Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
proszę o linki dziewczyny, które zakupiły już pościel, bo ja nie mo0gę się zdecydować, a może coś bym od którejś podpatrzyła
bardzo podoba mi się pościel z disney, ale cena jest powalająca za 3 el 130zł
http://allegro.pl/posciel-kubus-puchatek-disney-3el-90x120-gr-wys-i5036747271.html -
marlencia, u magmaris i okularki_com zamawiałam podkłady, butelki, smoczki, wkładki laktacyjne itp , u intimesia_sklep koszulę do karmienia i najtańszy bawełniany stanik do karmienia.
także w końcu podzieliłam, w tamtej chwili wydawało mi się to najbardziej opłacalne , ale czy tak było, to nie wiemwolę już nie patrzeć.
-
Ewelinkie wrote:Ja zamawiałam raz u sprzedawcy Makaszka Hand Made (kocyk z wypełnieniem 0,8 cm - sowy na niebieskim z turkusem), a teraz u STYLOWO DLA BOBASA (kocyk bez wypełnienia - gwiazdki na ciemnoszarym tle z turkusem ).
Chciałam wykorzystać kupon 10 zł za zakupy przez mobilne allegro (trzeba mieć w koszyku min 50 zł), więc dokupiłam u tego sprzedawcy
http://allegro.pl/przytulanka-minky-szmatka-sensorek-gryzak-metki-i5003840047.html (słoniki z miętą).
Bardzo fajny ten sensorekkocyki zresztą też, a kolory to co kto lubi - ja uwielbiam kolor chabrowy, turkus morski, czerwony
I dziewczynce kupiłabym kocyk szaro-czerwony albo tak jak teraz kupiłam dla synka, szaro-turkusowy
Ale ogólnie to u tego sprzedawcy STYLOWO DLA BOBASA, możesz sama zaprojektować kocyk, ja wzięłam gwiazdki na ciemnoszarym tle z turkusem taki jak w zdjęciu miniaturce aukcji, a w przykładach poniżej go nie było
http://allegro.pl/cienki-kocyk-minky-light-kolderka-75x100-cm-wzory-i5063375831.html -
Catyyy gratuluję dobrych wieści
U mnie nadal to uczulenie szczególnie na udach wapno nie pomaga chyba pojde do dermatologa o ile uda mi się zarejestrować
Boję się czy to może mieć jakiś wpływ na malutką
Udało mi się umówić na jutro do luxmedu na 17:30 do dermatologa mam nadzieję że coś mi zaradziWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:10
-
Gosia mam nadzieje ze cos lekarz zaradzi. Póki co spokojnie, miejmy nadzieje ze na małą to zadnego wpływu nie ma, ale moze pij to wapno tak na wszelki wypadek - chyba nie zaszkodzi? Choc nie wiem nie znam sie. Ja od czasu do czasu jak mnie swedzi ciało piję wapno.
Nie denerwuj się tylko.
