MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:Ja dzisiaj miałam kiepska noc, dzieci się budziły, nie wiem czy jakas pełnia czy co ;p
Teraz już w pracy siedzę i raczę się herbatka
Dzisiaj coś mnie dół brzucha boli, i trochę mdli ale do przeżycia.
Miłego dnia. Ktos dzisiaj wizytuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 08:35
2017 #1
2019 #2
-
WreszcieMama wrote:Dziewczyny strasznie się martwię tym moim krwiakiem... czy któraś z Was też może ma podobny problem? Nikomu nie życzę ale jakby co to zawsze raźniej...
A co to za krwiak? Jakiś podkosmówkowy?
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Dzięki Dziewczyny za słowa pociechy...
Najgorsze jest to czekanie od jednego USG do kolejnego i niepewność... Teraz mam lekarza we czwartek więc trzymajcie proszę kciuki...
sylwucha89, zdrowe puchate dzieciątko to wszystko o czym marzę... Oby tak było
Mabelle, oby nam się te rewelacje żołądkowe szybko skończyły... Ja biorę cały czas gamę leków i leżę plackiem 1,5 tygodnia już, dla tego maleństwa wszystko zrobię co trzeba... szkoda że nikt nie może dać gwarancji że się uda, tylko trzeba czekać, czekać i jeszcze raz czekać... Chyba najpiękniejszy moment w ciąży będzie kiedy już będziemy czuły ruchy naszych dzieciaczków... Wtedy nie trzeba będzie się już martwić czy maluch żyje od jednej wizyty u lekarza do kolejnej...
Trzymajcie się Dziewczyny, po całym dniu leżenia "kładę się" spać
Moja koleżanka też miała i się wchłonął głowa do góry:P
Wiecie doczytałam gdzieś w necie że jeśli umowa na czas określony kończy się po upływie 3 miesiąca ciąży to oczywiście tak muszą przedłużyć do porodu.
Jeśli przed to nie ma takiego obowiązku ale ekspertem nie jestem.Mabelle, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja zasnełam wczoraj z synkiem już o 21:30 a watliśmy o 7:30 więc jestem mega wyspana. Co do pray to i ja pracuje z dziećmi, miałam wrócić do pracy w styczniu ale wyszło inaczej Moj pravodawca jeszcze nie wie...30 idę do lekarza i pewnie od razu dostanę l4 Dziś pogoda u nas okropna, szaro, buro, ponuro i leje. Zimnoooo. Synek zalicza drzemkę. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 09:09
sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja dzisiaj miałam kiepska noc, dzieci się budziły, nie wiem czy jakas pełnia czy co ;p
Teraz już w pracy siedzę i raczę się herbatka
Dzisiaj coś mnie dół brzucha boli, i trochę mdli ale do przeżycia.
Miłego dnia. Ktos dzisiaj wizytuje?
Kleo, gratuluje ciazy, trzymam kciukiKleopatra lubi tę wiadomość
-
hej, ja tez pracuje z dziecmi (tzn. gimanazjum) i zazdroszcze wam, ze jest opcja l4....w szwajcarii pracujesz do 9-tego miesiaca jak jest wszystko ok. macierzynski zaczyna sie 2 tygodnie przed porodem, a konczy 14 tygodni po...nie wyobrazams obie tego tego na razie....
na razie mam nadzieje, ze dostane pod koniec ciazy jednak jakies zwolnienie.Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
ja w mojej pracy przebywam w przychodniach i szpitalach pediatrycznych więc tam mnóstwo choróbska jest, więc wole wziąć L4 i mieć spokój ducha.
Promyczek ja już w czwartek byłam na usg i widziałam serduszko, teraz tylko zakładanie karty pewnie, bez podglądupromyczek 39 lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta. Ja dalej zdechla. Kupiłam wczoraj prenalen i niby dziś dużo lepiej się czuję ale nadal cieknie z nosa i spać ciężko. Młody już 2 tydzień nie może dojść do siebie . Co do zachcianki to jakoś w ogole nie chce mi się jeść. Jem bo muszę. Mdłości brak biust tkliwy a wieczorami brzuch wzdymany jak w 6 miesiącu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny