Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia tak przyszło ale jest w pudełku jeszcze;) po malowaniu chyba je skrecimy;D ale nie jest obite nic wszystko w porządku
w niedziele byliśmy w factory ale upiłam sobie tylko leginsy i bluzeczke;D a małemu skarpetki ;p
byliśmy tam w smyku ale ceny wysokie;/ a wózek zaden mi się nie spodobał..
-
Puella wrote:Pigulska...pojemników jest mnóstwo, wpisz sobie na Allegro pojemnik/pudełko, np. http://allegro.pl/pojemnik-pudelko-na-buty-curver-tex-5-7l-cute3000-i5056072937.html Musisz sobie tylko szuflady/półki wymierzyć żeby dobrać wielkość pojemników..
Dołączam do pytania gdzie się podział mój mózg -
Pigulska no faktycznie giganta nosisz w sobie
najważniejsze że z wami wszystko oki.
Puella mój mąż wyjeżdża co drugi tydzień na tydzień i wtedy córka pakuje mi się do sypialni ale nie mam sumienia jej pogonić biorąc pod uwagę że ktoś jej nagadał bzdur że jak urodzę to już nie będziemy jej kochać... Masakra
Ja cały dzień staram się przeleżec, choć wiadomo zakupy same się nie zrobią a pies sam się nie wyprowadzi - a szkoda..
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Pigulska gratuluję klocuszka :*
Dwa dni pobudki o 5 i jestem dzisiaj padnięta a co próbuje się zdrzemnąć to mnie atakują telefonami
Co do chusteczek to ja kupiłam dzisiaj w Rossmanie te różowe baby derm zastanawiałam się też nad kosmetykami z baby dermu ale nie mam pojecia co wybrać dla dziecka? Wy co kupiłyście do pielęgnacji dziecka?
Dokupiłam jeszcze wkładki laktacyjne mały szampon i żel pod prysznic mały z białego jelenia jutro przyjdzie walizka to będę mogła coś tam wrzucać sukcesywaniePIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Meldujemy sie po wizycie. Bez usg więc żadnych nowości. Po za rozwarciem na 1 cm więc zakaz spacerów. A usg 12.03 będę mieć. No i hemoroidy duże. Maśc i czopki i działamy.
No i pani dr z uśmiechem powiedziała, że do 40 tygodnia nie dociagneAle pozyjemy zobaczymy.
I ciekawostką, ciśnienie w gabinecie 110/70moja kochana lekarka działa na mnie uspokajająco
MiM, gosia86, WesołaMama, katalina, czarna panda, nadulek, Bluberry, madziorek, Karolcia88, PIGULSKA, Nana86, monilia84, Monika1357, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Eklerka niektórzy decydują dopiero na porodówce jak zobaczą szkraba. KotMisia już masz rozwarcie!? Szybciutko, oby Oleńka jak najdłuższej w brzuszku siedziała. Ja dzisiaj mam rozlazły dzień , do kitu , jutro jadę do cioci i wujka to może będzie bardziej zorganizowany dzień. No i chyba jutro wybiorę się do labo bo martwi mnie ta moja senność.
-
beti97 wrote:Eklerka niektórzy decydują dopiero na porodówce jak zobaczą szkraba. KotMisia już masz rozwarcie!? Szybciutko, oby Oleńka jak najdłuższej w brzuszku siedziała. Ja dzisiaj mam rozlazły dzień , do kitu , jutro jadę do cioci i wujka to może będzie bardziej zorganizowany dzień. No i chyba jutro wybiorę się do labo bo martwi mnie ta moja senność.
Ja już mężowi powiedziałam, to ja dostaję w pęcherz, to ja latam po szpitalach i chodzę połamana przez ból pleców, więc ja mam głos decydujący i żadne jego Marcinki czy Michałki nie wchodzą w grę -
Po burzliwych dyskusjach (i tysiącach fochów z mojej strony) :p w końcu stanęło na Miśce. Zobaczymy.... może jeszcze się odmieni.
Mąż do Młodej zwraca się HelgaZnowu obstawiamy wagę 4 kg plus :p
katalina, gosia86, Karolcia88 lubią tę wiadomość