Własnie zamowiłam kocyk i podusie (bo juz zwlekałam i zwlekałam, a przyszła wypłata więc czas na zamowienia)- chmurki z mięta. Jak przysla dam wam znac.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Położna kazała pić 3*1 więc piję ale poprawa tylko chwilowa a wieczorem mocno sie nasila
Ja też muszę się zabrać za to kupowanie ale u męża trochę posypało się z pracą i nie wiem co robić kupować teraz czy czekać aż coś się wyjaśni
A przez tą sytuację najchętniej to bym była jeszcze z pół roku w ciąży żeby wszystko na spokojnie przygotować i po kupić i wtedy mogłabym rodzić
Dzisiaj na zajęciach SR był masaż mmmmm gdyby tylko mężowi chciało się taki robić codziennie -
Witam się po ciężkiej nocy
A ciężka była ponieważ co chwilę się budziłam bo wieczorem kiepsko czułam małą i liczyłam na to ze może w nocy się trochę uaktywni ale też jej nie czułam
Ale na szczęście teraz w ciagu 30 minut poruszyła się 7 razy wiec pomału się uspokajam
Ech jeszcze tych dzieci nie ma fizycznie na świecie a już się martwimy i nie śpimy po nocach
Miłego dnia kochane -
Hajka, witam sie rowniez srednio wyspana. Siedzialysmy do pozna a jak poszlam spac to sen taki lekki mialam. Ale jestem szczesliwa, mam siostre i kupilam wczoraj wymarzona komode na ciuszki
wyrobili nam na miejscu karte ikea family i komoda kosztowala 30 zl taniej. Jedyne 269 zl
Milego dniagosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
To i ja się witam po ciężkiej nocy. Myślałam że już się skończy na ip. O 1 obudził mnie silny ból w okolicy nerki, wstałam , rozmasowałam stwierdziłam że jak usnę to przejdzie do końca. Nic z tego 2 jeszcze gorzej boli ale wstałam , przeszłam się i prawie już było ok ale wzięłam spasmolinę i paracetamol. Przespałam bez bólu do rana. Fakt że Mała leży po tej stronie i na początku czułam że mi się chce wbić w kręgosłup i w jakiś narząd, a na tym poziomie są nerki. Mój lekarz ma teraz ferie więc nawet nie mam do kogo zadzwonić poradzić się , ale póki nie boli to ok, mała się rusza. Mam nadzieje że to po prostu był efekt jej bombardowania. Na usg które mam 23 lutego po proszę p dr żeby zerknął na tą moją lewą nerkę
powiem Wam że na początku myślałam że zaczęłam rodzić.
-
Ewelinkie wrote:Jakby ktoś robił jeszcze zakupy na allegro z takimi rzeczami, to proszę o takie print screeny jak nojaniewiem
muszę zacząć ogarniać te tematy, a jak widzę co kto kupił to łatwiej się zdecydować
)
gosiunia lubi tę wiadomość
-
No i oczywiście dzień dobry i miłego dnia
Jakieś pączki już zaliczone ? bo ja mam plan chytry nie zjeść dziś ani jednego ale wieczorem dam znać czy oparłam się pokusiegosiunia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja o dziwo przespalam całą noc bez wstawania na sikujeszcze żadnego pączka nie jadłam ale czuje ze teściowa smaży więc pewnie jakiegoś zalicze
Mój synek był całą noc spokojny obudził się rano i czułam jak się przeciąga cudowne uczucie
KotMisia taki skurcz to mógłbyć po prostu orgazmgosiunia lubi tę wiadomość
-
Pigulska dzięki, pójdę do lidla kupie coś do obiadu
czytasz mi w myślach bo po głowie mi chodziła zapiekanka
ja nie śpię już od 5, właśnie pije kaweczke.
Zachorowałam na kocyk, w smyku jest teraz obniżona cena wiec pewnie się skuszę, tylko wyskoczę zobaczyć jaki jest w rzeczywistości, bo opinie ma bardzo dobre
http://www.smyk.com/motherhood-kocyk-bawelniany-warkoczyki-75x100-cm,p1063537003,swiat-niemowlaka-pPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Hejo,
widzę, że nie tylko ja miałam ciężką noc, obudziłam się po 1 z taką zgagą, że aż mnie ciągnęło na wymiotybałam się ruszyć bo z każdym ruchem było coraz gorzej.. Ale jak już usnęłam to bez wstawania na siku dospałam do 8.
ja właśnie przymierzam się do pączka, ale nie wiem czy będzie dobry bo kupny (teściowa wczoraj kupiła i mnie obdarowała)
Coś mnie dzisiaj brzuchol pobolewa więc już wiem, że czeka mnie dzień nicnierobienia a chciałam trochę ogarnąć i zagospodarować schody na strych..
A i oczekuję dzisiaj kuriera więc będę dam znać czy jestem zadowolona z zakupów..
KotMisia- potwierdzam słowa Pigulskiej, to mógł być orgazm. Mi się zdarzyło 2 razy w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:30