Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa kupiłam jeden kocyk w Pepco jak dla mnie nie jest zły, będzie do wózka na lato na spacery nie będzie żal położyć na trawie itp. drugi mam z minky.
Chusteczek kupiłam w 3paku w promocji Tesco i na razie nie kupuję puki nie wykończę, pampersów 1 też mam tylko 30szt i więcej nie kupuję to będzie mąż kupował na bieżąco a i d rodziny pewnie sporo dostanę tylko mam nadzieję że wszystkim nie przyjdzie do głowy kupować 1 a jutro robię zakupy kosmetyczne dla niunia. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de92a5238084.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a49b7297b86.jpg
takie jesteśmy dużenadulek, madziorek, gosia86, Agusia246, WesołaMama, Rika, gosiunia, maribel, PIGULSKA, katalina, beti97, Bluberry, Catyyy, Wonderwall, dorota1987, MiM, Anioł, Nana86 lubią tę wiadomość
-
własnie się zdenerwowałam, bo zadzwoniłam w sprawie ceny biletów na tarki kids time i okazuje się, że jest to impreza tylko dal firm, osób "z ulicy nie wpuszczają. któraś z was się wybierała także niestety nie wpuszcza nas
-
Zapomniałam się "pochwalić", że ZUS przysłał mi pismo, w którym radośnie informuje mnie, że rozpoczęli proces sprawdzania zasadności mojego roszczenia o zasiłek. I uwaga uwaga, wniosek, który obejmuje okres już od 17 grudnia rozpatrzą do... 16 marca!!!! #$%#&$*^$*%*(! że się tak wyrażę... A że trzy miesiące bez wypłaty i jeszcze w ciąży to kto by się takimi pierdołami przejmował. Zawsze mogę zjeść psa...
-
Agusia bardzo ci współczuję takich przebojów z ZUSem, ja takie miałam 9 lat temu w ciąży z Nadią, nawet kontrola do mnie do domu przyjechała, pani jak zobaczyła moją kartę ciąży jakimi lekami jestem obstawiona i że nie wstaje z łużka nic tylko przeprosiła i wyszła ale co człowiek się wkurwił to jego
-
Agusia - współczuję. Jak Was tak czytam o tych Zus-ach to aż sama się boję. Bo czekam na pierwszą "wypłatę" od nich. A szefowa płaciła mi do 18 luty więc ciekawe ile będę czekać i nie chciałabym takiego pisma dostać...
Choć widzę że to coraz częściej chyba że to my majówki takie pechowe jakieś... -
Hej;) my mamy chusteczki pampersa bo maz kupil na promocji w Niemczech i kupil tez babydream;)
Karolcia ale masz zgrabny brzuszek;)
Puella imie b ladne dla corci;)
Agusia wspolczuje tej sytuacji z zusem;/
Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Współczuje przebojów z tymi złodziejami
bardzo się cieszę, że mi wypłaca pracodawca i nie mam takich jaj, że nie dostaje kasy na czas bo bym leżała i kwiczała.
ja wczoraj zjadłam 3 cukierki pierwszy raz od nie pamiętam kiedy a francowata waga pokazała 64,5! Jak siedzę u mamy to waga stoi w miejscu przez tydzień a wystarczy, że wrócę do domu to w kilka dni od razu kg do przodu. W takim tempie jak nic dobije do 70.. Jeszcze jakby pogoda sprzyjała to bym poszła na spacer a u nas szaro i ponuro i jakoś tak mokro chociaż jeszcze nie pada.. -
Hej ciotki
Agusia wspolczuje zmartwien z tym cholernym ZUS-em.
Kciukam za dzisiejsze wizyty a ja zabieram sie za prasowanie. Mam tego ogrom ale od razu przelicze i posegreguje rozmiarami ile czego mam.
glowa mnie boli troche ale to chyba od cisnienia bo mam ponizej 120/80.
Karolcia piekny zgrabny brzusio. -
karolcia to ja tak am jak mój mąż przyjeżdża nic tylko waga w górę a jak go nie ma to odrazu lepiej zwagą się dogaduje
Madziorek wiadomo że jak będzie gorąco to pieluszka wystarczy ale wiesz pogody u nas nie da się przewidzieć -
Dzień dobry
Agusia - żenada z tym ZUSem, trzymam kciuki za pomyślną decyzję dla Ciebie.
Ja kocyk mam mięta i szare chmurki i do tego podusię (wczesniej wrzucałam zdjęcia). Ale np do wózeczka myslałam jeszcze o takim, jednak nie wiem jak się ma gatunkowo.
http://allegro.pl/komplet-do-wozka-lozeczka-kocyk-poduszka-posciel-i4786968606.html -
Ja teraz mam zamiar kupić jeden biały kocyk u sprzedawcy gdzie będę kupować pościel. No i chciałabym jeszcze jakiś kolorowy. Jeden z minky już mam,różowy, ale więcej w tym kolorze nie chcę. No i w ogóle trochę się wystraszyłam bo byłam w toalecie i cała wkładka mokra aż się rozkleiła, moczu nie popuszczam, raczej wszystko jakby przezroczyste. Nie wiem czy to może większa ilość wodnistego śluzu albo nie daj Bóg wody mi się sączą. Na razie poobserwuję, nie będę siać paniki ale no jeszcze tak nie miałam.