Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna panda gratuluję wieści z wizyty.

Nejcik - brawa dla męża, pokój wygląda hipnotyzująco i chyba dobrze się to sprawdza w dużym pomieszczeniu. Nasz Jaś będzie miał malutki pokój.

Alma, daj znać co u Ciebie. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze, bo musi być.

czarna panda, Nejcik, alma lubią tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam do domu
    Nie cierpię komunikacji miejskiej
    Jak wysiadła dama wypachniona mdlącymi perfumami to na jej miejsce wsiadł jakiś kloszard śmierdzący brudem i jakimiś tanimi fajkami
    Aż mi niedobrze:(
    Alma zaciskam kciuki
    Czarna gratuluję córeczki

czarna panda, alma lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WesołaMama wrote:
    Miscelle - pompony super, sama robiłaś?

Nie, kupiłam na allegro, ale widziałam w necie instrukcje na jakimś blogu jak samodzielnie je zrobić

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia komunikacja miejska jest fajna ; ) ciekawe zbiorowisko różnych typów społecznych. ciekawe doznania socjologiczne

gosia86, Eklerka lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • Puella Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alma...kciukam mocno! Daj znać co i jak

CzarnaPanda...gratuluję córeczki! Teraz pink pójdzie w ruch :p

Nejcik....wow....ściana robi wrażenie. Super pomysł i realizacja!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:22

Nejcik, czarna panda, alma lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kobitki za pochwały, przekaże mężusiowi! :D <3

A tymczasem... może któraś z Was zinterpretuje choć w małym stopniu moje wyniki z glukozy...?

Na czczo - 63
    po 1 h - 80
    po 2 h - 74

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:24

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nejcik a jak mąż sobie zaznaczał jak kleić? Kreda czy ołówkiem?
    Wyniki moim zdaniem ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:28

201505111762.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM wrote:
    Gosia komunikacja miejska jest fajna ; ) ciekawe zbiorowisko różnych typów społecznych. ciekawe doznania socjologiczne
    MiM jeszcze wysłuchałam rozmowy gimnazjalistek i stwierdziłam że stara dupa ze mnie i zacofana i nie znam nowego słownictwa :D chyba muszę się podszkolić u siostrzeńca ;) choć on to nie ma o czym ze mną rozmawiać bo ja kobietą jestem a kobiety to gorszy gatunek człowieka;)

Nejcik cukrzycy to na bank nie masz ale nie wiem czy nie za niskie te poziomy ale nie panikuj przedwcześnie

Pokazałam mężowi zdjęcie pokoiku Nejcik i pytał czy to tapeta ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:32

MiM, MiM, madziorek, Nejcik, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna nie obrażam się ;) bo wiem, że to imie jest przecudne! :) ja dziś zamówiłam dla Małej czapeczkę i komin :D jak już będe mieć w domku to pokazę może któraś się skusi ;) laska robi rzeczy dla dzieci sama :)

czarna panda, madziorek, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A udało się ustalić czemu pasta Sensodyne jest zła? Chyba KotMisia pisała, że siostra odradza. Ja akurat używam tej pasty, bo używałam Biodent na te krwawiące dziąsła, a dentystka powiedziała, że jak skończe, to mam używać Sensodyne i teraz mam za sobą 1/3 tubki i się zastanawiam jakie zło w niej siedzi:P

gosiunia lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nejcik na temat wyników pytaj KotMisi - specjalistki od cukrzycy. Ale myślę że ok

Gosia bo do jazdy komunikacją miejską trzeba podejść jak do badania socjologicznego. W związku z tym że pracuje w centrum miasta to zrezygnowałam z samochodu na rzecz Kolei. (przede wszystkim dojazd do centrum zajmuje mi 7 minut). Te 7 minut to za mało żeby wyciągnąć książkę albo poczytać info. Zaczęłam po prostu obserwować ludzi ich zachowania, mimikę twarzy, gestykulację :) Przynajmniej czas szybko upływa :)

gosia86, paulinqa lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • MiM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    czarna nie obrażam się ;) bo wiem, że to imie jest przecudne! :) ja dziś zamówiłam dla Małej czapeczkę i komin :D jak już będe mieć w domku to pokazę może któraś się skusi ;) laska robi rzeczy dla dzieci sama :)

Moja córka jak ma ubrać komin albo taki "pseudo golf" krzyczy że ją to dusi :) Tak jak mamusię :) Coś czuję że jak dorośnie będzie uwielbiała dekolty jak mamusia i że będzie jej wiecznie gorąco :) Dzieci w przedszkolu naubierane jak na sybir a moja lata w bluzce na krótki rękawek - bo jej duszno ;) Dzisiaj specjalnie wyciągnęła mnie do apteki bo ona chce szminkę :)

gosia86, Magic, madziorek, dorota1987, paulinqa lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • Magic Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo na pewno ;) mam nadzieję, że pochodzi w nim trochę :)

Uciekam na spotkanie z dziewczynami :)

Buziaki i wypoczywajcie w weekend! :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia, halo halo odezwij się jak będziesz, jak możesz to zerknij na moje wyniki, ekspertko! ;-)

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was moje kochane ale nic nie pisze bo mam depresję po nalesnikach owsianych ;) wyszła kupa :) więc przepisu nie daję :p

Nejcik wynik super. Możesz świętować ciastem z polewa ;)

Dorotka co do Sensodyne to nie gadalam teraz z siostra ale z tego co kojarze, to mówiła że pasta nie myje dobrze. Za tę cenę lepiej kupić Lacalut. Ale obiecuje dopytac i dac znać :*
    Jedno co mogę napisać to, że nasze pokolenie miałoby zdrowsze zeby gdyby nasi rodzice mieli wieksza wiedze na ten temat. Dobre mycie zębów od malego i regularne kontrole to zmniejszenie pproblemów z zębami :)

Nejcik, dorota1987, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia pozwolę sobie dodać w kwestii zębów :) Ja i Szanowny mamy mocne zęby - kwestia genów. A w przedszkolu u Młodej połowa dzieci ma już próchnicę.

03.02.2014
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki KotMisia, ja nie jestem przywiązana do jednego rodzaju pasty. Zawsze to kupowaliśmy z mężem wszystko jedno jaką, jakieś tam Colgate, ale w ciąży zmieniłam nastawienie. A jeszcze odkąd myję szczoteczką elektryczną to widzę różnicę na ząbkach. Jak do tej pory mamy z mężem cały komplet uzębienia to lepiej sobie tego pilnować:) Następnym razem kupię Lakalut:)

dqprj44jymj31xvy.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alma czekamy na wieści!

alma lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elmex i Meridol dobrze działają u mnie na krwawiące dziąsła. Ale jedno muszę przyznać paście colgate - są po niej najbardziej gładkie zęby przy myciu zwykłą szczoteczką ;)

Alma, mam nadzieję, że wszystko jest ok, koniecznie daj znać :*

alma lubi tę wiadomość

age.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie byłoby mieć próbki past, bo zanim taką całą się zużyje to mija trochę czasu, zwłaszcza na końcu...już się wydaje że w tubce nic nie ma a wyjdzie jeszcze na 10 umyć:P

Magic lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
‹‹ 866 867 868 869 870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