Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pigulska fajna laska z Ciebie
piękna figura. A ja już nie śpię i nie zapowiada się żebym jeszcze usnęła. Obudziłam Wiki bo nie czułam jej i oczywiście matczyny stres, a teraz mi harcuje w środku
humor jakoś mi opada że to już ostatnie 24 godz z B
ale muszę się trzymać. Moje dziecko mnie potrzebuje.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry, nie śpimy juz od 6
Moja Malutka na szczescie wróciła do swojego "ja" i znow zaczela mocniej kopac. Az czuje ulge.
Pigulska ty pieknoto !! Wozek rowniez cudniasty
A ja chyba zaczne chodzic do szkoly rodzenia, jutro zadzwonię i dowiem sie szczegolow
gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Boziu a ja tak pospalabym dłużej
ale to jedzenie o określonych porach nie daje
W ciąży jestem a nawet w weekend mam budzik nastawiony
W poniedziałek mam diabetologa a we wtorek gin ale nie nastawiam się na usgZa to od 02.03. zaczynam szkole rodzenia.
Powiedziałam Misiowi że nie chcę w przyszły weekend jechać do jego mamy. Zawsze jest tam niby ok, ale nie obedzie się bez jakiś awantur. Niby od kilku tygodni jest ok, ale nie wierzę w tą przemianę. Ostatnia wizyta skończyła się tekstem, ze my życia nie znamy.
Jestem zmęczona nią, i tym że wszystko wie najlepiej.
Misiowi było przykro, że nie chcę jechać. Ale to ostatnie tygodnie i nie chcę robić czegos co mnie męczy.
I jeszcze nigdy się tam nie wysypiam. Wieczorem gra tv a rano ona już o 6 lazi i halasuje.
Ehh. Lewą nogą wstalam, zaczął ciążyć mi brzuch -
nick nieaktualnyMy już po śniadaniu. Noc niby przespana ale miałam taki sen że nawet nie chcę o nim myśleć
Dobrze że dziś niedziela zapowiada się słoneczna humor poprawi.
KotMisia współczuję relacji z teściową.
Pigulska ładna z Ciebie dziołchai wózek ładny wybraliście.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Kotmisia glowa do gory kochana
jeszcze troszke musimy sie pomeczyc ale potem czeka nas wspaniala nagroda.
My juz po sniadanku, znow byl ser bialy, juz 3 dzien jem to samo.
mezus musial pojechac do pracy na pare godzin. a ja leze z nogami w gorze bo mam minimalna opuchlizne, nie zeszlo do konca po nocy.. ale mysle pozytywnie od dzis i odganiam mysli o zatruciu ciazowym. Tylko strach i tak siedzi we mnie. -
Ofeline ja też tak miałam że po nocy nie zeszła mi ze stóp opuchlizna. Zrób sobie letnia wodę w misce i wymocz stopki. Dodaj sobie coś ładnie pachnacego. I duzo dziś odpoczywaj. A zatrucie to puchną nie tylko stopy więc glowa do góry! :*
Ps. Dziękuję dziewczyny za dobre słowa! -
Hej. My tez juz po śniadanku a obudziłam się juz po 6. Chyba z emocji, bo my wczoraj tez kupiliśmy wózek
tak wiec młody ma brykę
Ale ogólnie wczoraj miałam kiepski dzień. Po tych ciągłych relacjach o biednym chłopcu, co się urodził bez nóżek, wczoraj mój się mniej ruszał, jechaliśmy po wózek i w ogóle się nie cieszyłam, bo czułam takie obawywracając to samo. No i ciagle się zastanawiam, czy dobrze wózek wybraliśmy, ale myśle, ze jak się czeka na pierwsze dziecko to nie wiadomo czego się po wózku spodziewać. Czytając opinie innych nie znajdzie się dobrego, bo zawsze coś.
Pigulska ten jedo tez mi się podobał i rozważałam zakupw ogóle laska z Ciebie wow
Tez się zastanawiam czy spakować się do torby na kolkach czy takiej do ręki. Muszę podpytać koleżankę, bo rodziła 2 lata temu to może się nie zmieniło.
