Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ciągle jestem pod wrażeniem gdy się budzę lub dotykam brzucha i ewidentnie widać jakąś wystającą część ciała mojej kruszynki jest to dla mnie niesamowite
Kotmisia poleż sobie trochę i może przejdzieKotMisia, czarna panda, Magic, katalina lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Nadulek trzymam kciuki za biopsje i pozytywne wyniki
Ja fotela do karmienia nie posiadam i nie będę kupować. Mamy dwa takie więc na pewno zdają egzaminjakby co to jeszcze będę się wspomagać poduszką do karmienia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba6ba341074.jpg
Pigulska mam też takie 2 fotele i są super. Dziewczyny polecam bo mega wygodne i lekkie.
Magic szalejesz z zakupami dla Lilki:)
Kotmisia ja też mam coraz częściej skurcze ...dzisiaj jak byłam na miescie to tak dziwnie mnie cos bolało, ze az musiałam stanąć chwile w miejscu, potem usiasc. Strasznie dziwne to było i pierwszy raz mi się zdarzyło. Idziecie gdzieś na walentynki? Ja zarezerwowałam stolik dzisiaj w restauracji i wybrałam menu, tak dawno nigdzie nie wychodzilismy...a mój mąż pewnie nawet zapomniał o walentynkach przez remont także bedzie zaskoczony;)
Karolcia88 moja Lila też jest bardzo nieśmiała, kopie ale delikatnie, pare razy zdarzyło się mocniej. Tylko raz kopneła mojego meza bo jak przykładam jego reke to przestaje i siedzi cichutko:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 16:42
PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:Powiedz mi jeszcze na ile wstawiasz do piekarnika? ile stopni i na jaki czas?
a piekarnik kurde nie wiem ile to stopni bo ja mam skale 1-8 na piekarniku, to tak 6 daje
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia. Ja tłumacze sobie że panikowac będę jak będzie bolał krzyż albo będzie krew. Chociaż do tej pory nie mialam sluzu, czy uplawow a dziś ciut mokro
Póki co leże i pije melise
A to zle Kotmisia jak jest mokro? tzn jesli jest wiecej śluzu czy czegos sama nie wiem co to jest. Upław, śluz-cos takiego. Ja ostatnio mam bardzo często nawet codziennie mogłabym powiedzieć. Ale to chyba nic groznego? Tyle że trzeba miec wkładki przy sobie. -
czarna panda szaleję, bo wiem, że teraz tylko mogę sobie na to pozwolić
A upławy to normlane w dalszych tygodniach ciąży. ja mam albo gęsty kremowy, rzadki kremowy lub wodnito-kremowy
gin mnie badała i mówiła, że to normalne upłąwy towarzyszące ciąży. Gorzej jak swędzi lub piecze to już interwencja musi być.
gosia moja wypina namiętnie pupę ;P dlatego wiedziała, że nie zmieniła pozycji z główkowej na posladkową, bo dupcię ma na wysokości pępka
o i znowu wypinabudzi się i przeciaga, Czuję po lewej stronie nad pepkiem dupcie i rączki przy prawej pachwinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 18:03
KotMisia, gosia86, czarna panda, GabiK, madziorek, katalina, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A ja dzisiaj dopiero wieczornie się witam bo cały dzień coś robiłam. Zamówiłam dzisiaj łóżeczko dla Małej, zrobiłam zakupy, poprasowałam kolejne pranie ciuszków. No i mam zdjęcia ciążowe wywołane ! Jutro się pochwałę jak usiądę do kompa. No Nojaniewiem super figura
KotMisia u mnie też jakoś dziwnie, jak siadam to całe krocze drętwieje i czuje jak Mała wystawia chyba pupę, brzucho twardnieje.
czarna panda, Magic, KotMisia, nojaniewiem, gosiunia lubią tę wiadomość
-
beti ja tez czasami tak mam, że mi drętwieje
to jest odlot! strasznie dziwne uczucie
czekamy na zdjęcia
) ja już powinnam zrobić, to potem to już wielgachny będzie
choć ja sobie robię co tydzień i na koniec zrobię sobie kolaż z 9ciu miesięcy
KotMisia to są te skurcze
monilia to faktycznie nie dobrze.... a czemu masz tyllko dwa pobrania? tak miałaś zlecone?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018