Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Witamy się z wami piątkowo
Mogę wtrącic o wodach. Mi moja gin mówi, że jeśli kieszona, bo oni jakos to tak mierzą, ma więcej lub jest równa 2,5cm to jest prawidłowe. Mnie pocieszała, bo bałam sie, że mam ich za mało
Poza tym wody płodowe odnawiają sie co 3 godzinysamoistnie
gosia86, katalina lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
slash wrote:Ja własnie się obudziłam i też nie mogę spac.
Zjadłam kilka raffaello - może zasne.
Pigulska - ja też coraz bardziej czuję małą jak albo uciska mi żeberka albo inne narządy.
To nie spałyśmy razem - przeczytałam do końca ksiażkę, zjadłam śniadanie o 4:30 i o 5:00 znowu usnęłam.Jestem nieprzytomna03.02.2014 -
Gosia jaki ja opr dostałam za tą pyszną karpatkę
więc mimo ogromnych chęci nie zabiorę się za sprzątanie. Już zamówiłam obudowę na grzejnik do pokoiku młodego.
A w ogóle się pożalę.
Zamówiliśmy rolety przez internet i wczoraj mąż montował i się okazało, że w jednej materiał na środku jest rozcięty i czeka nas cały proces reklamacjidobrze, że jest jeszcze czas, ale od wczoraj sklep, z którego zamawialiśmy, niestety milczy
-
madziorek uroki zamawiania przez internet
Dziewczyny robicie sobie sesje ciążowe? Takie profesjolane? jak chciałam ale szkoda mi trochę kasy na parę zdjęć, tym bardziej, że ja robię nam co tydzień zdjęcia.
Pomyślałam, że sobie zrobię sama i oto efekt
Stópki namalowałam...kredką do brwi, ale mogłam czarną, bo brązowa mało widoczna jest
I serduszko, namalowane konturówką do ust
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:20
katalina, czarna panda, PIGULSKA, AGA 30, gosia86, KotMisia, Agusia246, Bluberry lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Spoko, zaczekam do 12 i zacznę bombardowanie przez telefon
W prawdzie zazwyczaj udawało mi się dobrze trafić przez internet, ale jednak wolę najpierw dotknąć i zobaczyć jak coś wygląda w rzeczywistości.
Bardzo mi się podobają rzeczy z tej strony:
http://effii.pl/sklep/
ceny mają megaa czasem się zdarza, że cena nie idzie z jakością
Magic lubi tę wiadomość
-
dzięki
też się bałam, że do góry nogami sie nie uda, ale trochę mam tych zdolności artystycznych
Ja planuje po porodzie wywołać trochę zdjęćale poczekam aż uzbierają się z Lilą
myslałam, by wywołać z każdego miesiąca po jednym i wstawić w ramkę, ale nie ma takiej
albo takie zdjęcie panoramiczne zdobić z 9ciu miesięcy, ale nie wykonalne
ach te wymagania
Ofe a gdzie kupujesz? Ja chcę na allegro, bo gość ma sporo rzeczy z mojej magicznej, juz ostatecznej listy, ale i tak niektóre musze kupić w rossmanie. Chcę wyrobic sobie karte rossnę czy coś takiego, bo wtedy ma się rabaty
No i pytanie. Czy kupujecie majtki jednorazowe, wielorazowe czy zwykłe bawełniane? Ja oglądałam te wielorazowe roz.l/xl i szczerze??? jakieś dziwne małe sąwięc ja chyba kupię po prostu figi bawełniane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:33
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej Cioteczki,
Gosia chwal się zdjęciami- obiecałaś!
Magic witamy po dłuższej przerwieco do majtów to mojej siostrze została jedna paczka po ostatnim porodzie więc z nich skorzystam- mowa oczywiście o jednorazowych siateczkowych. Ona zamówiła 40 i bez rozciągania to wydają się takie jak 36.
Co do Belli to ja kupiłam dwa opakowania + hartmanna, bo u mnie w szpitala np wymagają aż 3 op! Ale nawet jak teraz nie wykorzystam to przy następnej ciąży się przyda.Magic lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ja dzisiaj pomarudzę....od rana mega ból głowy, nie wiem jaki cudem Młodego do przedszkola dowiozłam. Ciśnienie 80/43. Dzień zoombie.
A propos apteki Gemini....zamawiałam tam dwa razy i za każdym razem bardzo długo czekam na realizację zamówienia. Też tak macie?
Majtki polecam te siatkowe, bo dobrze "wentylują", super szybko schną, więc można codziennie uprać i rano są suche. Po wszystkim można bez żalu się z nimi pożegnać i wyrzucić je do kosza. U mnie zachowały się jeszcze w bardzo dobrym stanie po pierwszej ciąży, więc zakup z głowy. Magic...one bardzo, bardzo się rozciągają, więc L może wyglądać na małe, ale w rzeczywistości są elastyczne.
