Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Termometr zamówiłam dziś. ale obiecuję jak przyjdzie zrobię test razem z termometrem rtęciowym i zdam relacje. Jak bedzie duża róznica to mam 10 dni na zwrot.
A ja zjadłam makaron orkiszowy ze świezym szpinakiem, suszonymi pomidorami i kulką mozzarelioj pyyycha. Ciekawe jaki cukier będe miała za godzinę.
Bo wyobraźcie sobie, że po kanapce razowej z wędliną i warzywami potrafię mieć 126! -
MiM już od kilku dni chodzi za mną produkt czekoladopodobny z wiórkami (jak chodziłam do liceum to w biedronce takie były ale czy teraz to tam dostanę to nie mam pojęcia)
U nas dzisiaj rosołek już zjedzony a potem zrobię jeszcze swieżonkę
Ale rano oglądałam ddtvn i robili pizzę i ochoty mi narobili
MiM a jak udała się randka?
Karolcia przez Ciebie od piątku ciągle sprawdzam konto czy jest juz kaska
Aniołku czekamy na wieści:* -
nick nieaktualnyJuż po
Jagna wazy 1260 g, głowka na dole i szyjka dluga, twarda i wzorcowa.
Moge leciec samolotem
Leginsy przyszły i wygladają na ok.
http://allegro.pl/show_item.php?item=5032449685madziorek, nojaniewiem, Puella, Karolcia88, Ofelaine, katalina, gosia86, PIGULSKA, Magic, KotMisia, GabiK, alma, dorota1987, nadulek, Agusia246, gosiunia lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:MiM już od kilku dni chodzi za mną produkt czekoladopodobny z wiórkami (jak chodziłam do liceum to w biedronce takie były ale czy teraz to tam dostanę to nie mam pojęcia)
U nas dzisiaj rosołek już zjedzony a potem zrobię jeszcze swieżonkę
Ale rano oglądałam ddtvn i robili pizzę i ochoty mi narobili
MiM a jak udała się randka?
Karolcia przez Ciebie od piątku ciągle sprawdzam konto czy jest juz kaska
Aniołku czekamy na wieści:*gosia86 lubi tę wiadomość
-
Kotmisia daj znać jak ten termometr jak ok to tez się skuszę na niego
Karolcia a jak robisz ten sok z buraczków? bo mi przepis dała babcia ale mi nie smakuje jakiś taki kwaśny i jak mam go wypić to aż mi niedobrze...
Anioł supr wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:07
-
no właśnie ja mam kiszony czyli kwaśny
im kwaśniejszy tym lepiej mi smakuje
Ale głównie to chodzi o to, że im dłużej to wszystko jest w słoiki to tym bardziej kiśnie i jest coraz bardziej kwaśny. Spróbuj następnym razem 2-3 dni po zalaniu- jak będzie ok to trzeba przecedzić i schować w słoiczkach/butelce do lodówki. A warzywa można znowu zalać wodą -
Anioł fajne te leginsy chyba też zamówię
Szkoda tylko że nie możemy sobie śmigać w szpilkach takich jak modelka na zdjęciu, ostatnio z taką tęsknotą patrzyłam na moje botki na obcasie
Z Jagienki już kawał kobiety :* super że doktorek pozwolił Wam lecieć
Powiedział coś na twardnienia brzucha?
Dajcie spokój z tą czekoladą bo kusicie kusicie a mnie już nosi żeby jechać po dodatki do pizzy
Eklerka lubi tę wiadomość