Miłej i słonecznej niedzieli dziewczynkiPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
KotMisia po długich namyslach, czytaniu forum, opinii, konsultacjach ze znajoma wybrałam Quinny buzz. Dla mnie na plus jest lekki i nie powinnam miec problemów z wniesieniem na 2 piętro, łatwo sie składa, podoba mi sie, ze nie jest masywny, jest zwrotny. Na pewno ma wady, zobaczymy. Na plus tez ze jest do niego mnóstwo części, które mozna wymienić. No i używany kupiliśmy, bo jak dziecko wda sie w mamusie to w wózku jezdzic nie bedzie
-
Dlatego to mnie uspokaja, ze nie puchne cala. Jutro lece na mocz i mam nadzieje ze te sladowe ilosci bialka znikna badz przynajmniej nie bedzie go wIecej.
Ogolnie dzis jestem pozytywnie nastawiona do zyciapewnie dlatgo ze niunia bryka od rana prawie bez przerwy. Kochana wynagradza matce stres.
Madziorek dawaj fotke. -
Cześć dziewczyny, ja już w Domu po szpitalu. Mam teraz nowy tryb życia, ale mam nadzieję że z korzyścią.pobudka codziennie o 7:30, leki, dieta, glukometr, stale posiłki itd. U nas za tydzień w mieście są największe w Polsce targi artykułów dla dzieci Kids Time, wybieram się tam na ostateczne zakupy. Kilkaset firm że wszystkim co potrzeba w jednym miejscu. Mam nadzieję że uda się wybrać wózek. No i jak to bywa na takich imprezach gratisy od firm
-
Ofelaine zapodam pozniej, bo z telefonu to najłatwiej sie pisze a dodac cokolwiek to juz problem
wieczorem młody sie poruszał to matka z tej radości wozek do salonu przytargala potrącając po ciemku wszystko po drodze i oglądaliśmy film z wózkiem
i wiecie co... Jest wozek w domu i człowiek sobie uświadamia, ze to sie dzieje, ze to coraz bliżej. Fakt pokój zrobiony, ale łóżeczka nie ma, jakos za tydzien dopiero bedzie.
Miscelle dasz rade i bedzie dobrzeBedziecie z KotMisia naszymi doradcami dietetycznymi
-
I ja się witam po beznadziejnej nocy
prawie do 3.30 nie zmruzyłam oka bo zgaga mi chciala gardło wypalić i do tego jeszcze mąż wczoraj wypił kilka drinków i chrapał niemożliwie! Już myślałam że uduszę poduszką
Nikoś chyba też to słyszał bo nie spał i się intensywnie gimnastykował
KotMisia później Oleńka będzie Twoim budzikiema i teściową od maja będziesz rzadziej odwiedzać
mam nadzieję że Twoj Michał zrozumie dlaczego nie chcesz tam jechać i nie będzie miał żalu, teraz Ty i Mała jesteście na pierwszym miejscu
Ofelaine głową do góry i wyrzuć te czarne myśli! Ja też trochę puchne w ciąży i jest to normalny objaw
I ja również zaczynam sr od początku marca
Beti współczuję rozłąki z mężemale niestety czasem sytuacja do tego zmusza...Dasz radę
Madziorek ja też miałam dylemat z wózkiem bo nie ma takiego idealnego ale mam nadzieje nie będę żałowaća na co Wy się zdecydowaliscie?
Edit: myślę że nie będziecie żałować bo słyszałam wiele dobrych opinii mnie jednak odstraszyła cena
Kochane dziękuję za komplementy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:43
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Miscelle najważniejsze że już w domu i wszystko ok
a do nowego trybu życia to każda z nas już powoli musi przywyknąć
Ja to czasem tęsknię za wstawaniem do pracy bo miałam motywację a teraz nie potrafię się zwlec o 9 z wyra
Ale już niedługo to się skończy -
Kotmisia my tez zakupilismy Tako Omega Moonlight,ale black, na czarnej ramie. Ciezki,ale podwojna amortyzacja to fajna sprawa. Odbieramy we wtorek. Z tym,ze foteli Kiddy Evolution Pro2. Ma funkcje rozkladania do pozycji lezacej,a cena ta sama co Maxi Cosi CabrioFix.
Pigulska to i dobrze,ze sie nie zwlekaszteraz zalecane jest lezenie na boczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:59
KotMisia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
KotMisia fajne wózki są z Tako i cena jak z fotelikiem to extra
ja to bym pewnie wzięła ten całkiem szary ale widziałam na żywo taki wózek i wygląda trochę smutno tak buro...ten słoneczny żółty wygląda ładnie z szarym ale czy nie będzie owadów wabić...