X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagoniłam :D

Karolcia88 lubi tę wiadomość

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety co jest z tymi snami...mi też dziś się śniło ze miałam taką cienką skórę na brzuchu ze widziałam buzię Małego!! Widok oczywiście był cudowny bo tak słodko się uśmiechał <3

Dzień dobry wszystkim :)

Rika życzę jeszcze wielu równie szczęśliwych rocznic ;)

Katalina ubaw z pomysłów męża po pachy ;) oni to mają fantazję

Gosia współczuję takiej pobudki :/ całe szczęście teście nie mieszkają z wami na stałe :P

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki.
    A ja dziś najdałam sie strachu :( Wstałam rano, zjadłam śniadanko i zabrałam się za gotowanie gara zupy na 2 dni dla całej rodzinki.
    I coś mi tak słabo, a cukier w normie. Mierze ciśnienie, niskie ale w normie. Za chwilę aż mi czarno przed oczami. Mierzę ciśnienie 70/50. Ledwo do łóżka się doczłapałam :( Dobrze, że Miś w domu jeszcze był. Już jest ok. Chyba za duszno było mi od tego gotwania. Ale Miś się wystraszył i zadzwonił do trenera że Paulina coś słabo sie czuje i że go nie będzie. Mój kochany!

A co do snów to ja dziś też horrory ale przed snem oglądaliśmy Walking Dead i stad te koszmary ;)

A moja mała to zawsze rano skacze jak ruska gimnastyczka, więc ja spokojna jestem.
    Po za tym ja wiem kiedy jest bardziej aktywna. Jak mam cukier w okolicach 100-119 to malenska skacze i jej to pasuje. Jak mam cukier powyżej 125 to jest cisza... Mała jak naćpana chyba w brzuchu sobie lezy i nie ruszy się nic a nic przez 5-6 godzin. Ale się nie denerwuję bo wiem, że to tym bardziej jej nie pasuje.

Ale się rozpisałam ;)

A to my :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f44635b79d87.jpg

katalina, PIGULSKA, nojaniewiem, Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia ślicznie :)

Mały głód wzywa! Co by tu dzisiaj zjeść na śniadanko...pomysłów brak pewno skończy się na płatkach z mlekiem ;)

8p3ovfxm10p58typ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujecie monitor oddechu?

Gdzie zamawiałyście waciki jałowe i inne takie?

• madziorek Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my.
    Od wczoraj 3 trymestr, szok jak szybko.
    Mi tez się głupoty śniły, wózki same i jakaś wizyta u dentysty. Ehh ale przynajmniej śpię cała noc i się nie budzę :)
    A wczoraj oglądałam cały wieczór wózki i czytałam opinie i nadal nie mogę się zdecydować co chce :P mąż już się denerwuje, ze jestem niezdecydowana, na szczęście mamy tylko 3 typy :P
    Miłego dnia

gosiunia lubi tę wiadomość

201505111762.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł wrote:
    Kupujecie monitor oddechu?

Gdzie zamawiałyście waciki jałowe i inne takie?

Ja chce kupic. U Michała w rodzinie była śmierć łożeczkowa i nie wyobrażam sobie żebym miała się tak denerwować. Mimo, że domu nie mam jakiegoś wielkiego, ale nie będe przecież szła z malutką gotować do kuchni jak ona będzie spała :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane w ten czwartkowy dzień,

u nas noc taka sobie, mężuś zafundował nam chrapanie, u mnie przewracanie się z boku na bok to za każdym razem pobudka, do tego śniły mi się jakieś głupoty, ehhh... Najwyżej odeśpimy popołudniu ;-)

Miłego dnia życzymy, mamusie! ;-)

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł my monitoru nie będziemy kupować- chyba, że byłby wcześniak.
    Gaziki kupiłam chyba u justinex na allegro.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIGULSKA wrote:
    Rety co jest z tymi snami...mi też dziś się śniło ze miałam taką cienką skórę na brzuchu ze widziałam buzię Małego!! Widok oczywiście był cudowny bo tak słodko się uśmiechał <3

Dzień dobry wszystkim :)

Rika życzę jeszcze wielu równie szczęśliwych rocznic ;)

Katalina ubaw z pomysłów męża po pachy ;) oni to mają fantazję

Gosia współczuję takiej pobudki :/ całe szczęście teście nie mieszkają z wami na stałe :P
    miałam taki sam sen !!! śniło mi się że mała tak kopała i się wypinała, że w pewnym momencie widziałam jej twarz. śliczna była !! :D ale taka malutka, mniejsza niż jest teraz.

kurde, że też majówki potrafią mieć nawet takie same sny :D

a tak w ogóle to dzień dobry !!

PIGULSKA lubi tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo ja sie zastanawiam nad monitorem. A znalazłam oferte gdzie laska sprzedaje dwa za 250 zł i bym z kolezanką kupila i byloby duzo taniej. Ja mam duży domek no i lepiej bym spała

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł my też mieszkamy w domu, ale Mała na początku będzie z nami w pokoju więc nie widzę takiej potrzeby, jedyne co z takich elektronicznych to będziemy kupować nianię/ albo dostaniemy w prezencie.
    Ale każdy kupuje wg uznania i swoich potrzeb więc jak macie okazje to czemu nie skorzystać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:16

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem wrote:
    miałam taki sam sen !!! śniło mi się że mała tak kopała i się wypinała, że w pewnym momencie widziałam jej twarz. śliczna była !! :D ale taka malutka, mniejsza niż jest teraz.

kurde, że też majówki potrafią mieć nawet takie same sny :D

a tak w ogóle to dzień dobry !!
    No mój synek też miał taką malutką główkę, że na połowie dłoni by się zmieściłai ten bezzębny uśmiech <3 juz się nie mogę doczekać na tego mojego Kurczaczka ;)

nojaniewiem lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa kupiła mi na śniadanie rogala! Złota kobieta ;)

KotMisia, Anioł, gosiunia lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ Wy macie dobre teściowe! moja mi raz przyniosła barszcze czerwony z pierogami z mięsem (których nie lubię) jak wyszłam ze szpitala, o i pączka i tłusty czwartek i tyle ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba się zdrzemną bo coś mi się ziewa... ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofeline dzwoniła kobieta ze szpitala w Strzelinie zwiedzanie oddziału od poniedziałku do piątku po 13

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie się zaczynają bezsenne noce. Takie uroki mojej ciąży. Z Młodą miałam to samo.
    Jak zasnę robi mi się gorąco, potem zimno, potem śnią mi się koszmary... ehhh

Muszę sobie kupić herbatę z melisą bo wyglądam jak zoombi.

03.02.2014
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jade zaraz na jakieś łowy na sklepy do miasta;p musze ciocie zawieźć do lekarza to przy okazji pospaceruję może coś małemu kupie?;p chyba mąż mni zabije za następne ciuszki;D

a mi się dziś sniło żę uciakałam na motorze ale zastanwiałam się gdzie brzuch mam;p haahah

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • MiM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma któraś z Was sprawdzony przepis na sok z kiszonych buraków. Mimo przyjmowania żelaza to hemoglobina mi spadła i czytałam że sok z kiszonego buraka jest dobry na polepszenie wyników, a przepisów w necie jest mnóstwo.

03.02.2014
‹‹ 935 936 937 938 939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