MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQasha dostaniesz tyle co wypłaty za l4. U mojego męża pracownik po miesiącu poszedł na l4 i musiał mu wypłacić 80 % wynagrodzenia. Jakby mieli średnia wyliczać to człowiek nie miał bhp za co leków kupić jakby zachorował. Ta średnia jest wtedy gdy dostajesz podwyżkę i nagle jest l4. I to dużo dlatego że kobiety w ciaxy miały lewe umowy podpisywane żeby mieć ładnie płacone na macierzyńskim.
-
Hej dziewczyny☺ dawno mnie tu nie było. Dzisiaj jeszcze jestem w pracy. Jutro idę do lekarza i napewno da mi l4 bo pierwsza ciążę poronilam więc teraz trzeba dmuchać na zimne zwłaszcza ze moja praca do lekkich nie należy. W pracy już wiedzą i nie robią żadnych problemów wręcz się Narwią czy do nich wrócę. Czuję się dobrze, wczoraj pierwszy raz było mi nie dobrze ale tylko przez chwilę. No i mogłabym spać ciągle ☺SylwiaSss1989
-
o matko ile postów jak ja Was nadrobię?
impreza urodzinowa udana, tylko jawna niesprawiedliwość. On pije ja rzygam
lecę czytaćWreszcieMama, Moniqaaa, promyczek 39, Espera, Maniuś lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja właśnie czekam przed gabinetem.Jestem usrana po kokardki.Trzymajcie za NAS kciuki.
Sylwia u mnie też dziś na tapecie frytki i ogórki kiszone, pycha.MarliOne, Moniqaaa, mon!ta^, Espera lubią tę wiadomość
-
fryzjereczka wrote:Dziewczyny macie nieraz pobolewanie brzucha i krzyza??
-
Mabelle wrote:Ja właśnie czekam przed gabinetem.Jestem usrana po kokardki.Trzymajcie za NAS kciuki.
Sylwia u mnie też dziś na tapecie frytki i ogórki kiszone, pycha.
Trzymam kciuki ☺ -
Ja jeszcze praktycznie mdlosci nie mam. Ale dzisiaj bylam w labo na becie i kobieta przede mna miala robiona glukoze. Jej pamietam jak ja robilam w 7 tc i po wytrzymaniu tych 2 h rzygalam z 10 min w kiblu. Na sama mysl mnie dzisiaj mega zmulilo. Gorzej ze pewnie niedlugo to samo mnie czeka bo moje cukry na czczo nie sa za niskie. A w ogole po porodu robilam obciazenie i cukry super. Jak taki maly kropek moze wszystko pomoeszac
-
toska_88 wrote:L4 od gina masz płatne 100% wynagrodzenia z umowy za pracę a macierzynski jest brana średnia z 12 miesięcy dochodu. Ale jak wychodzi mniej niż 1000 to państwo dopłaca do 1000
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Wariatkaa wrote:Ja jeszcze praktycznie mdlosci nie mam. Ale dzisiaj bylam w labo na becie i kobieta przede mna miala robiona glukoze. Jej pamietam jak ja robilam w 7 tc i po wytrzymaniu tych 2 h rzygalam z 10 min w kiblu. Na sama mysl mnie dzisiaj mega zmulilo. Gorzej ze pewnie niedlugo to samo mnie czeka bo moje cukry na czczo nie sa za niskie. A w ogole po porodu robilam obciazenie i cukry super. Jak taki maly kropek moze wszystko pomoeszac
15.09 bylo 35,9
18.09 168,3 wiec jest ok -
Spirit wrote:Ale 12 miesięcy przed l4 czy z okresem l4?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 15:18
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami