Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale tak patrząc tutaj
http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/Product/BrowseProducts?taxonomyID=Cat00000786&pageNo=2&sortBy=Default
to ja mam wątpliwości czy to faktycznie dobra promocja
http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003120025935
np tutaj - wychodzi taniej niz w tej promocji niby teraz od 26 lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:53
-
slash faktycznie teraz taniej niż przed promocją. ale trzeba sprawdzać jak ze wszystkim- bo niby napisane, że promocja albo, że gratis ileś tam gram jest a to tylko chwyt marketingowy.
-
slash wrote:Karolcia a te premium care - to jakies lepsze?
ja na początek kupiłam premium- bo siostra takich używała- ale później pewnie ze względów ekonomicznych przejdziemy na zwykłe zielone
-
mi kolezanka mowila zebym nie kupowala duzo tych pampersów jedynek bo ona zuzyla tylko jedno opakowanie i to te małe, zaraz przeszła na te wieksze bo tak nie uciskały małego, co do chusteczek to sroka napisała ze te huggies ostatnio zmienily sklad i juz nie jest taki super:/ ja kupie te z netto. a i w rosmmanie jest aktualnie promocja na podklady higieniczne z 13 zł na 9
-
a w ogole, to ostatnio bylismy na pierwszych zajeciach SR w szpitalu i troche sie zdziwiłam, ze dziewczyny na izbie przyjec ktore czekaly do porodu poza torbami mialy mnostwo innych rzeczy spakowanych a to niektore w reklamowkach, jedna miala taka duza niebieska torbe z ikei zaladowną az sie wysypywało z niej
do tego niektore mialy te poduchy rogale ze sobą, ogolnie mezowie byli obładowani jak wielbłady hehe i teraz tak sie zastanawiam czy ja sie zmieszcze w moja jedna torbę
gosiunia lubi tę wiadomość
-
My mamy chusteczki do pupy z netto i babydreama jedne bo pudełko mi się podobało
A nad pierwszymi pieluchami w sumie też myślałam o babydream, bo wydaje mi się, że są taniutkie. Nie wiem ile sztuk, ale 11zł za opakowanie.
Moja matka naprodukowała już z 7 sweterków na drutach w różnych rozmiarach. Same różowe, łososiowe i fioletowe. Dobrze, że po dzisiejszej wizycie Zosia nadal jest ZosiąMoja malutka jest zdrowiutka i wcale nie jest aż taka malutka jak mi się wydawało, waży mniej więcej 1540g
Wód mam ile trzeba mimo, że mało piję. Pod względem tego jak widać dzidzie to było najgorsze usg, gdyby nam nie opisywał co tam widzi, to 90% rzeczy bym nie ogarnęła... No i oczywiście standardowo buzi nie pokazała. Zasłania się, odwraca i koniec. Tyle tu wrzucałyście ładych zdjęć buziaków Waszych Bąbelków, a ja nie mam ani jednego. Dr się śmiał, że bez makijażu się nie pokaże
Ja ją czuję strasznie nisko, a okazuje się, że nogi ma prawie pod samymi moimi żebrami. Żeby jej tylko nie przyszło do głowy się obrócić spowrotem...
katalina, gosia86, PIGULSKA, beti97, Karolcia88, Monika1357, gosiunia, slash, dorota1987, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Ofelaine mam kuzynkę Oliwie i imieniny ma chyba 5 marca, wiec sa w kalendarzu
Chusteczki mam Johnson&johnson takie różowe kiedyś kupiliśmy za 7 zł dwupak w Tesco to wzielam na próbę i jeszcze jedno op mam, jedno mam z rossmana bo z pudełkiem było za 3,80 , ale nawet nie wiem jakie i chyba kupie pampersy, bo w carrefour 6 paczek za 22 zł ma bycpomimo recenzji sroki.
