Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosół z chilli gotowy...mam nadzieję, że rozgrzeje mi chłopa...i przeziębienie minie. Chory chłop gorszy niż dziecko. A dziecko i chłop chorzy....to już koniec świata!
Ja jutro przymierzam się do tych pączków z serkiem waniliowym. Może już któraś robiła i jakieś sugestie? :p
Łóżeczko też bym reklamowała, jeszcze dużo czasu.
Karolcia.... pieluszki flanelowe bardzo, bardzo ładne. A sa w ogóle dwustronne? Ja dużo bardziej je lubiłam niż tetrę. Teraz też kilka dokupię.
MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Slash, ja raczej nastawiam się na body i pajace, jeśli chodzi o śpiochy to mam chyba 4 szt. w rozm. 62 i 4 szt. w rozm. 68, nie kupowałam wcale rozm. 56, bo dostałam od koleżanki te najmniejsze ubranka, poza tym czytałam też na blogu www.wyprawkabobasa.blogspot.com żeby nie kupować tych najmniejszych ubranek, lepiej podwinąć rękawki czy założyc skarpetki na ciut większe śpioszki, bo dziecko rośnie baaardzo szybko.
Ja zrobiłam wielkie zakupy na smyk.pl bo były bardzo duże obniżki -70%, i śpiochy czy body wychodziły po 7-8zł. Jakość rewelacyjna, ale nie wiem, czy jeszcze jest w czym wybierać, bo zamówienie robiłam już trochę temu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:41
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Gosia, a co w przypadku jak będziesz musiała gdzieś wyjść? wydaje mi się, że jednak się przyda chociaż jedna butelka
Peulla nie wiem czy są dwustronne- ale wyszłam z założenia, że takie powinny być
o tym pajacu mówiłam na wyjście http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-myszka-minnie-rozmiar-56,p1098906436,ubranka-dla-dzieci-pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:31
-
Dzięki Nejcik.
Tak ja kupuje na 62.
Tez mam 8 body z dł rękawem 6 z krotkim i chyba 6 pajacyków.
Włąsnie nie wiedziałam czy kupowac jeszcze spiochy ale chyba po 4 sztuki nie zaszkodzi miec. Pewnie jeszcze gdzies wyskocze i dokupię.Nejcik lubi tę wiadomość
-
Moze w przyszłym tygodniu uda mi sie wyskoczyc gdzies - to jeszcze dokupię jakies ciuszki.
Chyba ze na allegro - ale tu sie troche obawiam bo nie wiem jak gatunkowo, pisza zazwyczaj 100% bawełna ale te bawełny się różnią.gosiunia lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/kocyk-minky-75x100cm-ocieplany-wzory-misiu-gratis-i4983119821.html
zastanawiam się nad tym kocykiem co kupowała Paulinka.. i nie wiem czy brać stricte dziewczęcy czy lepiej coś neutralnego.. (jeszcze się córa nie urodziła a ja jej już rodzeństwo planuje)
http://allegro.pl/kocyk-minky-75x100cm-ocieplany-wzory-misiu-gratis-i4983119821.html
jak dziewczyński to chyba sowy na różowym z różowym albo grochy na różowym.
a jak neutralne to może groszki z miętą albo gwiazdki z miętą albo ciemnoszary zygzak hmm.. jakieś sugestie?
(po siostrze mam jeden zielony kocyk)gosiunia lubi tę wiadomość
-
KArolcia - ja miewam to samo, czesto tak mam ze jaki mi sie cos podoba to mysle eeee nie wezme rózowego wezme neutralny tak na wszelki wypadek na przyszłosc gdyby coś
O kocyku myslałam mietowym z szarym mysle ze kolor uniwersalny.
Pisałam tez zapytanie do sprzedajacego (chyba do tego samgo co podajesz w linku) o podusie do kocyka i misiak gratis czy jakos tak to odpisał ze nawet tego nisiaczka uszyją z tego samego materiału pomimo ze napisane jest ze misiak jest wybierany losowo.gosiunia lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóel to chce Wam powiedziec ze ja, a raczej moja mama w swoich zasobach ma jeszcze kocyk po mnie jak byłam mała - taki lekko rozowy jakby pomaranczowy w białe kwiatki - taki milusi cieplusi dobry na zime.
ale sentyment
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 16:30
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
ja zamówiłam kocyk minky od użytkownika makaszka, ale strasznie długo wysyłają. Zapłaciłam w piątek i jeszcze nie dotarł i dostałam informacje, że dopiero w przyszłym tygodniu. Kolor wybrałam sówki/fuksja, ale kwestia gustu ja nie przepadam za neutralnymi kolorami