Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wygląda jak biedronka chora na bielactwo
Powiem Wam że mam po prostu dość.
Od rana do wieczora na nogach - kurczę wolałabym do pracy chodzić wtedy Szanowny włączał sie do obowiązków domowych a tak to wszystko na mojej głowie. I jeszcze pretensję że sie odzywam. Więc wojna trwa
03.02.2014 -
pisałam Wam, że mąż ostatnio kupił nutellę i teraz mnie tak kusi, że aż ślinka mi leci, trzymam się od rana ale chyba ulegnę... a mówiłam mu, żeby schował tak żebym nie widziała to włożył do szafki na wysokości wzroku na samym wierzchu
a potem waga szaleje...
MiM mój też uważa, że skoro on pracuje a ja siedzę w domu to powinnam sama to ogarniać wszystko, a Ty dodatkowo masz jeszcze chore dziecko na głowie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 18:09
-
Mojemu M. się udzielają chyba moje ciążowe smaki, dzisiaj zażyczył sobie na obiad placki ziemniaczane, więc stałam przy patelni i usmażyłam mu cały wielki talerz i wszystko zniknęło w mig! Co za spust!
Ale nie ma lekko, ja mam teraz smak na Oreo, więc on musi zasuwać do sklepu
Dzięki Bogu, że mogę jeść słodycze, bo chyba bym zwariowała bez tego, jestem w ciąży ogromnym łasuchem, a przed ciążą - zero słodkiego
Karolcia, u mnie Nutella jest na porządku dziennym - dostaję pypcia jak ją widzę i muszę.. -
U mnie jest podobnie z tesciami. W ogole nie pytaja co mamy dla dziecka i czy czegos nam potrzeba. Ale nic od nich nie oczekuje w sumie wiec jakos specjalnie nie jest mi przykro z tego powodu.
Jestem wykonczona dzisiejszym dniem, kregoslup mnie boli,nogi i szczypie w gardle. Chyba bedzie teraz coraz gorzej
-
nick nieaktualny
-
Jutro rano musimy jechać do księdza po zaświadczenie dla męża ze może być świadkiem na bierzmowaniu to kupimy rzodkieweczkę i pomidory żeby zaspokoić zachciankę
Mąż czasem robi ser biały z rybą i cebulą kiedys bym tego nie zjadła ale teraz wchodzi
Wrócę trochę do tematu wyprawki
Tych podpasek bardziej chłonnych typu na noc (już nie typowych podkładów poporodowych) to duży zapas potrzebujemy?
Wczoraj kupiłam jakieś drobiazgi podkłady z canpolu, wkładki laktacyjne w rosmannie, patyczki do uszu i waciki ale co to jest do tego co trzeba jeszcze kupić
Nijaniewiem jak tam wizyta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:37