MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa czuje ze rano mnie czeka szpital. Mam skurcze i bole jak na sraczke, krew z tylka, slabo. Dramat jakis. Nie mamy co zrobic teraz z Leonem jak do rana nie przejdzie jedziemy jak babcia przyjedzie. Czuje ze to nic zwiazanego z ciaza, albo sie zatrulam ryba dzisiaj albo cos mi peklo nie wiem. Leze i rycze
-
Zyrcia, Martchen trzymajcie sie! zeby tylko bylo wszystko ok! mysle o Was!
znacie jakies reportaze o ciazy?
ja znam taki: "Cherry has a baby" (wiem, ze jest tez po polsku, ale nie mam linka aktualnie)
https://www.youtube.com/watch?v=qPG_1p_rf5E
chcialabym cos fajnego, moze byc naukowe, albo rozrywkowe. Wszystko co znajduje to o nastolatkach albo osadzonych w ciazy heheSophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia, Martchen, trzymajcie się mocno! Mam nadzieje, że się polepszy szybko u obydwu z Was
Monika, to poważna impreza u Was. Jak pół mojego wesela. My świętowaliśmy roczek Adriana w zeszłą środę ale tak bardzo kameralnie. Akurat byliśmy na urlopie w pl więc tylko z najbliższą rodziną (zaledwie garstka nas była) ale było naprawdę miło. A mały szalał do 21ej z hakiem. Tort też sama robiłam, honor nie pozwoliłby mi zamówić gotowca.
Najlepsze życzenia dla Paulinkijuż dziś od forumowej ciotki xxx. Bawcie się jutro dobrze.
-
Dziewczyny trzymam kciuki, dawajcie znać co i jak jak już będziecie mogły. Oby było wszystko w porządku.
Dziewczyny które mają już w tym względzie doświadczenie, jak wygląda wasza siara? Bo u mnie jest najpierw przezroczysty płyn a zaraz potem wypływa taki w kolorze żółtka, to jest normalne? To wygląda jak robienie wydmuszkiależ mam skojarzenia o tej porze
-
nick nieaktualnyDziewczyny powodzenia żeby wszystko dobrze się skończyło mimo strochu!
Uszczesliwiona stara przezroczysta jest i sztywne plamy na bluzkach zostawia. Ja też już mam odkąd zaczęłam 6 m . To żółte to już mleko- oj będziesz Dojna krowa.
Monika wielka impr3za się szykuje! U nas chrzciny czy roczek to 10 najbliższych osób. A tort też zawsze sama robię. Wszystkiego dobrego dla małej jubi9latki.Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
Tak, to normalne. Siara jest przezroczysto żółciutka. Konsystencję za to ma różną od wydmuszki
.
Czy już wszystkie brzuszki mają imiona? Mój brzuch już od długiego czasu jest płciowy ale w dalszym ciągu bezimienny. Wkurza już mnie to, czasem poruszamy temat imion ale nic do przodu niestety. Myślałam, że dużo łatwiej nam pójdzie z wyborem imienia dla naszej dziewuszki. Tak ślicznie już dokazuje w brzuszku ku mojej uciesze
a ja do niej ciagle Niunia i Niunia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 23:31
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
UTOPIŁAM TELEFON! I nie mówcie że to nie jest level max uzależnienia od forum skoro nawet w wannie ze mna jesteście
Mam nadzieję że jednak odpali bo pod wadą był jakieś 3-5s i odrazu go wyłączyłam
jutro próba pierwsza włączenia
-
Toska88 wrote:LeIron nie odpisałaś jak to było u c8ebue z tą płcią
Ja liczyłam nas córeczkę, Ty wrozylas chłopca. Potem lekarz mowil ze prawdopodobnie chlopiec (ok 14 tyg). Ale teraz okazalo siebze to co miało być siusiakiem bylo chyba lechtaczka (podobno taki etap rozwoju i chyba właśnie wtedy trafiliśmy na badanie) - jajek nikt nie widział do tej pory i może tak zostanieToska88 lubi tę wiadomość