MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:Ja dzisiaj miałam kiepska noc, dzieci się budziły, nie wiem czy jakas pełnia czy co ;p
Teraz już w pracy siedzę i raczę się herbatka
Dzisiaj coś mnie dół brzucha boli, i trochę mdli ale do przeżycia.
Miłego dnia. Ktos dzisiaj wizytuje?a co do pizzy to ja już zapowiedziała że jak wszystko będzie ok to idziemy to uczcić pizza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 08:35
2017 #1
2019 #2
-
WreszcieMama wrote:Dziewczyny strasznie się martwię tym moim krwiakiem... czy któraś z Was też może ma podobny problem? Nikomu nie życzę ale jakby co to zawsze raźniej...
A co to za krwiak? Jakiś podkosmówkowy?
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Dzięki Dziewczyny za słowa pociechy...
Najgorsze jest to czekanie od jednego USG do kolejnego i niepewność... Teraz mam lekarza we czwartek więc trzymajcie proszę kciuki...
sylwucha89, zdrowe puchate dzieciątko to wszystko o czym marzę... Oby tak było
Mabelle, oby nam się te rewelacje żołądkowe szybko skończyły... Ja biorę cały czas gamę leków i leżę plackiem 1,5 tygodnia już, dla tego maleństwa wszystko zrobię co trzeba... szkoda że nikt nie może dać gwarancji że się uda, tylko trzeba czekać, czekać i jeszcze raz czekać... Chyba najpiękniejszy moment w ciąży będzie kiedy już będziemy czuły ruchy naszych dzieciaczków... Wtedy nie trzeba będzie się już martwić czy maluch żyje od jednej wizyty u lekarza do kolejnej...
Trzymajcie się Dziewczyny, po całym dniu leżenia "kładę się" spać
Moja koleżanka też miała i się wchłonął głowa do góry:P
Wiecie doczytałam gdzieś w necie że jeśli umowa na czas określony kończy się po upływie 3 miesiąca ciąży to oczywiście tak muszą przedłużyć do porodu.
Jeśli przed to nie ma takiego obowiązku ale ekspertem nie jestem.Mabelle, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja zasnełam wczoraj z synkiem już o 21:30 a watliśmy o 7:30 więc jestem mega wyspana. Co do pray to i ja pracuje z dziećmi, miałam wrócić do pracy w styczniu ale wyszło inaczej
Moj pravodawca jeszcze nie wie...30 idę do lekarza i pewnie od razu dostanę l4
Dziś pogoda u nas okropna, szaro, buro, ponuro i leje. Zimnoooo. Synek zalicza drzemkę. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 09:09
sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja dzisiaj miałam kiepska noc, dzieci się budziły, nie wiem czy jakas pełnia czy co ;p
Teraz już w pracy siedzę i raczę się herbatka
Dzisiaj coś mnie dół brzucha boli, i trochę mdli ale do przeżycia.
Miłego dnia. Ktos dzisiaj wizytuje?
Kleo, gratuluje ciazy, trzymam kciukiKleopatra lubi tę wiadomość
-
hej, ja tez pracuje z dziecmi (tzn. gimanazjum) i zazdroszcze wam, ze jest opcja l4....w szwajcarii pracujesz do 9-tego miesiaca jak jest wszystko ok. macierzynski zaczyna sie 2 tygodnie przed porodem, a konczy 14 tygodni po...nie wyobrazams obie tego tego na razie....
na razie mam nadzieje, ze dostane pod koniec ciazy jednak jakies zwolnienie.Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
ja w mojej pracy przebywam w przychodniach i szpitalach pediatrycznych więc tam mnóstwo choróbska jest, więc wole wziąć L4 i mieć spokój ducha.
Promyczek ja już w czwartek byłam na usg i widziałam serduszko, teraz tylko zakładanie karty pewnie, bez podglądupromyczek 39 lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta. Ja dalej zdechla. Kupiłam wczoraj prenalen i niby dziś dużo lepiej się czuję ale nadal cieknie z nosa i spać ciężko. Młody już 2 tydzień nie może dojść do siebie . Co do zachcianki to jakoś w ogole nie chce mi się jeść. Jem bo muszę. Mdłości brak biust tkliwy a wieczorami brzuch wzdymany jak w 6 miesiącu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny