Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej dopiero wróciłam, wszystko ok. Mala fiknela głową w dol, waga ok 1 300. Trzymala w buzi palca u NOGI !!! Kochana moja
wymierzyl glowke brzuch uda tzn takie usg 3 trymestru zrobil i dzidzia zdrowa
Ja dostałam furagin na pęcherz i zurawinke mam pic. A co najlepsze mam juz 10 kg na plusieja nie wiem jak to sie stalo, dupka i uda bez zmian, cycki tez , brzuch jak na 30 Tc nie taki wielki a tu 4 kg w miesiąc niecaly? Kurdee ..
Kolejna wizyta za 3 tyg.gosia86, Bluberry, slash, PIGULSKA, Eklerka, beti97, czarna panda, madziorek, gosiunia, dorota1987, katalina lubią tę wiadomość
-
Nojaniewiem, ale masz wygimnastykowaną córę, ssać palca u nogi
Ty masz już przynajmniej 30tydzień i 10kg a ja jeszcze nie skończyłam 26 i też będę mieć tyle na wizycienojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Gosia to chyba zależy od obfitości krwawienia ja myślę że kupię właśnie jakieś mniejsze opakowanie a potem w razie potrzeby się dokupi
Nojaniewiem super wieścigratuluje zdrowej i wysportowanej córeczki
a jak wam idzie z wymyślaniem imienia?
Mam nadzieję że do następnej wizyty mocz się poprawi
Miscelle rzeczywiście bardzo dziwny wynikoby się szybko wyjaśniło co i jak
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
U mnie waga od półtora tygodnia stoi w miejscu a niczego sobie nie odmawiam, a i tak mi się wydaje że mam więcej tłuszczyku na biodrach. My usg 3 trym mamy za 10 dni. Była u mnie siostra i razem z mamą rozprawiały o karmieniu piersią i o tym jak będę cierpieć ech jak je to cieszy a raczej bawi. A ja pokażę że dam radę i może wcale nie będę aż tak mocno pokąsana. Siostra podziwiała łóżeczko i rzeczy dla Małej. Nojaniewiem dzieci w 3 trym dużo przybywają do tego wody płodowego itp i się zbiera. Niektóre kobiety dużo tyją a później zrzucają i nawet nie wiedzą kiedy. Żeby się jeszcze nie okazało że te które przytyły mało będą zrzucać dłużej niż te co przybyły więcej. Najważniejsze że Mała zdrowa i wygimnastykowana
-
Nojaniewiem może synek przyniesie jakiś pomysł z przedszkola na imię dla siostrzyczki
Chyba znalazłam przyczynę mojego uczulenia. Okolo tydzień temu zmieniłam dezodorant z dave na nivea w kulce i chyba mniej więcej zbieglo się to w czasie z uczuleniem. Dzisiaj już nie użyłam tego nivea i jest poprawa
No to chyba ja też już nie będę kupować typowych podkładów tylko kupie bardziej chlonne podpaski -
oczywiście jej zdrowie najważniejsze. cyferki nie mają znaczenia, tym bardziej, że ja się naprawde dobrze czuję w swoim ciele (jeszcze)
.
Beti, dlaczego masz cierpieć w karmieniu piersią? jak mi położna pokazała jak prawidłowo karmić, nie mam pojęcia co to kąsanie, ból, czy poranione sutki.
Nie każdy musi mieć z tym problem.
Gosiu, owszem, Synek podaje pomysły , tylko, że one się zmieniają średnio co 2 tygodnie bo uzależnione jest to od tego z którą dziewczynką bardziej się bawi w danym tygodniu
tylko boję się jak coś wybiorę z jego propozycji, a on później będzie miał jakiś zatarg z koleżanką o tym imieniu i będzie to przenosił na siostrę hehetakże ostrożnie z jego propozycjami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:08
-
Nojaniewiem to musiał być cudowny widok na usg kiedy mała trzymała paluszka u nóżki w buzi!
Fajnie że jest wszystko ok. Ja też przytyłam dużo bo juz teraz 12 kg w sumie cała jestem troszke grubsza ale nie tak strasznie. Brzuszek mysle ze mam normalny jak na ten tydzien. Nie ma co sie przejmowac;)
Fajne przepisy dodajecie dzisiaj heh Ewelinkie jutro zrobię Twój przepis na krokiety z brokułami bo ciekawy jest a gosi banany w cieście pewnie zrobię w niedziele:P
Ja wczoraj na jakims forum tez znalazłam ciekawy przepis:
http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/przekaski/rolada_serowa_z_pieczarkami_i_piersia_kurczaka
-
Nojaniewiem gratki z udanej wizyty
a ja z rzeczy dla siebie nie kupilam jeszcze nic, bo zawsze nie moge sie zdecydowac co wybrac. Koszyk na allegro juz zamowiony, trzeba w koncu kliknac Opcje Kup.
Podklady i podpaski bede brac maxi na pewno.nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam rexone w sztyfcie - choć teraz w ciaży nie uzywam tak często, ale nigdy mnie nie uczulała.
Jesli chodzi o nivea to własnie dzis moja połozna powiedziała zeby nivea uzywac jesli ktos chce dopiero od 6 mca bo podobno mogą maluchów uczulac. Ale czy tak jest zawsze - nie wiem. -
nick nieaktualny
-
Witamy sie walentynkowo
U nas malo oprymistycznie skonczyl sie piatek 13 bo wyladowalismy w szpital:(
Mam malo wod plodowych (podejrzewali ze sie sacza ale na razie nic nie stwierdzili) i szyjke 2,8cm miekka. Mala slabo przybiera wyglada na 23 tydz a nie 25
Strach mnie ogarnia ale dla corki zrobie wszystko mam nadzieje ze te wody sie zwieksza
Pozdrowionka
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monilia trzymamy za Was kciuki, leż, wypoczywaj i staraj się nie denerwować. Wiem że łatwo się pisze, ale dla Wikusi zrobisz wszystko
Ja dzisiaj w miarę wyspana miałam tylko 2 pobudki o 22 30 obudziła mnie tel siostrzenica, a o 2:30 wrócił mój B. od kolegów. Do tego głupie sny, że koleżanka ściga mnie z wężem który chce mnie ukąsić a później że miałam wypadek samochodowy i kazali mi do porodu zostać w szpitalu bo szyjka się skraca. Z jednej strony jestem nawet wyspana,a z drugiej umęczyły mnie te głupie sny.monilia84 lubi tę wiadomość