X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się również po nieprzespanej nocy :/ : zgaga + bezsenność + chrapiący mąż !

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny..dziś już mam dwa pączki zaliczone na śniadanie i pewnie będzie ich więcej. Muszę sobie trochę osłodzić, bo wczorajszy dzień to był wybitnie fatalny.
    Oprócz tego pożaru to dowiedziałam się, że szwagierka szła zaszczepić swoje półroczne dziecko i pediatra po zbadaniu odmówiła, powiedziała, że jest coś nie tak i skierowała maluszka do neurologa i stwierdziła, że będzie musiał mieć rehabilitacje. Docelowo i jedynym i drugim wydarzeniem tak się przejęłam, a potem mieliśmy szkołę rodzenia. Mieliśmy wycieczkę na porodówkę, potem omawiany poród i różne pozycje do rodzenia. Te pozycje mieliśmy na sali do ćwiczeń gdzie mogliśmy je wykonać, a ja dętka...prawie nic. Nie mogłam nawet nogi podnieść, bo bolało mnie krocze i podbrzusze...a już z tego wyszłam za pomocą leków, jedynie przed spaniem odczuwałam takie dolegliwości.
    Wróciliśmy do domu i chodziłam jak sparaliżowana, w nocy w łóżku też ciągły ból przy szukaniu pozycji. Na szczęście jak rano wstałam to jest już lepiej, ale jakby wracało to zaraz dzwonię do lekarza. Myślę, że stres działa bardzo źle.
    Teraz się przejmuję, bo ciągle nie dzwoni do nas rzeczoznawca od ubezpieczyciela. Ma 7 dni żeby do nas dotrzeć, ale umówić mógłby się od razu...a tak to nie używam telefonu na ploty i zabicie nudy, bo rzeczoznawca może dzwonić.
    A w nocy chyba kolejny raz śniło mi się, że jestem w szpitalu...zwykle śniło mi się, że czekam tam na poród, a tym razem obok mojego łóżka był szpitalny wózek z Jasiem, który się na mnie patrzył i aż mi się ryczeć chce, że na tą chwilę muszę jeszcze poczekać. We śnie urodził się 11 kwietnia. Ciekawe jak będzie na prawdę.

Dziewczyny miłego Tłustego Czwartku:)

gosiunia lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 19:11

gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość

• Puella Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się...u nas dla odmiany noc dobra. Mąż nie chrapał/kaszlał, syn litościwie nie wybudzała się/nie kaszlał, ja też się nie budziłam/kaszlałam....także postęp od tygodnia.

Jak dzisiaj odbiorę wyniki glukozy...to zobaczę czy mogę dopełnić tradycji i pochłonąć pączka.

Nieżle z tymi wyprawkami szalejecie, ja mam dwie koszule do karmienia, dwa staniki i tyle w temacie. Niestety cały czas czekam na kasę z ZUSu, także wszystkie zakupy zawieszone.

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy witamy i my! ;-) U nas noc super, mamy teraz spanie jak nigdy, do 9:30 pospaliśmy! ;-) 2 pączki oczywiście zjedzone od razu, ale pycha! :D
    Miłego dnia wszystkim życzymy! :*

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech to widzę że nie ja jedna miałam ciężką noc
    Pola chyba nie lubi jak robię komuś paznokcie bo potem nie daje o sobie znać. Pewnie ja gdzieś ugniatam lub coś
    U mnie dzisiaj jeszcze pizza i rosół
    Zamówilam pączki u męża ciekawe czy przywiezie

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Karolkaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:47

czarna panda lubi tę wiadomość

• beti97 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już odbyłam pielgrzymkę na pocztę po odbiór paczki z bebiklubu. Polecam zarejestrujcie się , przysyłają super album. No i po drodze weszłam do cukierni i zjadłam 2 pączki a teraz siedzę i piję herbatkę. Dzisiaj w nocy jak mnie tak solidnie rwał ból myślałam o swojej torbie do szpitala w razie W. No i kiepsko bo nie mam takowej spakowanej i tak myślę żeby sobie taką zrobić i jakby się coś działo to poprostu tylko mi ktoś dowiezie. Widzę że dzisiaj podobnie zaczynamy od 2 pączków :)

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti97 wrote:
    A ja już odbyłam pielgrzymkę na pocztę po odbiór paczki z bebiklubu. Polecam zarejestrujcie się , przysyłają super album. No i po drodze weszłam do cukierni i zjadłam 2 pączki a teraz siedzę i piję herbatkę. Dzisiaj w nocy jak mnie tak solidnie rwał ból myślałam o swojej torbie do szpitala w razie W. No i kiepsko bo nie mam takowej spakowanej i tak myślę żeby sobie taką zrobić i jakby się coś działo to poprostu tylko mi ktoś dowiezie. Widzę że dzisiaj podobnie zaczynamy od 2 pączków :)

