Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyślę że żurawina jest najlepsza na układ moczowy, bez chemii
a dlaczego siostra nie pozwala? to Wasz wybór a nie innych
my na 100% byliśmy pewni co do chłopca że będzie Jaś, gorzej było by z dziewczynką to to wiele imion było branych pod uwagę i były by kłótnie ;/ -
Siostra mowila to z przekasem tak mysle a imie Oliwka nie pasuje jej do mojego dziecka. Tylko do dziewczyny o sniadej cerze typu brazylijka i nie ma podobno imienin w kalendarzu. Ja z siostra dobre mam stosunki wiec wiem, ze raczej to bylo przekomarzanie sie niz typowy zakaz. Ona wie, ze i tak zrobie co bede chciala
-
A ja wrócę do tych pampersów z ulotki w Tesco
Pieluchy Pampers Economy Box Plus
rozm. mini 148 szt - cena za sztukę 0,47 zł
rozm. midi 132 szt - cena za sztukę 0,53 zł
no i potem juz są maxi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:00
-
Peulla śliczne imię
też mi się podoba, ale mąż kręci nosem na każde imię..
Co do soku z żurawiny- zobacz czy nie ma na butelce podanego dawkowania- bo ja np jak kupiłam to miałam napisane na butelce, że max 50ml dziennie. -
A ja byłam w kinie z koleżankami bo mąż absolutnie nie chciał na to iść...mowa oczywiście o 50 twarzy Greya
Mały mnie nieźle skopał to pewno z moich emocji bo niektóre sceny ostre
Puella mi również bardzo podoba się Michalina
KotMisia to oszczędzaj się i wytrzymaj jak najdłużej się da
Ja pije żurawine 1x dziennie 50ml rozcienczoną z wodą lub sokiemi praktycznie w każdej aptece u mnie można kupić sok 100%
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gosia mówisz że warto kupić?
Mini - jedna paczka wystarczy?
I potem kupować midi?
Mam jeszcze kupon z tesco jesli zrobię zakupy za 200 zł to 20 zł taniej.
Więc moze kupię 1 paczke mini, 2 paczki midi = 210 zł to zapłacę 190 zł.
Nie mam zielonego pojęcia jak jest z pieluchami czy to tanio czy drogo - choc zawsze wiedziałam ze chyba pampersy naleza do tych drozszych. Ale podobno tez zdarza się jak kazde pieluchy ze uczulają. -
Pieluchy Pampers Economy Box Plus
rozm. mini 148 szt - cena za sztukę 0,47 zł/bez karty 0,51 zł
rozm. midi 132 szt - cena za sztukę 0,53 zł/bez karty 0,57 zł
rozm. maxi 116 szt - cena za sztukę 0,60 zł/bez karty 0,65 zł
rozm. maxi + 106 szt - cena za sztukę 0,66 zł/bez karty 0,71 zł
rozm. junior 96 szt - cena za sztukę 0,73 zł/bez karty 0,78 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:26
-
Ewelinkie wrote:jakie chusteczki do pupy dla dziecka planujecie kupować?
mam mętlik po artykule na sroka
Albo Wickes, które osobiście stosuje do zmywania makijażu i jako jedyne mnie nie podrażniaja
A kosmetyki do kąpieli i oliwke mam z Hippa z olejkiem migdałowym, niestety w moim rossmanie kiepski wybór z babydreamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:19
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
Dobrze Karolcia pisze sprawdź wagę jaka jest podana na tych mini
Ale myślę że i tak wykorzystasz
Ja juz zdurnialam z tymi kosmetykami nie wiem co kupić
Pigulska zazdroszczę wypadu do kina ja juz nie pamiętam kiedy ostatnio byłamPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ceny pieluszek dobre. Myślę, że spokojnie jedno opakowanie tych najmniejszych pójdzie. Takie małe cały czas sika i robi kupę. Co chwilę trzeba zmieniać.
U nas pamiętam, czasami w godzine 3 pieluszki szły, bo nie mógł dokończyć kupy. Średnio nawet 15 pampersów dziennie szło. Byłam przerażona wizją bankructwa :p Później Młody przystopował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:33
-
Jak nie zużyję to dam kuzynce - we wrzesniu będzie rodzić. Bardziej się obawiam ze zabraknie ale to zawsze można dokupić.
O matko - nie wiem które wziełam, a teraz zaglądam do szuflady i ich nie ma. Gdzie ja je połozyłam ?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 22:39