Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alma wspieram i daj szybko znać co u was.
Nejcik cudny pokój, przepiękny wręcz
Czarna Panda gratuluje córeczki
Ja byłam zabiegana od południa bo mężowi skradli portfel z dokumentami i byliśmy na policji i w banku, potem u teściów a teraz jestem zmęczona na maksa.
Kupiłam dzisiaj w Kauflandzie chusteczki Pampers była przecena z 15 zł na 9.80 zł za dwupak. Wzięłam sobie 2 opakowania. Do tego zestaw grzebyk + szczotka, nożyczki i termometr do wody z canpolu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:52
Nejcik, alma, czarna panda lubią tę wiadomość
-
kolejne rozstępy na prawej piersi się pojawiły
Postanowiłam spać w biustonoszu sportowym ale teraz to i tak już za późno
Ofeline współczuję tych formalności kiedyś zostawiłam torebkę na cmentarzu z portfelem jak wróciłam to juz jej nie było ale za to było co nie miara kłopotów i kosztów z zalatwianiem nowych dokumentówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 22:00
-
Nie było mnie parę godzin a tu już parę stron naskrobane
Nejcik bardzo ładny pokoik, Czarna Panda gratuluje córeczki
Alma daj znać jak się czujesz. Ja dostałam nareszcie swoją kartę z kasą i już zamówiłam rzeczy potrzebne z apteki. O 20 wróciłam z parapetówki, cieszę się że kac mnie ominie bo mojego chłopa na pewno nie bo pojechał jeszcze do kolegów. Trochę dzisiaj miałam stracha bo jak wysiadłam z autobusu to czułam że całe krocze mi zdrętwiało i poczułam ciepło. Pomyślałam że rodzę i wody mi zaraz odejdą, ale jakoś się rozeszło. Strasznie nieprzyjemne uczucie. Znowu jak wracaliśmy to postanowiłam biec do autobusu bo już wieczór i nie chciałam czekać na następny. Byłam dumna że jeszcze biegam ale zaraz złapał mnie niezły skurcz i mój B. zaczął się denerwować że po co biegłam, lekarz mówił że skurcze są złe( tu już też procenty przemawiały) i strach. Chyba utkwił mu ten tekst w głowie że 2 dobre skurcze i szyjka rozwarta. No ale już leżę w łóżeczku i czuję Małą więc ok.Nejcik, alma, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:madziorek a to jest mały pokój czy duży? Bo kaloryfer malutki
pomału zaczyna nabierać wyglądu, jeszcze trochę się pomęczycie z teściem i będziecie urządzaća teść dziś przechodził sam siebie, mąż mu zaniósł radio i rzadko tam wchodził, bo sam miał dosyć
hihi jutro ostatnia robota i już może mąż pomaluje sufit a resztę robimy w niedziele i poniedziałek jak wróci z pracy
Beti Ty nie szalej tak. Ja ostro ćwiczyłam zestawy dla kobiet w ciąży. Nie były jakieś skoczne czy coś te ćwiczenia, ale skończyło się na skurczu podbrzusza i od grudnia nie ćwiczę. Mam nadzieje, ze jak wybrne z tego kurzu remontowego i wyleczę do końca kaszel to znów zacznę więcej wychodzić na miasto na spacery.
Zmykam spać.
Alma mam nadzieje, ze wszystko okalma lubi tę wiadomość
-
Kochane, dziękuję Wam za kciuki, przydały się :* Dopiero wróciłam, na tej Ip, to istny cyrk. Z góry poinformowano mnie, ze nawet jakby mi coś było, to mnie nie przyjmą, bo nie mają miejsc. Generalnie z maluszkiem na szczęście wszystko w porządku, możliwe, ze skraca mi się szyjka macicy (pani dr stwierdziła, że trudno jej ocenić, bo mam pełen pęcherz i on też naciska na szyjkę, więc wygląda na skaracającą sie), a pod ktg wyszły mi lekkie skurcze macicy, których niestety wcale nie czułam. Z nerkami ok, więc ból krzyżowy nie był raczej ani od nerek ani nie od brzucha, tylko najprawdopodobniej ból zwyrodnieniowy kręgosłupa, czy poluzowanie jakichś więzadeł.
