Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry
A ja wysłałam Męża z powrotem do Niemiec. Rozmowa do baniZnaczy warunki słabe wiec nie ma sensu. Teraz pojechał na jeszcze jedną rozmowę i zobaczymy. Najwyżej będzie jeszcze siedział w starej korporacji
A ja jutro ro Rodziców lecęJuż się doczekać nie mogę. I zahaczę o Szczytno bo moja siostra tam mieszka a mam przejrzeć żeby po jej synku
Jagna dała czadu o 4 rano. Ewidentnie przygotowuje mnie do nieprzespanych nocy później -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry brzuchatki.
Beti piekne zdjecie
Jajo z ketchupem to nie dla mnie ale wiem, ze niektorzy tak preferuja.
Ostatnio kilka osob powiedzialo mi ze mam za maly brzuch i dziecko bedzie male
takie gadanie tylko mnie martwi. Chyba wrzuce wam moj brzuch zebyscie same ocenily. -
nick nieaktualnyOfe luzik. Ja też mam stosunkowo mały brzuch. A mała wazy 1260. Czyli wg mojej aplikacji telefonicznej idealnie
A termin porodu na 29 kwietnia wg usg ale nie zmieniam. Poczekam jeszcze na ostateczne 3D.
Poza tym daty juz mi sie zmieniały 15/4/5/1/9 maj -
nick nieaktualny
-
Blu to prawda,ze na zdjeciu brzuszki wygladaja jakos na wieksze.
moja mala lezy poprzecznie i bardziej mi w boki poszlo niz w sam brzuch. Ale sluchanie takiego gadania naprawde mnie wkurza. Na pewno wszystko jest dobrze a niepotrzebnie mnie nakrecaja. Fotke i tak zrobie bo dawno nie robilam.
jestem bardzo ciekawa ile moja niunka wazy, w poniedzialek mam nadzieje sie dowiedziec. -
GabiK wrote:A ja zakupiłam proszek i płyn zmiękczający Lovela. Mamy bardzo twardą wodę,więc nawet po prasowaniu, bez płynu ubrania nie są miękkie.
Zobacz http://www.zmiekczacze.com/twarda-woda/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 08:27
GabiK lubi tę wiadomość
-
Witamy się
Dzięki dziewczyny za kciuki było nawet śmiesznie na biopsji jakiś starszy dziadek kazał mi wchodzić poza kolejką i kożystać jak mogę - wogóle pierwszy raz ktoś zauważył że jestem w dwupakulekarz robiący biopsję stwierdził że postara się być super delikatny bo nie chce abym mu tam urodziła, i tak też było stwierdzam że biopsja przy amniopunkcji to jak ugryzienie komara przy ugryzieniu pitbulla
Anioł z twojej Jagny to kawał kobietki - cieszę się że wszystko oki.Puella, madziorek lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Ofeline z brzuszkiem to naprawdę różnie bywa ja mam wrażenie że mam ogromny porównując Np z dziewczynami z SR które maja termin na kwiecień to ja myslalam że mam najstarszą ciążę z nich
Aniołku szkoda że mężowi nie wypaliło z nową pracą ale może znajdzie coś wartego zachodu
Uczulenie nie przeszłoa ja ogólnie nie lubię ketchupu
Jeszcze uśmiałam się dzisiaj z męża że przez 10 lat się ukrywał z tym że je jajka z ketchupem:D
Czy wasi faceci też się szykują dla wyjścia z domu dłużej niż Wy?
Nadulek mówiłam strach ma wielkie oczyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:05
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
Ale miałam dzisiaj okropny incydent....robie owsianke i chciałam dodać troszke grysiku a tam na spodzie małe robaczki. Ja pierdole myślalam ze sie zzygam. Grysik szczelnie zamkniety nie wiem dlaczego jakies robale weszły, patrzyłam do innych kasz itp ale nic tam nie ma. Wszystko mam w plastikowych zamknietych pudełeczkach. Skąd mi się to wzieło?
A tak wogóle to miłego dnia majówki:)
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry ;*
Beti piękne zdj;) i faktycznie młodziutko wyglądasz ;* łózeczko też mi się podoba;) ja też niedługo będę zamawiać
jajka z ketchupem jadłam;p ale najdziwniejsze połaczenie dla mnie to frytki z musztarda
nadulek dobrze że już masz za sobą