone;p
gosia86, czarna panda, alma lubią tę wiadomość
-
Alma powodzenia trzymam kciuki! Mam nadzieję że to nic złego czekamy na wieści
Katalina nie dziwię Ci się mnie też by krew zalała po czymś takimmiejmy nadzieję że tym razem nie trafi się ta pita i dobrze się wkłuje
Najcik niesamowity efekt bardzo mi się podobapodziwiam za cierpliwość i staranność
U mnie też zimno i wietrzniew lidlu juz pustk, wszystko poprzebierane zostały praktycznie same ubranka w rozm 50/56
ale kupiłam ostatnie bodziaki w dwupaku na 62/68 i skarpetkiNejcik, gosiunia, alma lubią tę wiadomość
-
czarna panda, gratuluje Lilianki !
alma, trzymam kciuki, w szpitalu na pewno Ci pomogą !
Nejcik , cudownie !! no super Wam to wyszło
ja się zbieram do sklepu z Synem, bo mam chęć. Tylko nie wiem na coczarna panda, Nejcik, alma lubią tę wiadomość
-
a ja też bym chętnie zgrzeszyła w mc'u albo w kfc;) męża za dwa tyg namówię
a dziś moja mama kupiła Mikołajowi takie łądne śpioszki
jak zrobie zdj to wam wstawie potem.
Madziorek za 2 tyg przyjedzie to może go jakoś przekonamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 17:01
-
paulinqa wrote:a ja też bym chętnie zgrzeszyła w mc'u albo w kfc;) męża za dwa tyg namówię
a dziś moja mama kupiła Mikołajowi takie łądne śpioszki
jak zrobie zdj to wam wstawie potem.
Madziorek za 2 tyg przyjedzie to może go jakoś przekonamOczywiście mój teść standardowo stwierdził, ze to się nie da rady tak zrobic i napewno nie powinno się taśmy kleić tylko stelaż zbudować
uwielbiam jego wieczna krytykę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 17:17
gosia86 lubi tę wiadomość