Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami w 29tc ze słoneczkiem za oknem.
Alma - cieszę się, że wszystko dobrze, ale odpoczywaj kochana jak najwięcej i relaksuj się, bo jeszcze trochę tygodni nam zostało:) I nie martw się, że ktoś pomyślał na ip że jesteś jakaś przewrażliwiona. Nam w środę na szkole rodzenia położna powiedziała, że między matką a dzieckiem jest taka silna więź, że jeśli matka czuje że coś jest nie tak to 1) albo dziecko jej przekazuje tą informację 2) albo jest wszystko w porządku a to mama daje dziecku powód do niepokoju...dlatego jak coś nas martwi to powinnyśmy albo od razu dzwonić do lekarza albo jechać do szpitala, a ginekolog lub położna to takie zawody które powinny cechować się wyrozumiałością i współczuciem. Tak na prawdę to powinno być nam wszystko jedno co sobie ktoś o nas pomyśli, bo jak pisałaś Alma, najważniejsze jest zdrowie dziecka.
KotMisia - filmik obejrzałam, na początku myślałam o co kaman, ale na koniec to już by mi się łezka zakręciła, taka jestem delikatna w tej ciąży...i już się nie mogę doczekać Jasia, żeby go przytulić.
Miłego weekendu dziewczyny, bez żadnych dolegliwości, w świetnym towarzystwie i z pysznym jedzonkiem pod nosem:)gosiunia, alma lubią tę wiadomość
-
Czarna nie przejmuj to wszystko kwestia hormonów. Ludzie czasem plotą głupoty bez zastanowienia także wpuśc jednym uchem wypuśc drugim
niektóre babki nie będąc w ciąży wyglądają tragicznie są zaniedbane i tłuste a my na wakacje wrócimy do formy
czarna panda, gosiunia, dorota1987, gosia86 lubią tę wiadomość
-
witamy weekendowo
zawsze myślałam jak to jest jak pisałyście ze wasze maluchy budzą was w nocy,albo nie dają spać-no to dziś miałam okazję się przekonać od czwartej nasz synek urządził sobie dyskotekę normalniea wczoraj wieczorem dostałam pierwszego i drugiego bolącego kopniaka- aż podskoczyłam
Alma najważniejsze że z małym wszystko dobrze-odpoczywajcie
miłego weekendu dziewczyny
czarna panda, Bluberry, dorota1987, Anielka, alma lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
ja dopiero teraz przysiadłam, bo wcześniej robiłam porządki, a teraz odpoczywam. Dzisiaj już nic nie robię tylko odpoczywam. Zupa jest od wczoraj więc luzik. Miłej soboty, przede wszystkim bezproblemowej.
-
Anioł wrote:Hej dziewczyny
Ja wczoraj szalałam w Mcdonaldziedzięki Gosia
Wieczorkiem zaczeły mnie plecy bolec, ale mysle ze to od siedzenia/lezenia, zresztą w poniedziałek mam wiztację i zobaczę co z moją szyjką.
Mąz własnie pisał ze bedzie dzis przed 20:00. Myślałąm ze dopiero jutro wiec zaraz sie na ładną robię, porządki do końca i czekam:* mąż pewnie stęskniony
Chyba sobie wykrakałaś wczoraj że w końcu coś musi zacząć Cię boleć
Mnie bolał tyłek bo jeszcze w luxmedzie sie wysiedziałam
U mnie dzisiaj brokuły jajko sadzone i ziemniaki -
a ja już w sumie zjadłam naleśniki z dżemem
dzień zaczęłam bladym świtem bo już po 5. Teraz najchętniej bym już poszła spać, ale jestem umówiona z koleżanką a potem jedziemy na spóźnioną pępkówkę-a w związku z tym,że mam wychodne to jestem w pełnym "rynsztunku" na twarzy więc zaraz bym się rozmazała i pościerała wszystko co tak starannie nałożyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:37
-
nick nieaktualnyNo wykrakałam sobie
A ja już w bierdronce na zakupach byłam , zjadłam kanapki z nutellą (jakim cudem nutella znalazła sie w moim domu?) i zaraz garne domek i luz.
Moja tesciowa to dobra jest. Wysyla mnie po dwa mleka, winogrona a poem jak niose jej zakupy i swoje to mowi zebym nie dzwigala tyle. No to niech ku... sama se na zakupy chodzi. I ta dobrze ze dzis nie musialam kupowam kapusty, calego kurczaka i 5 mlek.
ps: jako ciekawostkę powiem ze ona tego mleka nie pije tylko myje nim twarz.
ps2: nie działa to na urode ani zmarszczki
madziorek, czarna panda, KotMisia, gosia86, MiM, WesołaMama, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja Anioł też padłam...haha. A ma jakieś preferencje? 2%, 3,2%, zagęszczone, a może takie czekoladowe z tubki? Chyba tego nie ogarne...
Nudzi mi się, bo mąż od rana szlifuje ściany i tak przeglądam internet i się zastanawiam nad dekoracją pokoju Jasia. Na razie spodobały mi się drewniane literki:
http://allegro.pl/sliczne-drewniane-kolorowe-literki-gratis-i5045207729.html
i chyba chciałabym Jasiek jak Adaś N78. Pokoik będzie miał 2 ściany żółtozielone i 2 bladoniebieskie, a oprócz tego meble z frontami biało-niebieskimi. -
nick nieaktualny
-
Ja bym popróbowała potrzymać jeszcze nogi u góry jak odpoczywasz albo potrzymać w misce z zimną wodą, żeby polepszyć krążenie. W sumie przez 2 tygodnie do wizyty nie powinno wyniknąć z tego jakieś zło, ale jak bardzo Cię to martwi to skonsultuj się ze swoim ginem albo z lekarzem ogólnym jak masz jakiegoś dobrego, który nie odeśle Cię z kwitkiem.