Beti, właśnie się zarejestrowałam, fajny ten album? Dostałaś jeszcze jakieś próbki? Bardzo miło, jak można coś dostać, choćby taki drobiazg ;-) Ja dostałam ostatnio z hippa ;-) Cieszyłam się jak dziecko... ;-)

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! A od kilku dni mam ochotę na baraszkowanie :) to dziś zamiast paczka będzie słodki Miś :)
    W ogóle dla mnie seks w ciąży jest super :)

Beti a ja się rejestrowalam i nic nie dostałam :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Catyyy Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam cieplutko,u nas noc spokojna, mała przed snem brykała w brzuszku jak szalona i później grzecznie spała do rana. Ja pączków nie mogę, więc niech każda zje po jednym za mnie.
    Coś mi telefon szwankuje bo ucina mi mój post i nie widać całego i co chwila próbuję dodać od nowa ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:52

relgh371atn0vk9b.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia ja właśnie też nie dostałam żadnej próbki a rejestrowałam się chyba w 3 różnych :/

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wcisnęłam dwa pączki mężuś przywiózł :)
    KotMisia co to jest "baraszkowanie" ? :D
    Ja zarejestrowałam się w listopadzie i nic nie dostalam do tej pory z tego bebiprogramu

KotMisia lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Album super rejestruje cały pierwszy rok maleństwa , pierwsze ząbki, no ogólnie sporo miejsc do uzupełniania fajna pamiątka. Jest w takim sporym pudełku do którego można sobie coś jeszcze schować. A z hippa co dają?

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zakupiłam sok z żurawiny, bo wczoraj odebrałam wyniki moczu i mam "bardzo liczne bakterie". Wizyta jutro, wiec pytam was, ile tego pic? Jak często i czy slodzilyscie czymś, bo to mega kwaśne jest, chociaż w sumie do przeżycia :)

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z hippa dostałam małą paczuszkę husteczek nawilżonych, jakieś ulotki, książeczki i mini płyn ;-)

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.bebiklub.pl/dla-ciebie i kliknij w odbierz album dla Maluszka :) czekałam ok miesiąca.

Wonderwall lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia w ciąży jesteś i nie wiesz co to baraszkowanie ;)

Catyy wiem co czujesz, bo ja też paczka to tylko powacham ;)

MiM, gosiunia, Anioł lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkaa ja tak samo zastanawiam się nad babydream a hipp i też czytałam o tych kosmetykach z biedronki. Chyba wezme sobie nie które z hippa a nie ktore z rossmana. Ale jeszcze nie wiem;)
    Ja miałam dzisiaj głupią sytuację. W skrócie - przypadkiem moja teściowa usłyszała głupi mój tekst do męża związany z nią.
    Mieszkam w mieszkaniu nalezacej do moich tesciow bo oni mieszkają teraz na wsi. Moja tesciowa ma syndrom ,, gromadzenia starych rzeczy''. I straszne rzeczy trzymała w półkach w kuchni, ale po namowie męża posprzatała tam i gdzies wyniosła patelnie sredniowieczne całe w starym tłuszczu. Dzisiaj sprzatałam balkon i min znalazłam w półkach tam stare patelnie w tłuszczu i krzycze- Chodz zobaczysz gdzie Renia wyrzuciła te stare patelnie z kuchni! A tam tesciowa w drzwiach, podobno straszne oczy zrobiła. Przyszła z zakupami dla nas czyli kupiła mi paczki, czekoladki, mieso na obiad ....i zaraz wyszła. Jejku jak mi się głupio zrobiło...Jest jaka jest ale ogolnie to dobra kobieta a ja tak głupio sie zachowałam. A ja jestem taka że się przejmuje i tak mysle o tym cały czas;/
    Fajne rzeczy są teraz na tvn style

Wonderwall, gosiunia lubią tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem wrote:
    Dziewczyny zakupiłam sok z żurawiny, bo wczoraj odebrałam wyniki moczu i mam "bardzo liczne bakterie". Wizyta jutro, wiec pytam was, ile tego pic? Jak często i czy slodzilyscie czymś, bo to mega kwaśne jest, chociaż w sumie do przeżycia :)
    na butelce powinnaś mieć napisane dawkowanie. W mojej to było 50ml/dzień.
    Nie słodziłam- w końcu chodzi o zakwaszenie ph, ale rozcieńczałam bo bym nie wypiła ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