Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna panda gratuluję wieści z wizyty.
Nejcik - brawa dla męża, pokój wygląda hipnotyzująco i chyba dobrze się to sprawdza w dużym pomieszczeniu. Nasz Jaś będzie miał malutki pokój.
Alma, daj znać co u Ciebie. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze, bo musi być.czarna panda, Nejcik, alma lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam do domu
Nie cierpię komunikacji miejskiej
Jak wysiadła dama wypachniona mdlącymi perfumami to na jej miejsce wsiadł jakiś kloszard śmierdzący brudem i jakimiś tanimi fajkami
Aż mi niedobrze:(
Alma zaciskam kciuki
Czarna gratuluję córeczkiczarna panda, alma lubią tę wiadomość
-
Alma...kciukam mocno! Daj znać co i jak
CzarnaPanda...gratuluję córeczki! Teraz pink pójdzie w ruch :p
Nejcik....wow....ściana robi wrażenie. Super pomysł i realizacja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:22
Nejcik, czarna panda, alma lubią tę wiadomość
-
MiM wrote:Gosia komunikacja miejska jest fajna ; ) ciekawe zbiorowisko różnych typów społecznych. ciekawe doznania socjologiczne
chyba muszę się podszkolić u siostrzeńca
choć on to nie ma o czym ze mną rozmawiać bo ja kobietą jestem a kobiety to gorszy gatunek człowieka;)
Nejcik cukrzycy to na bank nie masz ale nie wiem czy nie za niskie te poziomy ale nie panikuj przedwcześnie
Pokazałam mężowi zdjęcie pokoiku Nejcik i pytał czy to tapetaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:32
MiM, MiM, madziorek, Nejcik, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
czarna nie obrażam się
bo wiem, że to imie jest przecudne!
ja dziś zamówiłam dla Małej czapeczkę i komin
jak już będe mieć w domku to pokazę może któraś się skusi
laska robi rzeczy dla dzieci sama
czarna panda, madziorek, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A udało się ustalić czemu pasta Sensodyne jest zła? Chyba KotMisia pisała, że siostra odradza. Ja akurat używam tej pasty, bo używałam Biodent na te krwawiące dziąsła, a dentystka powiedziała, że jak skończe, to mam używać Sensodyne i teraz mam za sobą 1/3 tubki i się zastanawiam jakie zło w niej siedzi:P
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Nejcik na temat wyników pytaj KotMisi - specjalistki od cukrzycy. Ale myślę że ok
Gosia bo do jazdy komunikacją miejską trzeba podejść jak do badania socjologicznego. W związku z tym że pracuje w centrum miasta to zrezygnowałam z samochodu na rzecz Kolei. (przede wszystkim dojazd do centrum zajmuje mi 7 minut). Te 7 minut to za mało żeby wyciągnąć książkę albo poczytać info. Zaczęłam po prostu obserwować ludzi ich zachowania, mimikę twarzy, gestykulacjęPrzynajmniej czas szybko upływa
gosia86, paulinqa lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Magic wrote:czarna nie obrażam się
bo wiem, że to imie jest przecudne!
ja dziś zamówiłam dla Małej czapeczkę i komin
jak już będe mieć w domku to pokazę może któraś się skusi
laska robi rzeczy dla dzieci sama
Moja córka jak ma ubrać komin albo taki "pseudo golf" krzyczy że ją to dusiTak jak mamusię
Coś czuję że jak dorośnie będzie uwielbiała dekolty jak mamusia i że będzie jej wiecznie gorąco
Dzieci w przedszkolu naubierane jak na sybir a moja lata w bluzce na krótki rękawek - bo jej duszno
Dzisiaj specjalnie wyciągnęła mnie do apteki bo ona chce szminkę
gosia86, Magic, madziorek, dorota1987, paulinqa lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Czytam Was moje kochane ale nic nie pisze bo mam depresję po nalesnikach owsianych
wyszła kupa
więc przepisu nie daję :p
Nejcik wynik super. Możesz świętować ciastem z polewa
Dorotka co do Sensodyne to nie gadalam teraz z siostra ale z tego co kojarze, to mówiła że pasta nie myje dobrze. Za tę cenę lepiej kupić Lacalut. Ale obiecuje dopytac i dac znać :*
Jedno co mogę napisać to, że nasze pokolenie miałoby zdrowsze zeby gdyby nasi rodzice mieli wieksza wiedze na ten temat. Dobre mycie zębów od malego i regularne kontrole to zmniejszenie pproblemów z zębamiNejcik, dorota1987, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzięki KotMisia, ja nie jestem przywiązana do jednego rodzaju pasty. Zawsze to kupowaliśmy z mężem wszystko jedno jaką, jakieś tam Colgate, ale w ciąży zmieniłam nastawienie. A jeszcze odkąd myję szczoteczką elektryczną to widzę różnicę na ząbkach. Jak do tej pory mamy z mężem cały komplet uzębienia to lepiej sobie tego pilnować
Następnym razem kupię Lakalut:)
-
Elmex i Meridol dobrze działają u mnie na krwawiące dziąsła. Ale jedno muszę przyznać paście colgate - są po niej najbardziej gładkie zęby przy myciu zwykłą szczoteczką
Alma, mam nadzieję, że wszystko jest ok, koniecznie daj znać :*
alma lubi tę wiadomość