Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anioł niezła ta twoja teściowa, żeby tylko nie wpadła na pomysł kąpieli w wannie mleka bo wtedy się na 2l nie skończy
Karolkaa najlepiej skonsultować to z jakimś lekarzem bo myślę tak jak Dorota ze nogi mają prawo puchnąć w ciąży ale po odpoczynku powinna opuchlizna częściowo zejśćgosiunia lubi tę wiadomość
-
Anioł brawo dla teściowej:)
My też już po obiadku, zrobiłam też paznokcie siostrze i teraz będę gniła do wieczora
Karolka jak masz możliwość to zadzwoń do lekarza
Czarna moja fryzjer w grudniu też twierdził że dobrze wyglądam i żadnej baby z tego być nie może. Ale na swoje szczęście nie wycofał się ze swojej grudniowej teorii
Ale to prawda płeć tu nie ma nic do znaczenia jak wyglądamy i jak się czujemy -
Ja miałam leniuchować ale zapomniałam że musimy iść dzisiaj odebrać plecak bo wczoraj został u znajomych i niestety już mi dzisiaj za dużo. Pogoda kitowa i w powrotna stronę po tej stronie co leży mała łapały mnie skurcze, takie jakby moje więzadła mówiły" mamy dość". Teraz po prostu kocham swoje łóżko.
-
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za wsparcie, jesteście wspaniałe
bardzo się cieszę, że jestem wsrod Was-majówek, bo panuje tu tak życzliwa atmosfera, że Waszego grona nie zamieniłabym na żadne inne. To naprawdę nieopisana pomoc moc zwrócić się o radę i zostać zrozumianym i wysłuchanym, a czasem ( słusznie) postawionym do pionu
Tak jak radzicie będę teraz więcej leżeć i się oszczedzac, bo dla dobra dziecka zrobię wszystko. Odpuszczam sobie na razie wysiłek, dzwiganie ciężkich toreb i forsowanie się, bo czasem ptzeginalam z tym. Co prawda na pewno łatwiej byłoby mi, gdyby mój mąż już wrócił, bo nie będzie go jeszcze miesiąc, ale sama też będę musiała jakoś sobie poradzić. Miłego weekendu kochane :-*PIGULSKA, nojaniewiem, beti97, gosiunia, madziorek, dorota1987, MiM lubią tę wiadomość
-
Mim zazdraszczam randki
Ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam, ale mąż już mnie na walentynkową kolacje zaprosił
Alma wiem ze samej nie jest Ci łatwo ale trzymam mocno kciuki, dasz radęa na nas możesz zawsze liczyć od tego jesteśmy tutaj wszystkie
gosiunia, alma, madziorek lubią tę wiadomość
-
Zamówiłam. Z tym, że nie az tak dużo
Ale hit hitów. Nie wiem czy pamiętacie jakie miałam przeboje na dzień babci z teściowąNo i chyba w ramach rekompensaty teraz mi kupują na potęgę
Mam dwa komplety pościeli (kołdra + podusia). Do każdej pościeli po 2 komplety poszewek
3 prześcieradełka, rożek i jakieś pierdoły. Co prawda pościel totalnie nie w moim stylu, ale darowanemu sie nie zagląda
Ja lubię takie stonowane kolory a one poszły w takie dziecięce wzory
Mi bardzo podoba się taka pościel
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c02386e9bc7.jpggosiunia, madziorek, beti97, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Ładna pościel. Tez wole stonowane kolory, ale już widziałam ze moja mama uszyła pokrowiec do kołyski kolorowy z bocianami
ale kołyska będzie u nas w sypialni. A dziś mi koleżanka zaproponowała, ze ma zbędne łóżeczko i może bym chciała jako zapasowe np do rodziców
no i jesteśmy po szlifowaniu, właśnie skończyliśmy z grubsza ogarniać mieszkanie i zaczyna pachnieć domkiem a nie kurzem i wilgocią materiałów budowlanych
malowanie zaczynamy jutro
-
czarna panda wrote:Kotmisia dasz linka na tą pościel?
A dla Mam małych Lilianek polecam piękną liliową pościel
http://www.kajahurt.pl/produkt/39119/posciele-38-posciel-3-elementowa-5-ceba-baby-posciel-3-elementowa-sowki.htmlczarna panda lubi tę wiadomość