MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika33 wrote:Qasha ale mnie rozbawilas tym, ze wieksze wydatki planujecie w lutym
Kochana przeciez ty juz wszystko, co wieksze masz
A na jakiej ulicy w Zabrzu jest ten sklep, mam niedaleko, moze tez podjade
W jakim szpitalu bedziesz rodzic?
Na Wolności obok banku ING
Oj, paru rzeczy mi jeszcze brakuje, wszystko muszę sobie uporządkować, bo potem się okaże, że jakiegoś ważnego drobiazgu brakuje
A rodzić będę na Zamkowej w Zabrzu, tam moja ginekolog pracuje, więc oddaję się na jej oddziałNika33 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:47
marie_marie22, dewa, Kamilutek, Espera, ag194, nadia1, mon!ta^, bbee, Rudzik, Arwi, Maniuś, Mabelle, MEGI81, Kleopatra, Anstice, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Bbee dzieki za info
pieluszki rzeczywiscie tanie i pewnie kupie choc jedna. Ale strasznie podoba mi sie ten kocyk z la millou dzianinowo bambusowy z frendzlami. Ze tez nikt nie chce zapytav, czy czegos mi nie kupic
Uszczesliwiona, tego bodziaka w kropki ja tez dzisiaj zamowilam, jak przyjdzie dam znac, ale wczesniej ktoras z dziewczyn ma go juz w swoich zdobyczachUszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
Uszczesliwiona wrote:Nie pamiętam która kupowała teraz w txm ale ten bodziak Biały w kropki ok? Bo chce go zamówić
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
nadia1 wrote:Tak pytam bo zastanawiam się nad Jelenia i Legnica. Mam praktycznie taka samą drogę tylko nie wiem który lepszy. Muszę podpytać koleżanki które tam rodziły.
Możesz podać ulice na której są wózki bo do tej pory oglądałam w Legnicy i Lubinie, a i tak muszę jechać do Jeleniej to przy okazji obczaje co mają
Bryka dla smyka górna 10nadia1 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Klaudia0727 wrote:Nadia jeszcze jest 3kiwi na Sobieskiego w Jeleniej
He he, mąż się ucieszyja lubię jeździć oglądać, a on jest taki że wejdzie do jednego sklepu i już by brał byle tylko nie chodzić po sklepach
Klaudia0727, Arwi lubią tę wiadomość
-
dzięki Dziewczyny, poczytałam Was, ochłonęłam, przestałam się wkurzać - najwyższa pora, bo nerwy dały się też we znaki Matyldzie, jeszcze nigdy tak się nie miotała w moim brzuchu. Najwyraźniej prawdą jest, to co mówią - dziecię czuje to samo, co my.
Jak lekarz powie w środę, że l4 daje, to nawet nie zaprotestuję.
Ale szalejecie w wyprawkami! Jednak zakupy to +100 do relaksu, zwłaszcza takie dla maluszkówLeirion, ten bodziak w grochy jest boski! Espera, a babcia to musi być niezła aparatka, bo kupiła rampersa z czachą
Na poprawę humoru Chłop wziął mnie na zakupy i kupił sobie dwie koszule, a ja sobie nie kupiłam nic. Nie mogę znaleźć dobrego stanika, babka mnie zmierzyła i potwierdziła to, co mierzyłam sama - powinno być 80F lub nawet G, ale miseczki tego rozmiaru są gigantyczne i w górnej części najzwyczajniej w świecie mi odstają, a chyba tak nie powinno być. Poza tym wszystkie modele, które mierzyłam (a wybór jest niesamowity, w 3 sklepach aż 4 modele były potencjalnie dobre, reszta to jakieś mikrusy do D max.) mają fiszbiny i dość rozbudowany pas pod miseczkami, który najzwyczajniej w świecie wbija mi się w brzuch i pachy. Muszę się wybrać do jakiejś brafitterki albo kupić sportowe przez głowę i tyle.
Zyrcia, Martchen dajcie znać, jak się czujecie; trzymamy kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 11:35
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Nika33 wrote:Qasha widze, ze jestesmy sasiadkami
Nie jestem co prawda z Zabrza, ale niedaleko
Ja też ze śląskaa Ty bardziej w którym kierunku? Ja okolice Piekar Śląskich i tam też zamierzam rodzić
Qasha znalazłam Cię na fejsie u mamyginekolog i nawet mamy jedną wspólną znajomąświat jest jednak mały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 20:51
Arwi lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Kamilutek - polubiłam Twój post, ale nie za szefa ch..jka tylko za 19 publikacji :)A w jakiej Ty branży pracujesz? Tak z ciekawości pytam.
Uska - gratulecje!
Dewa - no mój kot wychodzący, a że na wsi mieszkamy to pewnie od jakiegoś wiejskiego brudasa to świństwo złapałNo ale nie mogę go nie wypuszczać, bo jest tak nauczony i zdemolowałby chatę gdybym go nie wypuszczała jak jest "w szale". Najgorsze,że my o zwierzaki bardzo dbamy, odrobaczamy profilaktycznie, kupujemy obroże przeciwpchelne, a sąsiedzi mają w dupie i ich koty łażą i zarażają
A ja dziś mega pracowity i męczący dzień miałam. W sumie cały tydzień ciężki. Ale za to wpadłam dziś do tesco i kupiłam ten ażurowy kocyk bawełniany, które ktoś tu wrzucał. Są nadal za 9,90 jakby co!
Co z Zyrcią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 20:55
Kamilutek, Uska lubią tę wiadomość
-
Forbidden wrote:Ja też ze śląska
a Ty bardziej w którym kierunku? Ja okolice Piekar Śląskich i tam też zamierzam rodzić
Qasha znalazłam Cię na fejsie u mamyginekolog i nawet mamy jedną wspólną znajomąświat jest jednak mały
Tak?Ciekawe kogo, haha
Już chciałam pytać, skąd wiesz, że ja to ja, ale przypomniało mi się, że fotki przecież wrzucałam
-
nick nieaktualnyJestem, wypisalam sie. Mialam czekac n chirurga, siedzialam od rana ciagle mowili ze zaraz, w koncu ze moze jutro moze po weekendzie. W dupie to mam, widocznie nic takiego mi nie bylo skoro na cito go nie wzywali. Zreszta juz od tylu wszystko ok ;d
Skurcze tez ustaly, dostalam w sumie 3 kroplowki, czuje sie slabo ale lepiej niz po wczorajszych akcjach. Nie wiem co to bylo ale ja mam podejrzenie takie ze to przez zaparcia. No jak po 4-5 dni nie robie dwojki to moze sie zrobilo jakies zakazenie czy co? Mysle ze oni sami nie widzieli. Leki dostalam i bede sie oszczedzac po prostu...w poniedzialek zrobie glukoze jeszcze moze cos od tej strony sie posralo nie wiem -
Forbidden wrote:Ja też ze śląska
a Ty bardziej w którym kierunku? Ja okolice Piekar Śląskich i tam też zamierzam rodzić
Ja z okolic Tarnowskich Gor. Ale jaja
A gdzie planujesz rodzic? Ja w Pyskowicach.