MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyrcia odpoczywaj ile się da!
przykro mi, że Cię to spotkało. dobre w tym jest to,że miało to miejsce przy lekarzu i mógł Cię zbadać i zaradzić
uważajcie na siebie! -
nick nieaktualny
-
Toska dziekuje odzew:*
Niestety w tym przypadku domowe sposoby nie pomagaja. Dlatego po trzech dniach kompletnej niemocy i wysokiej temp. postanowilam pojechac do lekarza. Przepisal duomox (dla ciezarnych ok) i syrop na kaszel Ambrosol (niezalecany)
Syrop z cebuli pije nadal, ale czy jest jeszcze cos w miare bezpiecznego? -
nick nieaktualnyMiekka ale rozwarcia brak.
Mnie jakos bardziej martwi to omdlenie. Ostatnio sie na prawde czuje bardzo dobrze. Teraz leze blada i tak mi dziwnie. Zjadlam obiadu i slodkiego i bez poprawy. Mam nadzieje ze to jednorazowe i jutro bedzie ok. Jutro przyjezdza mojs babcia na kilka dni to troche odpoczne -
zyrcia wrote:Miekka ale rozwarcia brak.
Mnie jakos bardziej martwi to omdlenie. Ostatnio sie na prawde czuje bardzo dobrze. Teraz leze blada i tak mi dziwnie. Zjadlam obiadu i slodkiego i bez poprawy. Mam nadzieje ze to jednorazowe i jutro bedzie ok. Jutro przyjezdza mojs babcia na kilka dni to troche odpoczneCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:W gabinecie 120/60 to jak na mnie wysokie. Teraz nie wiem, nie mam czym zmierzyc.
No nic poleze jak jutro znowu to samo to sie bede martwic... -
ZYRCIA odpoczywaj. Dużo zdrówka!
GONIA gratuluje udanej wizyty i zdrowrgo dzidziusia!
KAMILUTEK mam tak samo jak ty nieznoszę cyconośników! Do pracy, do sportu tak. Jak przekrocze próg domu to ściągam w 1 kolejności. Pare lat temu mieszkając w akademiku kazdy wybaluszał oczy że bez stanika... ale mam jędrne cycki i niczego się nie krępuje kocham wielki dekold i brak stanika
już upolowałam stanik tzw. przezs mnie karmik
na bon prix. Tam są 3 sztuki bawełnianki bez fiszbin około 90 pln....
A ja wykorzystałam skierowoanie na usg ktore dostałam na połowkowym od dr żeby opcjonalnie zrobić echo i 4d. Po rozmowie z ginem powiedział że jak wszystko ok to nie muszę. To stwierdziłam że zrobie 4D ale na skierowaniu było usg płodu więc umówiłam się w dowolnej placówce i bym mogła zrobić i dopłacić do 4d gdyby mieli w tej placówce taki aparat. Ale wizyty nie żałuję doktor każdy narzad wewnętrzny dokładnie opisał serduszko żoładek wątrobę ect... dostałam cały elaborat i to mnie potwierdziło w przekonaniu że wszystko dobrze! Dzidziuś rozwija siè książkowo ostatnio 2 tygodnie temu ważyła 410 g teraz 575g! Mam fote rączki paluszkino i nadal dziewczynka. Zdjęcia buziulki mało wyrażne.
A i zafundowałam sobie też dawkę cukru ale nie glukoza nie nie....pàczek, ciastko z czekoladą i grycanek z 2 kul ... już nic nie mogę.... eeeeee... ale było mniom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 19:48
blubka, GoNia1979, Uszczesliwiona, monika_89, MEGI81, Maniuś, Kleopatra, Rudzik lubią tę wiadomość
-
DEWA a co fo koncertu moim osobistym zdaniem jak bym nie poszła hałas to jedno ale jak by coś się działo na koncercie to ludzie zachowują się jak zwierzyna w popłochu i tego głównie bym się bała.
-
nick nieaktualnyBlubka przez moment się poprostu zastanawiałam czy nie wynalazlas jakiegos sklepu smok bo ty obrotna dziewczyna jesteś
Nika duomox też miałam. Dokup do tego prenalen . Cebula jak cebula ale czosnek działa cuda i jak najwięcej ciepłych płynów które ułatwiają odkrztuszanie.
Zyrcia będzie pomoc odpoczniesz trochę i napewno wrócisz do formy .
Anstice no to wesoło będziemy miały z tymi kolanami. Ja stanę na głowie żeby mieć operacje zima choćbym miała skończyć karmić bo zima i tak się siedzi w domu .
Nika33 lubi tę wiadomość
-
Ja się czuję tak samo bardzo źle
Kręcilo mi się w głowie i musiałam się położyć
Później mlodsza córkę odebrała moja starsza cora bo ja czulam się że padne
Zyrcia odpoczywaj dużo lez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 20:11