Ktoś dzisiaj wizytuje? Ja mam usg dopiero 21 marca, więc jeszcze sporo czekania. Ciekawe ile ta moja klucha waży.
Karolcia...dobry patent, mi też pozostały Hartmanny po poprzedniej ciąży i teraz sa w stanie takim samym jak dwa lata temu, także kolejny zakup z głowy. Ja już proces reprodukcji zamykam, także już nic na wyrost nie kupuję :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:45
Magic lubi tę wiadomość
-
No tak to też zależy ile oczekują w szpitalu byś miała... mi dziewczyna, która rodziła w tym szpitalu co ja chcę to mówiła, że można wielorazowe kupić więc to żadna różnica czy te specjalne czy bawełniane, bo i tak pójdą do kosza
ja miałam tez w ręku te jednorazowe i powie Ci Karolcia, że ona...nie trzymają w ogóle tych podpasek po porodzie... a mnie nic tak nie irytuje jak nie przylegająca podpaska
Puella no własnie o ten ucisk tez mi chodzi... ale zobaczę, co bardziej mi sie opłacija nie zamawiam z tej apteki, nawet nie wiem czy w ogóle u nas cos takiego jest????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:46
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej dziewczyny:)
Slash ja również nie widzę swojej pipuszki;) Kiedyś się goliłam na szybko przed wizytą na wyczucie. Jak wróciłam to jakoś pomyślałam sobie że zobaczę jak się ogoliłam rano , przekładam lustro a tam taki fryz hahaha masakra:P Z jednej strony ogolone , z drugiej zarośniete, ładnie sobie lekarz pomyślał jak to zobaczył. Teraz zdecydowanie tylko z lusterkiem, chyba ze chcesz eksperymentalny fryz;)Zawsze to coś nowego dla męża:P
Magic bardzo ładne są te zdjęcia które zrobiłas-masz zdolności manualne;) Ja jestem totalne beztalencie a chciałam takie mieć focie. Zastanawiam się nad sesja...ale nie wiem drogie jak cholera.
A teraz tak sobie myśle -ile trzeba tych majteczek do szpitala?
Magic, gosia86, gosiunia, Anioł lubią tę wiadomość
-
czarna sporo to kosztuje mi babka chciała za 400zł zrobić i tylko 20 zdjęć ;/
majtek to ja wiem, z 3-4 szt, jeśli kupisz wielorazowe
Ofe to ja go tez poleciłamod niego właśnie w marcu zamawiam prawie wszystko
resztę kupię w rossmanie, bo nie chce brac do szpitala np wielkiego szamponu czy żely, wszystko kupie w wielkości podróznej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:54
Ofelaine, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
to jeszcze zapytam o wkładki laktacyjne? jakie polecacie?
Widzę, że na niektórych nie ma rozmiaru, one sa jakieś uniwersalne...
http://allegro.pl/tommee-tippee-jednorazowe-wkladki-laktacyjne-50szt-i5091674074.html
A te np.??
Magic lubi tę wiadomość
-
a to ja mam inny patent
nie kupuje małych opakowań żeli, szamponów itp bo to w ogóle nieopłacalne, dołożysz 3 zł i masz 2x tyle
kupiłam takie małe pojemniczki w rossmanie i poopisywałam butelki i wszystko się zmieściło do wcale nie takiej dużej kosmetyczki
a są różne rodzaje, zwykłe butelki i takie z pompką
coś takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b968c8bc676.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:05
Magic, PIGULSKA, madziorek, Catyyy, gosia86, czarna panda, katalina, Agusia246, Nejcik lubią tę wiadomość
-
ja mam takie wkładki
http://allegro.pl/canpol-wkladki-krazki-laktacyjne-60szt-nowy-model-i5011972045.html
jak coś to mogę wrzucić zdjęcie jak wyglądają na żywoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:01
Magic lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:a to ja mam inny patent
nie kupuje małych opakowań żeli, szamponów itp bo to w ogóle nieopłacalne, dołożysz 3 zł i masz 2x tyle
kupiłam takie małe pojemniczki w rossmanie i poopisywałam butelki i wszystko się zmieściło do wcale nie takiej dużej kosmetyczki
coś takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b968c8bc676.jpgprzelewasz do małego i już
Ofe co do wkładek nie pomoge bo jeszcze nie mam choc powinnam juz używać, bo leje mi się z cycka lewego jak siemasz, zwłaszcza w nocy
ja to się zastanawiam nam tym czy nie zrobić sobie sztucznych rzęs do porodu, by sie nie malowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:08
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018