Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam torbę podobną do Bluberry tylko że całą czarną. Właśnie wykąpaliśmy psa ufff . Wyjątkowo nie lubi wody a my jakoś robimy ostatnio rzeczy których ja już nie zrobię sama. Teraz i ja leżę wypachniona w łóżku. Ja jak się pomierzyłam to z italian fashion L musiałabym kupić. Biuściasta jestem i dlatego
za chwilę na tvn style będzie o grubasach, mam zamiar oglądać. Takie programy podnoszą mnie na duchu, że jeszcze nie jestem taka gruba :p
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Gosiu, kupowałam tutaj: http://allegro.pl/promocja-walizka-mala-snowball-walizki-torba-kolka-i4805179281.html
Dałam 129zł. A taka walizka przyda się. Chociażby mężowi jak pojedzie w delegację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 20:37
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdjęcie nie jest moje, tylko pożyczone. Tak jak pisałam moja lezy na szafie
A kupiłam w zeszłym roku w Primarku. Bardzo jestem z niej zadowolona. I do tego jest taka babska
A dla malutkiej mam taką jakby sportową torbę, dostałam w gratisie do kosmetyków Nuxe. -
nick nieaktualny
-
A przeczytałam dziś, żeby nie zapomnieć naszykować w domu rzeczy dla siebie, które chłopaki przywiozą nam w dniu wyjścia ze szpitala
Nie trzeba ich pakować doszpitala tylko np. położyć razem z fotelikiem.
Moją mamę przy porodzie z moim bratem zabierała z domu karetka. I jak już wychodziła z młodym do domu to tato zapomniał butów i biedna w lutym w kapciach do auta szła
A ja byłam z nimi.
Pamiętam jak w jakimś pokoju pani pielęgniarka ubierała młodego i pytała się mnie czy ma już imię, na co ja że jeszcze nie. I pani do mnie, że zaraz mu to wymyślimy. I ja wpadłam w panikę bo bałam się, że jak ona powie, że np Staś to już tak będzie i konieci że mama będzie zła
Miałam wtedy 9 lat
A brat w końcu dostał na imię Emilian
gosia86, beti97, katalina lubią tę wiadomość
-
Bryka juz jest
dzisiaj odebraliśmy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63e28258aa80.jpgGabiK, Karolcia88, KotMisia, czarna panda, gosia86, beti97, Bluberry, maribel, madziorek, katalina, Catyyy, dorota1987, gosiunia, Wonderwall, slash lubią tę wiadomość
-
Ja mam walizkę i dwie torby do ręki jeszcze nie wiem w co się spakuje ale podejrzewam ze skończy się na 2 torbach
Mi też tęskno do życia sprzed ciąży ale ten etap jest dla mnie zupełnie nowy i cieszę się z niegojedynie czasem wkurza mnie juz moja niedołężnosc
i to ze ubrań w szafie masa a ja się już w nic nie mieszczę
-
Pigulska przesliczna bryka! Dobrze widze,ze to Jedo?
Gosia ja zamowilam na doz.pl rowniez kremik do twarzy,bodaj Bepanthen,bo pomyslalam,ze w ostatnich latach juz w maju sa upaly i to wiosenne slonce bywa ostre. A na dodatek dzis na szkole rodzenia polozna mowila,ze jak zauwazymy,ze dziecku wysusza sie buzia to po oczyszczeniu gazikiem z sola fizjologiczna warto posmarowac kremikiem i tu sugerowala Linomag,ale krem nie masc,masc za to polecala do pupy.
Kotmisia super walizeczka. Tez gdzies czytalam,ze z taka na koleczkach wygodniej sie zabrac ze szpitala,bo tato moze nie dac wszystkiego zabrac,a nam po porodzie nie bardzo wolno dzwigac, po sn,a po cc to juz w ogole. No i ten pomysl z przygotowaniem rzeczy na wyjscie tez super. -
Oj mnie tez wzięło na wspominki sprzed ciąży i odgrzebałam stare zdjęcia ...wiem czego jeszcze bardzo mi brakuje
Słońca! I wakacji! Tymbardziej ze w najbliższym czasie nigdzie się raczej nie wybierzemy, budowa się zacznie no i gdzie tu z takim małym bobaskiem się wybrać...Ale będą spacerki wiec słonka na pewno złapiemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:19
gosia86, beti97, KotMisia, Bluberry, maribel, katalina, Karolcia88, Catyyy, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny aż buraka strzeliłam
Ja oczywiście mam masę rzeczy które mi się we mnie nie podobają ale to już chyba taka nasza natura
Do prawdziwego wielbłąda nie odważyłam się podejść...może kiedyś
Zmykam spać, spokojnych snów