Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej majóweczki
chcieliśmy pochwalić się wejściem w 29 tydzień
jeszcze tydzień i trójeczka z przodu.
w niedzielę nasz Wojtuś był ważony i mamy ponad 1200g
nadrabiamy wasze wpisy od niedzieli ,ale nie jest łatwo-tyle tego
chciałam zapytać czy któraś zamówiła może przez internet pieluszki tetrowe i były w miarę ? jeśli tak poproszę o linka. Pozdrawiamy
czarna panda, PIGULSKA, Bluberry, nadulek, dorota1987 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
ja zamawiałam od gapa_kids, ale te droższe ( http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki-tetrowe-70x80-lux-premium-grube-i5035764290.html ) ale są bardzo grube więc wątpie, żeby się zrobiły z nich szmaty
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Witam się ponownie, już po wizycie ☺ A więc oprócz diety cukrzycowej wszystko inne w normie. Dzidzia w 26 tygodniu waży 848 g. i ładnie sobie fika ☺ mam nadzieję,że przy kolejnej wizycie uda się zrobić ładne zdjęcie, póki co nie lubi jak się ją podgląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:49
MiM, czarna panda, Nejcik, PIGULSKA, nojaniewiem, gosiunia, madziorek, Karolcia88, WesołaMama, gosia86, katalina, Bluberry, Agusia246, nadulek, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam flanelowe w pepco 2 szt - wygladaja dobrze po 4,99 zł, tetrowe dostałam od tesciowej - takie cienkie jakies ale co tam, nic wieczne nie jest.
Catyyy - gratulacjenasze maleństwo tez sie bardzo zasłaniało rączkami.
Cieszę się że z małą wszystko dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:52
Catyyy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, przyszedł mój biustonosz usztywniany z www.biustonoszedokarmienia.pl - polecam, rewelacyjny! Super jakościowo, wykończenie też bardzo fajne, pożadny biustonosz i na pewno na długo posłuży. Zamawiałam wg tabeli wymiarów na stronie i pasuje idealnie, wkładka laktacyjna wchodzi spokojnie - sprawdzałam już
także polecam!W marcu zamawiam kolejny!
PIGULSKA, madziorek, czarna panda, GabiK, GabiK, gosia86, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
marlencia wrote:ja zamówiłam kocyk minky od użytkownika makaszka, ale strasznie długo wysyłają. Zapłaciłam w piątek i jeszcze nie dotarł i dostałam informacje, że dopiero w przyszłym tygodniu. Kolor wybrałam sówki/fuksja, ale kwestia gustu ja nie przepadam za neutralnymi kolorami
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluję wszystkich wieści z wizyt
Mnie prawie cały dzień w domu nie było potem obiad trzeba było zrobić ale teraz już odpoczywam i nadrabiam
Ja na chwilę obecną mam dwie butelki mniejszą z Avent plastikową i większą szklaną z NUKa (tej na pewno będę dłużej używać)
Pieluszki tetrowe i flanelowe również zamówiłam u sprzedawcy gapa_Kids i czekam właśnie na przesyłkę
Dorota współczuję takiego stresującego incydentudobrze ze teście szybko zareagowali ale spokojnie butle z gazem w aucie nie wybuchają są zabezpieczone
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Złożyliśmy łóżeczko i jest cudne, próbowałam znaleźć te zadrapania żeby poszły do tylu, ale ich nie znalazłam. B stwierdził że nie wie co ja tam widzę dla niego ok. Ja chyba przesadziłam. Będzie cudnie jak dojdzie pościel. Dobrze że zamówiłam wcześniej bo B. we wtorek wyjeżdża i nie miałby mi kto złożyć, no i wywietrzeje bo czuć jeszcze takim świeżym meblem. A tak w ogóle gratuluję pozytywnych wieści z wizyt bo ja tu rozpisuję się o sobie a u Was teź się sporo dzieje. Co do pieluch to ja kupuję to co widzę w sklepie.
Wonderwall, madziorek, GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
To my w 30 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:18
Rika, Nejcik, nojaniewiem, KotMisia, Puella, Karolcia88, beti97, gosiunia, czarna panda, Bluberry, madziorek, GabiK, gosia86, katalina, Catyyy, Ofelaine, Agusia246, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
zrobiłam sobie sama problem, bo dodałam 12stu sprzedajacych na allegro do ulubionych i teraz nie moge sie zdecydowac u którego kupic. u jedno mi sie cos podoba a u drugiego cos innego ahh
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Pigulska ale fajna piłka
Marlencia, nawet mi nie mów, ja przez 2-3 dni zmieniałam produkty z koszyka na allegro, a wczesniej jakies 2 tyg się przymierzałam. Dzisiaj w końcu zaplacilam za zakupy ufff, zobaczymy jak dojdzie czy okPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ja już pomału zaczynam widzieć koniec kompletowania wyprawki zostało mi:
Pościelowe, 1 ręczniczek z kapturkiem, szczoteczka do włosów, podgrzewacz, laktator, szczotka do butelek, ceratka pod prześcieradło, 2 koszule do karmienia. Pewnie jeszcze o czymś zapomniałam ale jeszcze pójdzie z 500-600zł.