MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja będę pracować ile się będzie dało, bo dopiero zaczęłam nową pracę i jeszcze się szkolę.
Niedawno wróciłam z pracy z ogromnym bólem głowy, chłopa wysłałam kupić gotowe frytki, bo chce mi się coś ciepłego, ale przy garach dziś mi się już nie chce stać.
Już mi ślinka cieknie.... -
No właśnie zrobiłyście mi smaka pizzą wcześniej i to początkowo chciałam, ale mój powiedział żebym lepiej zjadła coś zdrowego, no to wymarudziłam frytki
Kleopatra na jedziecie z urodzin już się za dużo napatrzyłaś, potrzebujesz coś nowego dla oczuKleopatra, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Wariatkaa wrote:A ja dzisiaj zajadalam sie sledziem. Niby nic ale ja sledzia nie lubie
No i mnie naszło na śledzie a w lodówce brak , wyszperałam jakiegoś fileta z makreli w sosie pomidorowym po meksykańsku. Tylko dlaczego po meksykańsku!? No cóż niech będzie i na ostro,z braku laku, jedziemy z tym koksem najwyżej będzie pocałunek z muszlą
Aniołek * 16.02.2016 -
Ja nie mam zachcianek wręcz mam jadłowstręt.. I doszedł mi nowy objaw ciążowy tzw ciążowe odmóżdżenie np idę po coś a po dwóch krokach już nie wiem po co i tak kilka razy a hitem jest jak rozmawiałam z koleżanką przez telefon i coś jej opowiadam i nagle cisza zamyslilam się o czymś i zapomniałam że rozmawiam przez telefon koleżanką pyta się no i co zrobiła a ja się przestraszylam i wróciłam na ziemię miałam podobnie w poprzedniej ciąży ale zdecydowanie mniej nasilone ... To pewnie Kropek mamusi inteligencję zabiera
WreszcieMama, Mabelle, promyczek 39, toska_88, Maniuś lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Ja się tak cieszyłam z lepszego samopoczucia od wczoraj a tutaj klops... Obiad wylądował w toalecie i dalej mnie mdli okrutnie... Chyba to jednak nie koniec tych (nie)przyjemności...
Co do frytek to chyba coś w tym jest... Po kilku dniach potężnych nudności nagle zrobiłam się w jednej chwili tak głodna że aż mnie ścisnęło w żołądku i kazałam się mężowi zawieźć do McDonalda O dziwo frytki zostały w żołądku wtedy
Dziewczyny strasznie się martwię tym moim krwiakiem... czy któraś z Was też może ma podobny problem? Nikomu nie życzę ale jakby co to zawsze raźniej...
Moja koleżanka która aktualnie jest w ciąży też miała krwiaka.Mówiła ze dostała od lekarki jakieś tabletki, miala zakaz dźwignia czegokolwiek i nakazane dużo odpoczywać.Potem miała jakieś plamienie bo ten krwiaka jej się zluszczal z tydzien.Teraz jest Oki i po krawiaku śladu nie ma.
U Ciebie tez bedzie dobrze.
Wczoraj też się świetnie czułam a teraz miska stoi kolo łóżka, bo nie wiem czy dolece do kibelka Muli mnie od południa okrutnieWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj tez jadlam fryti tak mnie naszlo.moje mdlosci tez bardzoej sa wieczorno-nocne niestety.milego poniedzialku kochane.czas wstawac- piesek na dwor, synek do zerowki a ja do pracy..
Moniqaaa lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dzień dobry
Chociaż nie wiem czy taki dobry, bo muli mnie od rana.Ledwo wcisnelam pół bułki
I ta dzisiejsza wizyta. Tyle stresu ze nie daje rady
Dobrego -
Mabelle to trzymam kciuki za wizyte
a ja bylam w labo ,i musialam na czczo teraz jeszcze musialam wziasc euyhyrox i czekam na sniadanie a leb mnie juz boli
a co odmozdzenia to mam tez ,raz chcialam wyjsc z domu w kapciach ,a wczoraj wlozylam sloik z kawa do lodowki P:PWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 07:55
Mabelle, sylwucha89, Camilia lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Hej u mnie dzisiaj zle przespana noc znowu i bol piersi. Mdlosci jakby troche mniejsze w ciagu dnia ale dalej niezbyt wiele jem. Zdaza mi sie miec zachcianki np wczoraj zajadalam sie oliwkami.
Jak tam u Was? Jutro mam wizyte u nowego ginka i pewnie bedziemy zakladac karte ciazy. No i chce L4promyczek 39, Mabelle lubią tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
WreszcieMama trzymam mocno kciuki za wizyte, bedzie dobrze tylko sie tak nie zamartwiaj bo to szkodzi fasolce.
Dlugo mnie nie bylo ale teraz wracam mialam miec wizyte w tamtym tygodniu w piatek ale nie dalam rady sie na niej zjawic wiec mam dopiero na 30.09 nie wiem jak wytrzymam tyle no ale trudno, wtedy przynajmniej bedzie juz duzo widac i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Widze ze nie tylko mnie dopadly mega mdlosci i wymioty ja nie moge nic zjesc bo zaraz to zwymiotuje, nawet jak sie napije wody to zaraz ja zwracam, juz mnie to meczy ale jesc musze, wmuszam w siebie jedzenie i picie zebym sie nie odwodnila. Teraz zostalo czekac do 30.09 do wizyty i modlic sie zeby wszystko bylo dobrze z kruszynka. Milego dnia kobietkipromyczek 39, Mabelle, WreszcieMama lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Ja dzisiaj miałam kiepska noc, dzieci się budziły, nie wiem czy jakas pełnia czy co ;p
Teraz już w pracy siedzę i raczę się herbatka
Dzisiaj coś mnie dół brzucha boli, i trochę mdli ale do przeżycia.
Miłego dnia. Ktos dzisiaj wizytuje?