Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a to może przez to że mam smaki na słodkie?;p po kwaśnym mały ma czkawkę a ja zgagę
a na pizze to mam ochote od 2 tyg ale jestem twarda ;P czekam na męża jak wróci i wtedy zjemy;p hahah.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:21
-
nick nieaktualny
-
Paulinqa ja Np nie mogę kapusty pod żadną postacią bo mnie wtedy wydyma strasznie
Madziorek masz jakiś przepis na pizzę?
Ja zawsze robię ciasto z tego przepisu mam już opatentowane różne wersje
Tylko jest czasochłonne
http://przepisy.smartigo.pl/pizza-hut/pizza-hut-pizza-cienkie-ciasto/ -
Nadrobilam was od rana i teraz zapomniałam co napisać
ogólnie problem z kojarzeniem mam
Na początek Bluberry Nojaniewiem gratuluję rozpoczęcia 30 tygodniaja zaczynam we środę
Nojaniewiem nie będę oryginalna, wyglądasz ślicznie
Magic cudowne ubranka
Ja właśnie z rana też spakowalam koszyk u sprzedawcy którego polecałaś magmaris. Tez chce zamówić tam te wkładki laktacyjne chociaż znalazłam tańsze ale jak kupię u jednego sprzedawcy to płacę raz za przesyłkę wiec na jedno wychodzi
Anioł gratuluję dużej i zdrowej córeczkinojaniewiem, Magic, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Anioł, super wieści
Ale jesteście ! Dzwoniłam do męża, żeby kupił składniki na pizzę
ja robie ciasto tak:
2,5 szkl mąki
30 dg drożdży rozpuścić w pół szkl. ciepłej wody. do tego pół łyżeczki cukru i szczypta soli
1 łyżka oliwy z oliwek
długoo go obrabiam i z tego mi wychodzą 2 blaszki pizzy, bo ja lubię bardzo cieniutkie ciasto.
rany dziewczyny, jeszcze nigdy nie dostałam tylu komplementów. oczywiście przesadzacie, ale bardzo miło się to czytadzięki !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:28
KotMisia, gosia86, czarna panda, GabiK lubią tę wiadomość
-
Mi też zrobiłyście i uwaga jutro zrobię
kupię szyneczkę lub salami, ser mam więc będzie dobry obiad
oczywiście kupiłam dla Lili kocyk, matę wielorazową do przwijania, rajstopki dwie pary jedne na 56/62 drugie na 68/74 białe, półśpiochy białei mam kolejne rzeczy do odhaczenia z listy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:43
PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Nadulek trzymam kciuki za biopsje i pozytywne wyniki
Ja fotela do karmienia nie posiadam i nie będę kupować. Mamy dwa takie więc na pewno zdają egzaminjakby co to jeszcze będę się wspomagać poduszką do karmienia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba6ba341074.jpg -
Karolcia88 wrote:Pigulska nie tylko u Ciebie, u nas nie dość, że droga wąska że auta ledwo się mijają to teraz jak odgarnują to tylko żeby jedno auto przejechało. I weź się miń z kimś.
znajomy pracuje w odśnieżaniu i właśnie mówił ze telefony ze skargami się urywaja...wcale się nie dziwię
-
Gosia ja kupiłam tą czekolade w netto. Ale na pewno w dużym sklepie taką kupisz.
RandkaZ moim szanownym to za duże słowo - zaczęło się miło w knajpce, potem był kebab a skończyło sie ze znajomymi. Ale było fajnie dawno się tak nie uśmiałam
Dotarłam do do domu po 1-wszej w nocy bo Szanowny (naprany w sztok) KONIECZNIE musiał zjeść drugiego Kebaba bo inaczej On mi tu urodzi. Potem były poszukiwania nocnego sklepu bo bardzo go suszy i bez piwa ani rusz - groził mi ponownym porodem
. Tylko do dzisiaj nie ustaliłam co on niby miałby mi urodzić? Może jakieś propozycję?
Magic, gosia86, Puella, dorota1987 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Gabik to podajemy sobie rękę
również mam twardą wodę
ja również zapisałam co kupie od tego magmaris na allegro i jak uzupełniłam liste to okazuje sie, że wtedy to juz bardzo malutko zostaje do kupienia
MiM mój tez wciąz na tego kebaba lata a ja juz rzygam tym kebabemja uwielbiam pizze
i mam taka ochote na nią, że szok! Ale dziś robię pałeczki z kurczaka, piecozne ziemniaczki i surówka z jabłka i marchewki
GabiK lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nojaniewiem wrote:Anioł, super wieści
Ale jesteście ! Dzwoniłam do męża, żeby kupił składniki na pizzę
ja robie ciasto tak:
2,5 szkl mąki
30 dg drożdży rozpuścić w pół szkl. ciepłej wody. do tego pół łyżeczki cukru i szczypta soli
1 łyżka oliwy z oliwek
długoo go obrabiam i z tego mi wychodzą 2 blaszki pizzy, bo ja lubię bardzo cieniutkie ciasto.
rany dziewczyny, jeszcze nigdy nie dostałam tylu komplementów. oczywiście przesadzacie, ale bardzo miło się to czytadzięki !!
Powiedz mi jeszcze na ile wstawiasz do piekarnika? ile stopni i na jaki czas?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018