Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti czekamy na focie
A fotel to ja bym chciała do karmienia ale nie wiem czy fundusze pozwolą na takie zakupy
Dostałam jakiegoś uczuleniaod soboty robią mi sie takie malutkie krostki i swędzą przeokrutnie i jak drapię to oczywiście zaraz czerwone placki, mam to na brzuchu, udach czasem na przedramionach i łydkach nawet wapno nie pomogło i swędzi cały czas ale czytam i czytam i raczej to nie jest chilestaza bo przy niej to swędzą stopy i dłonie?
-
Potwierdzam, przy cholestazie swędzi wszystko... Mnie najczęściej swędzi brzuch i piersi, a stopy i dłonie rzadko... Też miałam takie kropeczki, z tym, że u mnie pojawiły się tylko na przedramionach, ale po dokładnie 6 dniach same zniknęły
Zazdroszczę Wam snu... Ja zasypiam ok. północy, w nocy budzę się co godzinę i najczęściej zasypiam dopiero po 15-30 minutach i dosypiam max do 8A potem ciągłe zmęczenie, senność i niechęć do robienia czegokolwiek
A w dzień nie zasnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:29
-
Eklerka to co powinnam teraz zrobić? Te próby wątrobowe? Internista cos na to zaradzi? Czy muszę do Gina?
Nie chcę świrować bo może to właśnie od zmiany balsamu?
A wizyty dopiero za ponad 3 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:35
-
A ja jakiś czas temu robiłam sobie stopy i chyba cos sobie zrobiłam w płytkę. Od kilku dni leci mi ropa a teraz krew
kurde nie wiem co to. Jutro mam wizytę u dziewczyny która jest podologiem. Do tego zajrzeć przez brzucho nie mogę
a z daleka to co ja na stopie zobaczę.
A z dobrych wieści. Zostałam ciocia małego Wojtusianie znam szczegółów ale urodził się w szpitalu w ktorym rodzic planuje Oleńke
GabiK, beti97, gosia86, Bluberry, madziorek, nojaniewiem, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czemu miałam tylko 2 pobrania - tak mi zrobili w DIAGOSTYCE.
Nie znam się na tym niestety.
W poniedziałek mam wizytę u GINA to pewnie powie mi, że mam iść po skierowanie.
KotMisia a powiedź mi znośna jest taka dieta - czy ograniczenie dosłownie wszystkiego standardowego ??
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81d0b7054df5.jpg
Moje ulubione
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-zuzia-szuflada-pkg-okazja-hit-i5031332299.html
Długo się zastanawiałam, ale to jest proste, klasyczne i można do niego dopasować wiele elementów , no i widzi mi się w naszym mieszkanku, jak już Mała będzie mieć swój pokoik.
Dzisiaj mnie tak skopała, że miałam wrażenie że znowu się obraca, oby nie bo była już główką w dół ;/dorota1987, KotMisia, gosia86, Bluberry, GabiK, madziorek, nojaniewiem, katalina, PIGULSKA, nadulek, Catyyy, Anielka, Agusia246, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Też mam takie dwa fotele jak Pigulska i Czarna Panda i potwierdzam, że są bardzo wygodne, kupiłam też m.in z myślą o karmieniu.
Dzięki za wszystkie info i odczucia odnośnie skurczy B-H. Dziś czegoś takiego nie czuję, ale za to przed zjedzeniem obiadu i po miałam zupełnie inne skurcze brzucha, prawie zaraz pod biustem, dość silne, które trwały kilka sekund, ale nie schodziły w dół. Ból przypominał mi trochę ataki kamicy żółciowej, ale woreczka żółciowego już nie mam. Jak tak poleżałam trochę to przestało, ale sie już wystraszyłam, bo próbowałam wyliczyć przez godzinę ruchy i prawie cisza. Dopiero w ostatnie 15 minut mały odhaczył z 10 ruchów, a potem spokojniejsza zrobiłam sobie drzemkę. Skoro mały kopie, a ja nie mam żadnych krwawień, plamień a ból przechodzi to chyba nie będę panikować, bo w tym brzuchu tyle się dzieje, że trudno żeby nic nie czuć.
Anioł lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Eklerka to co powinnam teraz zrobić? Te próby wątrobowe? Internista cos na to zaradzi? Czy muszę do Gina?
Nie chcę świrować bo może to właśnie od zmiany balsamu?
A wizyty dopiero za ponad 3 tygodnie
beti97 wrote:Oj tak wyglądam tak jakby dziecko spodziewało się dziecka :p taka moja uroda i mam nadzieję że tak mi już zostanie.
Kosmos...
Całkiem pokaźny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:45
-
Dzięki Eklerka
MiM wracając do waszej randki to i tak fajnie że udało Wam sie gdzieś wyjść i to bez dziecka. A swoją drogą to ciekawe co chciał rodzić Pan Mąż
Mi sie marzy jakieś wyjście ale ciągle coś
Na walentynki mąż ma zrobić kolację
A właśnie mąż wciągnął na kolacje kanapki z jajkiem i ketchupem oO no to ja nawet w ciąży takich rzeczy nie jadam
Cieszę się że mnie na razie te skurcze nie dotykają i niech się nie śpiesząWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:56
-
Monila dieta nie jest zla. Dużo surowych warzyw. Trzeba uważać na cukier ale najbardziej na proste weglowodany. Zero białej mąki. Ogólnie dieta oparta na indeksie glikemicznym.
Najgorzej że jedzenie na godziny i 6-7 posiłków
A klucie glukometrem nie boli
Glowa do góry! Plus diety, zero zaparc, zero zgagi i waga prawie sie nie ruszamonilia84 lubi tę wiadomość