Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rety co jest z tymi snami...mi też dziś się śniło ze miałam taką cienką skórę na brzuchu ze widziałam buzię Małego!! Widok oczywiście był cudowny bo tak słodko się uśmiechał
Dzień dobry wszystkim
Rika życzę jeszcze wielu równie szczęśliwych rocznic
Katalina ubaw z pomysłów męża po pachyoni to mają fantazję
Gosia współczuję takiej pobudkicałe szczęście teście nie mieszkają z wami na stałe
-
Hej laseczki.
A ja dziś najdałam sie strachuWstałam rano, zjadłam śniadanko i zabrałam się za gotowanie gara zupy na 2 dni dla całej rodzinki.
I coś mi tak słabo, a cukier w normie. Mierze ciśnienie, niskie ale w normie. Za chwilę aż mi czarno przed oczami. Mierzę ciśnienie 70/50. Ledwo do łóżka się doczłapałamDobrze, że Miś w domu jeszcze był. Już jest ok. Chyba za duszno było mi od tego gotwania. Ale Miś się wystraszył i zadzwonił do trenera że Paulina coś słabo sie czuje i że go nie będzie. Mój kochany!
A co do snów to ja dziś też horrory ale przed snem oglądaliśmy Walking Dead i stad te koszmary
A moja mała to zawsze rano skacze jak ruska gimnastyczka, więc ja spokojna jestem.
Po za tym ja wiem kiedy jest bardziej aktywna. Jak mam cukier w okolicach 100-119 to malenska skacze i jej to pasuje. Jak mam cukier powyżej 125 to jest cisza... Mała jak naćpana chyba w brzuchu sobie lezy i nie ruszy się nic a nic przez 5-6 godzin. Ale się nie denerwuję bo wiem, że to tym bardziej jej nie pasuje.
Ale się rozpisałam
A to my
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f44635b79d87.jpgkatalina, PIGULSKA, nojaniewiem, Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się i my.
Od wczoraj 3 trymestr, szok jak szybko.
Mi tez się głupoty śniły, wózki same i jakaś wizyta u dentysty. Ehh ale przynajmniej śpię cała noc i się nie budzę
A wczoraj oglądałam cały wieczór wózki i czytałam opinie i nadal nie mogę się zdecydować co chcemąż już się denerwuje, ze jestem niezdecydowana, na szczęście mamy tylko 3 typy
Miłego dniagosiunia lubi tę wiadomość
-
Anioł wrote:Kupujecie monitor oddechu?
Gdzie zamawiałyście waciki jałowe i inne takie?
Ja chce kupic. U Michała w rodzinie była śmierć łożeczkowa i nie wyobrażam sobie żebym miała się tak denerwować. Mimo, że domu nie mam jakiegoś wielkiego, ale nie będe przecież szła z malutką gotować do kuchni jak ona będzie spała -
Witajcie kochane w ten czwartkowy dzień,
u nas noc taka sobie, mężuś zafundował nam chrapanie, u mnie przewracanie się z boku na bok to za każdym razem pobudka, do tego śniły mi się jakieś głupoty, ehhh... Najwyżej odeśpimy popołudniu
Miłego dnia życzymy, mamusie!
-
PIGULSKA wrote:Rety co jest z tymi snami...mi też dziś się śniło ze miałam taką cienką skórę na brzuchu ze widziałam buzię Małego!! Widok oczywiście był cudowny bo tak słodko się uśmiechał
Dzień dobry wszystkim
Rika życzę jeszcze wielu równie szczęśliwych rocznic
Katalina ubaw z pomysłów męża po pachyoni to mają fantazję
Gosia współczuję takiej pobudkicałe szczęście teście nie mieszkają z wami na stałe
ale taka malutka, mniejsza niż jest teraz.
kurde, że też majówki potrafią mieć nawet takie same sny
a tak w ogóle to dzień dobry !!PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anioł my też mieszkamy w domu, ale Mała na początku będzie z nami w pokoju więc nie widzę takiej potrzeby, jedyne co z takich elektronicznych to będziemy kupować nianię/ albo dostaniemy w prezencie.
Ale każdy kupuje wg uznania i swoich potrzeb więc jak macie okazje to czemu nie skorzystaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:16
-
nojaniewiem wrote:miałam taki sam sen !!! śniło mi się że mała tak kopała i się wypinała, że w pewnym momencie widziałam jej twarz. śliczna była !!
ale taka malutka, mniejsza niż jest teraz.
kurde, że też majówki potrafią mieć nawet takie same sny
a tak w ogóle to dzień dobry !!juz się nie mogę doczekać na tego mojego Kurczaczka
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
a ja jade zaraz na jakieś łowy na sklepy do miasta;p musze ciocie zawieźć do lekarza to przy okazji pospaceruję może coś małemu kupie?;p chyba mąż mni zabije za następne ciuszki;D
a mi się dziś sniło żę uciakałam na motorze ale zastanwiałam się gdzie brzuch mam;p haahah