Dostałam nospe, paracetamol i magnez i w razie jakby nie przeszło to mam znowu przyjechac.
Spokojniejsza jestem o to, że z moim maluchem wszystko dobrze i choć moze znowu wyszłam na histeryczkę, to mam to gdzieś, bo to chodzi już nie o mnie, ale o zdrowie mojego dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 23:57
Karolcia88, madziorek, nojaniewiem, KotMisia, Bluberry, PIGULSKA, Catyyy, Magic, dorota1987, gosiunia, beti97, monilia84, Anielka, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Alma dobrze ze to sprawdzilas i maluchowi nic nie grozi. Odpoczywaj teraz duzo.
A te dokunenty meza to ukradli w pracy z szafki, ktorys " kolega " sie skusil na 100 zl. Kit z kasa ale szkoda dokumentow. Co za ludzie w tych czasach, zeby kolega koledze cos ukradl....
alma lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Alma wcale nie jesteś panikarą lepiej pojechać i zrobić z siebie histeryczkę niż potem żałować że mogło się coś zrobić lub zareagować
Beti bieganie to już nie dla nas
Ofeline to zwykłe skur......two jak tak można
alma, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Alma dobrze zrobiłaś ze pojechałaś na ip, przynajmniej mogłaś spokojnie spaća skurcze to może te przepowiadajace b-h...najważniejsze że z Małym wszystko w porządku
oszczędzaj się i wypoczywaj
My juz po śniadaniu trzeba brać się za jakieś porządki ale mam strasznego lenia
Miłego dzionkaalma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja wczoraj szalałam w Mcdonaldziedzięki Gosia
Wieczorkiem zaczeły mnie plecy bolec, ale mysle ze to od siedzenia/lezenia, zresztą w poniedziałek mam wiztację i zobaczę co z moją szyjką.
Mąz własnie pisał ze bedzie dzis przed 20:00. Myślałąm ze dopiero jutro wiec zaraz sie na ładną robię, porządki do końca i czekamgosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Anioł no własnie jak będą godne polecenia to pochwal się nimi na forum bo ja kupiłam jakieś miesiac temu to takie beznadziejne... obrały sie całe, podarły w kroczu na szyciach(ale to sobie zszyje) ale i tak będę w nich chodzić bo są poprostu mega wygodne i ciepłe bo te są ocieplane-z takim polarkiem w środku. Także jak coś bedzie fajnego to się podziel. A jakie zamówiłaś?
KotMisia dzięki za tego linka-poprawił mi humorek, przypomniał mi że nie długo będę mamą
Alma dobrze zrobiłaś że pojechałaś, cieszę się ze jest ok.
Tak się zastanawiam co dzisiaj zrobić na obiad... Ja wczoraj miałam ochote na grochowke. Oczywiście wyszła mi pyszna ale nie obyło sie bez espumisanu i no spy bo miałam straszne wzdęcia.
Nie pamietam ktora dziewczyna z Was robi sobie i mężowi owsianke rano. Ja też zaczełam robic ale sobie bo mąż to nie za bardzo jest zwolennikiem takich sniadan. Bardzo mi smakuje i lepiej na żołądku po niej;)
Miłego dnia dziewczyny!alma, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Miałam wczoraj średnio miłą sytuację
Moj mąż chodzi cały czas do jednej fryzjerki bo ,,ona tylko potrafi go dobrze sciac'' taka Pani ponad 40 dziestke ma. Przed swietami z nim byłam u niej i mowila- napewno bedziesz miała chlopca bo bardzo ładnie wyglądasz. A wczoraj jak przed wizyta u lekarza bylismy znowu u niej to odrazu na wejsciu- no teraz to napewno bedzie córka! Mysle tak- co ja tak zle wygladam?Jakos glupio mi sie zrobiło. Bo miałam ułozone wlosy, makijaz. Fakt jestem grubsza ale pierwszy raz dał mi ktos do zrozumienia ze zle wygladam. Jakos dziwnie mi sie zrobiło.
Zreszta uwazam to za zabobon tak jak pewnie wiekszosc z Was. Znam kolezanke ktora miała chlopaka a wygladała strasznie:P To kwestia hormonow a u niej to akurat zadbania.