Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu ja jeszcze do aptecznych rzeczy zamawiam:
sól fizjologiczna
octanisept do pępuszka
maść malta na brodawki(moje dwie koleżanki polecały a nie jest droga)
Tantum rosa z 4 saszetki
i zastanawiam się nad bepanthenem na odparzenia
Jesli są w dobrych cenach to ja na Twoim miejscu bym zamówiła wszystko co trzeba bo i tak bedziesz musiala to kupić predzej czy pozniej.
Ja własnie uzupełniam liste co mi potrzeba z allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 13:35
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nojaniewiem będą jeszcze jedne warsztaty dla kobiet w ciąży ale w kwietniu-dobramama w galerii rzeszów;) Tylko że Ty chyba masz termin z tego co pamiętam na koniec kwietnia także nie wiem czy ta data by Ci odpowiadała;)
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Ale cóż zrobić jak słodkości same się do nas śmieją
mnie jutro moje słoneczko zabiera na puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
przed wyjazdem mnie trochę rozpieszcza. Bardzo chce żebym dla dobra dziecka i siebie więcej ważyła, no ale ja tyje w swoim rytmie i mi z tym dobrze. Dzisiaj mi próbował na obiad dodatkowego pulpeta dorzucić ale ja już nie miałam siły go zjeść i oddałam psiakowi , który już tylko na to czekał. Poza tym nie mam figury anorektyczki żeby mnie tak dopychać a w pon usg
och chcę zobaczyć już moje dzieciątko
ale będzie fajnie jak nasze bobaski będą już na świecie i będziemy się wymieniać doświadczeniami, straconymi kilogramami.
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Dorzuciłam już maltan i sól fizjologiczna tez mam ale nie wkleiło się
Tantum rosa pakowana po 10 sztuk wiec kuoie gdzies na sztuki bo po co aż 10
Czyli krem do buzi też zamawiać od razu?
Beti zazdroszczę lodów ale rozłąki to już nie
Paulinqa ciesz się mężem:* -
Kotmisia ja wlasnie od wczoraj wcinam ser bialy z ogoreczkiem bo mam chcice na nabial.
Mloda troche lepiej fika, chyba chciala mi powiedziec... E matka przestan lezec i mnie zaczepiac w kolko tylko wez sie za robote i wyluzuj.
Dziekuje kazdej z was za dobre slowo, narazie nie jade na IP.
Gosiu piekna figura, marzę o takiej po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 14:17
gosia86, KotMisia lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami w 31tc i w bardzo słoneczny dzień. Mąż od rana pracuje, a ja porobiłam różne zakupy przez allegro i mam wrażenie że powoli finiszuje z wyprawką, chyba że mnie jeszcze olśni że czegoś brakuje. Wymyśliłam sobie jeszcze jak zapełnić sobie czas, żebym się tak nie nudziła i zaczynam sobie szyć ptaszki z filcu, które przyozdobią pokój Jasia. Jak będzie się czym chwalić to się pochwalę.
Ja jak urodzę, to też na pewno zostanę na forum.KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja też zostanę. Jakoś lepiej mi tu z Wami
ja kolejny etap zakupów dopiero w marcu, bo fundusze mi się w tym miesiącu skończyły. Ale też mam zamiar kupić od jednego użytkownika hurtem parę rzeczy bo i tak mnie taniej wyjdzie niż w sklepie. Lubię robić zakupy, a jeszcze bardziej cieszy mnie kurier w drzwiach. No a korzystanie jak Mała już będzie to czysta przyjemność. Mam pytanie co do koszul dolce sonno czy one nie maja zawyżonej rozmiarówki?? Bo wychodzi na to że S powinnam kupić z tego jak się pomierzyłam. A u innych producentów np. L.
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Ja też napewno zostanę na forum:) Dzieliłam z Wami ciąże to i z macierzyństwem mam zamiar:)
beti97 lubię Twojego posta za wszystko co napisałaś oprocz wyjazdu Twojego męża. Ja mam koszule z dolce sonno na ramiączkach i S jest taka w sam raz, nie wiem jak to będzie z większym brzuszkiem a szlafroczek s z tej firmy juz teraz jest za mały w biuscie. A którą koszulę wybierasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 15:34
KotMisia lubi tę wiadomość
-
A ja coś czuje że moje kilogramy zostaną ze mną
Niestety
Jednakże będę się starać z całych sił żeby zmieścić się w ciuchy sprzed ciąży
Hulahop czeka i zerka na mnie - jak ćwiczyłam na nim to widziałam zajebiste efekty jeżeli chodzi o talie i brzuch.
Jeżeli któraś z was prowadzi klinikę chirurgii plastycznej to chętnie się zgłoszę na wycięcie zbędnej skóry oczywiście po promocyjnej ceniegosiunia, KotMisia, Anielka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Ja bym chciała w walizkę ale nie wiem czy uda mi sie zorganizować
Wydaje mi się ze to będzie wygodniejsze Np przy wyjściu ze szpitala mąż weźmie nosidło z dzieckiem a ja spokojnie pociągnę walizkę no a taką zwykłą torbę to mąż by musiał kursować do auta kilka razy żeby zabrać sie ze wszystkimGabiK lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i5046408298.html
Zastanawiam się nad tą, ale nie wiem czy praktyczna. Kopertowe są podobno wygodniejsze. Sama już nie wiem, najchętniej bym wytestowała wszystkie modele i dopiero wybrała. -
http://allegro.pl/koszula-na-ramiaczkach-ciazowa-do-karmienia-roz-s-i4874109980.htm
ja mam taką. Wydaje się wygodna, jakościowo ok.
Podoba mi się też taka
http://allegro.pl/show_item.php?item=5010783983
Chyba ta druga będzie wygodniejsza, zastanawiam się czy ją zamówić. Tak sobie myślałam i chyba do porodu kupię jakąś tanią może nawet na szmatach bo podobno pójdzie i tak do wyrzucenia a te dwie pozostałe bedą na potem żeby chodzić po porodzie. -
Nie mogę otworzyć pierwszego linka. Fajna ta druga ale ja w biuście mam 100 cm
a tu 90 cm wyjdzie. U mnie w szpitalu rodzi się chyba w szpitalnych koszulkach. Nic nie wiem a czas ucieka, coś mnie kręgosłup zaczyna boleć. Posiedziałam na pogaduchach z koleżanką na wersalce i teraz mam
-
Ja kupiłam jedną koszulę ciążową. Rodzić będę w szpitalnej koszuli. Ogólnie nie lubię koszul. A kupiłam z Italian Fashion rozmiar M. Jakość naprawdę fajna, więc polecam.
Aniołku, moja walizka do szpitala wygląda tak:
Mała walizka o wymiarach 55x35.
Tak jak Gosia napisała, będzie mi wygodniej ją prowadzić, niż dźwigać torbę, gdy mąż będzie niósł fotelik z synkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 19:10
gosia86, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość