Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję wszystkich pozytywnych wieści z wizyt
Ja po wtorku kupiłam kurczaka 1200 i tak go potem wzięłam w ręce do obrabiania i myślę sobie "kurde, a to moje w brzuchu jeszcze większe, a jeszcze będzie drugie tyle
"
Anioł, właśnie już raz też Ci zadałam to pytanie ale zaginęło w akcji. My trenujemy karate kontaktowe. Mamy niewielką grupkę, głównie dzieci. Ale ostatni raz zastępowałam męża, bo z Zosią w środku demonstrowanie jak powinno wyglądać kopnięcie jest conajmniej niewygodneŻe już nie powiem, że prawie nic nie zrobiłam, a kręgosłup mnie napieprza jak po 3 godzinach treningu
Łażę jak paralita.
Jutro na tapecie zwiedzanie porodówkiStrasznie ciekawa jestem, bo jedyna porodówka jaką widziałam w życiu na żywo wyglądała jak sala tortur. Samolot, kawałek zasłonki, obok leżanka, wszystko w takich ohydnych kaflach i odpływ na środku. I odgłosy rodzących adekwatne do pomieszczenia.
-
Fajnie się czyta dobre wiadomości z wizyt.
Dziewczyny - P O M O C Y !!!!
Chciałam się dzś przygotowac do jutrzejszej wizyty, nózki jakoś ogoliłam, ale cięzko było było ogolić sobie "maleńka". Matko jeszcze miesiac temu ją widziałam a teraz juz nie ma szans. Męża nie masama ledwo to zrobiłam tak na chybił trafił.
Jak sobie dajecie radę? -
nick nieaktualnySlash, lustereczko
Cieszę sie z Waszych dobrych wiesci dziewczyny. Dzieciaczki rosną jak na drożdżach
My jutro wizytujemy, ale to zwykła wizyta, jedynie niunia serduszka posłucham.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 23:41
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia gratuluję zdrowej Poluni
Mi nie daje spać zgaga...i Nikoś. Co on tam wyprawia szok! Mam wrażenie jakby chciał sam wyskoczyć dołem a za chwilę chowa się pod żebrami auuć
No i żeby było wesoło do kompletu Szanowny chrapie...chyba zwariujeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 00:57
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja własnie się obudziłam i też nie mogę spac.
Zjadłam kilka raffaello - może zasne.
Pigulska - ja też coraz bardziej czuję małą jak albo uciska mi żeberka albo inne narządy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 02:48
PIGULSKA, MiM lubią tę wiadomość
-
Witamy się piątkowo
W dobrych nastrojach, bo jutro jedziemy po resztę rzeczy dla Małej i chyba będzie już wszystko, kwestia tylko przeprania i skręcenia meblibardzo się cieszę już tym wszystkim.. Teraz jak patrzę na nowy wykres wieku ciąży to jestem przerażona, że to być może tylko 60dni
Chociaż faktycznie przestałam się nastawiać na przyspieszony poród..
Życzymy pięknego dnia i kciukamy za wizyty jeśli dziś jakieś sąPIGULSKA, gosia86, gosiunia, WesołaMama, WesołaMama, Magic, MiM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piąteczek przed nami wiec witam się już weekendowo dziś w nocy wraca pan mąż po tygodniu nieobecności w domu więc pewnie nie będę miała możliwość wpaść do was.
Wszystkim dziś wizytującym życzę samych dobrych wieści i trzymamy kciuki.
My wizytujemy w poniedziałek -
U nas noc całkiem dobrze , obudziłam się tylko raz. Jestem już po śniadanku, piesek na spacerku był i mogę sobie odpocząć. Wiki dostała czkawkę i czuję jak mi skacze na dole brzucha. Jeszcze trochę to się wybiorę na dłuższy spacer. Też już się nie mogę doczekać kiedy ta kruszyna ze mną będzie.
WesołaMama lubi tę wiadomość
-
Witam!
Gratuluję dobrych wieści z wizyt!
Slash - zdecydowanie lustereczko
Mnie męczy także zgaga - zaczyna się! dlatego wieczorem jem najpóźniej kolację koło 19-stej. Potem nie ruszam już nic i słodkiego tym bardziej. I przed snem wypijam pół szklanki mleka. Wczoraj zastosowałam swą "kurację" i nie było zgagi
Emilka odprowadzona, zakupy na obiadek zrobione
Miłego dnia!
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie.
Niby wszystko jest OK, ale mam zakaz łażenia tylko leżenie ze względu na te wycieki i (znów) dieta bez solna, tym razem z nakazem lekarskim, mam obrzęk, jak mi do kolejnej wizyty znów dojdzie kg lekarz mi chyba głowę urwie.
Pytałam o pokrzywę mogę pić tylko nie litrami.
Muszę jechać do pracy z L4.
Trzymajcie się, miłego dnia :*WesołaMama, beti97, gosiunia, MiM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też się witam w piąteczek.
Mężuś pojechał po meble dla synusiaehh jakieś 5 godzin sama będę siedzieć. Już sama nie wiem co robić, bo mam się oszczędzać a człowiek by mieszkanie sprzątnął chociaż.
A to my z wczoraj:
beti97, Ofelaine, gosia86, Puella, MiM, katalina, Karolcia88, czarna panda, gosiunia, Agusia246, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Mi tylko na chwilę doktorek włączył 3 D i prawie się nie popłakałam ze szczęścia. Super widok dla mamusi
u nas jeszcze 5 dni do wizyty. Na wadze jestem jakieś +5,5 kg i jem wszystko normalnie. Chyba to wszystko zaleźy od kobiety jedne przytyją mniej drugie więcej. Muszę sobie dzisiaj wklepać krem pod oczy bo mam takie jakby mi ktoś popodbijał.
-
Witamy w 31 tygodniu i wg belly 8 miesiacu ale ja bede liczyc go za tydzien.
dzisiaj sama siedze i juz sie nudze,obiad podszykowany,podlogi pomylam,pranie wstawione, w piecu sie pali
zaraz zasiadam na allegro i robie kosmetyczne zakupy.
gosia86, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Blu musisz trochę zwolnić
Nie wiem jak jest z tymi wodami jak czytałam.opis z usg to jest napisane ze w największym miejscu 4,4 cm cokolwiek by to miało oznaczać ale dr powiedział że prawidłowe
Ofeline ja dzisiaj klepnę zamówienie na apteka gemini
Madziorek grzecznie tam w domu bez świrowania;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 11:00
Ofelaine lubi tę wiadomość