Pampersy na początek kupie te oryginalne i chyba jedna paczkę i od razu paczkę w większym rozmiarze, bo przedział wagowy sie troche pokrywa
I witam sie w kolejnym tygodniu.... Ale to lecigosiunia lubi tę wiadomość
-
I my się witamy, po koszmarnej nocy... Ja nie wiem czy mi się jeszcze kiedys przysni cos normalnego.. W kazdym razie dziś od rana jestem jakas poirytowana, maz pyta dlaczego, a ja mu na to że dziś sroda a nie czwartek...
jutro mamy wizyte.. Już bym chciala ja miec, tak się stesknilam za widokiem Izuni..
-
Puella wrote:To u mnie poszło mega szybko, nawet znieczulenia nie zdążyli podać i Młody już był na świecie. Ja też szyjke miałam zgładzoną od 20- któregoś tygodnia, chodziłam z rozwarciem 4 cm. Leki wyciszyły mi skurcze, więc po terminie musieli mi wywołać. Podali oksy i poszło piorunem. Oby teraz było podobnie.
Nadulek...a teraz na jaki poród się nastawiasz...c.c. czy s.n.? -
A tak w ogóle to witamy się z rana. Trzeba było wstać i dziecku leki dać. U mnie kolejna noc do dupy co z tego że chce mi się spać jak przez ten katar nie jestem w stanie zasnąć.
Dziś na 15.30 śmigam na usg pooglądać córeczkę
Jakbyście były zainteresowane to w biedronce ma być od jutra promocja na lovele - proszki i płyny po 14.99 w zależności czy płyn czy proszek od 1,5 l do chyba 2 l i 1,8 kg ale szczegóły znajdziecie na necie bo nie chce namieszaćgosia86, PIGULSKA, monilia84, gosiunia, czarna panda, MiM lubią tę wiadomość
-
Hej kochane:)
W końcu udało się pospać oczywiście z przerwami na siku ale już dawno nie spałam do 8
Nadulek dobrze że piszesz o proszku to jutro z rana podjadę do biedronki i kupię bo chcę zacząć prac bo jeszcze po prasować trzeba
A kupowała któraś kocyki z pepco? Moja mama się upiera ciągle na to pepco i pepco więc jak chce to niech jeden kupi a jeszcze zamówię na allegro
Kciuki za dzisiejsze wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 08:28
monilia84 lubi tę wiadomość
-
gosia ja z pepco nie mam nic wiec nie będę się wypowiadać wiem ze są ludzie co chwalą sobie a są tacy którzy jak zwykle narzekają. wiesz zalezy kto czego oczekuje
-
W moim pepco kocyki to albo różowe albo niebieskie chyba jeszcze beżowe widziałam i jak dla mnie szału nie robią zwykłe kocyki
w dotyku całkiem całkiem ale pewnie zamówię minky na allegro bo mają śliczne kolory i wzory
-
Witamy się z 3 z przodu
ja zaliczyłam dzisiaj wizytę w labo i teraz odpoczywam i chyba się zdrzemnę. Czuję Malutką bardzo nisko i trochę mnie boli jej rozpychanie, ale i tak jest grzeczna bo swoimi ruchami nie robi mi krzywdy. Ja mam 2 paczki chusteczek jedne kindy od siostry a drugie z pudełkiem z rosmana. Więcej nie kupuję bo nie wiem czy nie będą uczulać. Pampersy mam oryginalne 1 33 szt i wystarczy, bo moje dziecko zapowiada się na kluseczkę. No i karton 2 dady. Ja mam na razie jeden kocyk ale jeszcze dokupię bo podobno tego nigdy nie za wiele. Tekst mojej mamy.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
pigulska ja tak samo uważam ze szału nie ma - zamówiłam na allegro minky - taki leciutki. Zimowego nie kupuje bo ostał się śliczny po mojej córce i uważam ze nie ma sensu kupować tylko po to aby kupić
PIGULSKA, gosia86 lubią tę wiadomość