Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia ale Ci telefon zrobił psikusa
przyszłam się pochwalić, że do mnie też już przyszedł termometr. EKSPRESEM! a zamówiłam go w poniedziałek przed 15!
Robiłam wczoraj porządki w szafie, pozbyłam się rzeczy, które trzymałam- ale i tak w nich nie chodziłam i jedna ogromna siatka rzeczy wyszła (taka duża siatka jak w sklepach z butami do kozaków dają), w szafie się jakoś pusto zrobiło.. ale siostra mi dała kilka rzeczy po niej więc na teraz są jak znalazłWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 12:07
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witam;) ja zajadam śliwki suszone bo od paru dni mam problem chyba przez zmiane witamin bo mają większą dawkę żelaza..
moja psinka została pogryziona wczoraj przez inne psy.. nie wiadomo co z nim będzie aż mi sie płakać chce;( bo nie wyglądaja rany ciekawie..
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam dziś zajęcia ze szkoły rodzenia poświęcone porodowi, będą ćwiczenia oddechowe i chyba nam się z mężem dzisiaj takie przydają, bo mieliśmy dziś z rana zwarcie w garażu i był pożar...całe szczęście, że teściowie to zauważyli i wyjechali seicentem z garażu, bo tam jest instalacja gazowa i jakby wybuchła to bym mogła do Was dziś nie pisać, bo garaż jest częścią domu. Wogóle jakby to się jutro stało, to bym była sama w domu, bo teściowie jadą w góry...to bym nie zauważyła dymu...Mąż właśnie działa z ubezpieczeniem domu i sprawdza czy w piwnicy też instalacja nie poszła. Jesteśmy zdenerwowani tym wydarzeniem. Masakra...a tak się przejmowałam że moje dni są teraz takie same, że się nudzę...a biedny mąż prócz remontu ma teraz szkody do naprawy w garażu, bo tam cała instalacja elektryczna i wodna poszły w nic...heh
-
A ja w końcu zaliczyłam kolejny maraton po sklepach i dokupiłam 5 pieluch tetrowych ze smyka, żel 2 w 1 do mycia i oliwkę z hippa, patyczki dla dzieci do uszu, zestaw do obcinanie paznokci z canpolu. No i przyszło łóżeczko. Jak tatuś wróci z pracy to złożymy. Trochę mi się niektóre szczebelki nie podobają bo są jakby odrapane, ale to pójdzie od ściany i będzie cacy. A poza tym mama ma mi jeszcze uszyć zasłonkę i parę gażdżetów do łóżeczka. Jak będzie wszystko gotowe to wstawię zdjęcie, ale to pewnie będzie pod koniec marca
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dorotka kurcze... dobrze, że zauważyliście.. Bardzo mi przykro,że mieliście taką "przygodę", ale tak jak napisałaś- lepiej,że to dzisiaj się przytrafiło jak nie byłaś sama..
do mnie przyjechał już kurieri nawet zauważył, że w ciąży jestem i chciał mi wnieść paczkę (pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło- bardzo fajne uczucie)
pochwale się pieluszkami flanelowymi jak tylko znajdę kabel od telefonu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e603db84e44.jpg
(szkoda, że nie doczytałam, że są tylko jednostronne ale i tak bardzo przyjemne w dotyku. Kolory na żywo ładniejsze- jakoś ciemno mam w pokoju)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a81403fda48.jpg zestaw butelek za 89zł.
Od tego użytkownika kupiłam jeszcze 6 pieluch tetrowych, ale są super jakości, gęsto tkane więc nie zrobią się z nich szmaty po 3 praniach.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a031bf1fbab.jpg (termometr jest malutki- długości mojego środkowego palca, również potwierdzam wiarygodność pomiaru temp- sprawdzałam równocześnie rtęciowym)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 13:51
czarna panda, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Karolcia tak bylismy ale na razie dostał jakies zastrzyki tylko nie wiadomo co to były za psy czy szczepione, nie mogę sobie darować bo tamte weszły na nasze podwórko a ten mały kundelek i dopiero jak zaczał skamleć to tata się obudził i je przegonił, ale było juz za poźno... na szczescie on był szczepiony przeciwko wściekliźnie, więc może jakoś się z tego wyliże. a to pies mojego dziadka i jest dla nas jak członek rodziny..
Gosiu to zaleje na noc i jutro zjem resztę. dzięki;)
fajne te pieluszki, ja własnie pisze liste zakupów, co mamy kupić jak mąż przyjedzie;)
Dorota dobrze że nie byłaś sama w domu;** -
też widziałam po 69zł ale były bez szczotki i cumla. A poza tym nawet jakbym zamówiła u innego sprzedającego to musiałabym dopłacić za przesyłkę więc na jedno mnie wyszło
(dla porównania w smyku online taki komplet kosztuje 130zł) -
Karolcia88 wrote:też widziałam po 69zł ale były bez szczotki i cumla. A poza tym nawet jakbym zamówiła u innego sprzedającego to musiałabym dopłacić za przesyłkę więc na jedno mnie wyszło
(dla porównania w smyku online taki komplet kosztuje 130zł)ale zestaw ogólnie - super sprawa
-
Dziewczyny ale miałam smak na zupkę cebulową z grzankami, o matko!!
Upichciłam i zjadłam w mig
Smaki zaspokojone
Ale na samą myśl, że jutro najem się pączuszków i faworków, mam wspaniały humor !gosia86, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny duzo macie spioszków i półspioszków?
Gdzie kupowałyscie?
Jesli na allegro czy w innym sklepie poleccie, ktore oczywiscie zeby były dobre gatunkowo. Wolałabym kupic od razu kilka za jednym razem.
Ja kupiłam dopiwro dwie pary spioszków w pepco i jedne spioszki.
Wczoraj byłam na chwile w tesco a tam zero spioszków i półspioszków, a jak był komplet z bodami to cena ponad 60 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:44
-
Karolcia śliczne te pieluszki
Dorota dobrze że ktoś zauważył pożar i obeszło się bez ofiar i poważnych uszkodzeń, nie zazdroszczę
Mi kurier z Tesco prawie rozpakował zakupy do szafekpierwszy raz się na takie zdecydowałam i jestem mega zadowolona
Beti ja tez bym reklamowała tym bardziej ze masz na to jeszcze trochę czasu zanim będzie potrzebne
Ja robię zaległą poniedziałkową pizzę (mężuś wczoraj marudził że tylko obiecuję a potem nie robię) a przy okazji ciacho drożdżowe też machnę to będzie na jutro bo pewnie pączków mi się nie będzie chciało robić
A i przypomniało mi sie o co polznej chodziło z butelkami jeśli nie szklane to musimy sprawdzać czy są z atestem no i strwierdzila że jeśli zakładamy kp to przez pół roku butelki nie będą nam potrzebnegosiunia lubi tę wiadomość